Sori, Buek je totalno sick of it, sam nisem uspel prej prit do tega! Tole je neka mešanica pete in šeste epizode, v katerih se je ipak zgodil več kot v celi tretji sezoni. Al pa četrti, sej ne vem, k so ble tok dolgcajt.
- OK, timeline je šel po gobe. Zombiji (ki so drgač ful hitrejši kot ljudje) se sto let šetajo unih par 100 km do zidu, medtem ko ostali šibajo okrog kt nori.
- WTF, od kje se je zdej spet ta Gendry pojavu. Skor se mi je že zdel, da se zajebavajo iz samih sebe, ko je takoj reku Jonu, kdo je. Kao "glejte, kok se nam mudi". Pa tist njegov Duplo hammer no, kaj je to. Zakaj vsaj ne zgleda kovinski? Zakaj se mora videt, da je iz neke cheap plastike?
- Kdo d fak dela načrte tuki? Gremo mi na sever po enga zombija pa ga pripeljimo nazaj k Cersei, ker bo pol ziher ful štekala in bo čist prijazna. Kaj bi lahko šlo narobe? In pol gre Jon z njimi? Itak, ker se je že boril z njimi. Baš je težko, lopneš jih pa crknejo. Hvala za tvoj neprecenljivi input, soft eyes.
- Zakaj Cersei zašepeta Jamieju "never betray me again" glih zdej? Kaj je zadnje čase naredu takšnega, da bi si to zaslužu? A sm jst kej spregledal? Al sam mora bit mal badass skos?
- Kot ste že vsi napisal, kolk časa so hangal tam? Zakaj ni ta glavni walker mal treniral metanja javelina medtem?
- Ko smo že pri tem, zakaj ni vsaj mal bolj realen un met? Sej štekam, da je nek nesmrtni badass, sam lahko bi mel vseen mal bolj naravno pozo metanja.
- A je res moral bit comic relief s tistim kamnom na ledu? Liki, ki mečejo kamne v vodo: Meryy&Pippin, Hadrid in Hound. BTW zakaj je s prvim metom zadel modela v glavo, z drugim pa ni vrgu niti čez led?
- OK, zmrzombiji so poštekal, da led =/= voda. Ampak kaj pa pol, ko se je začel led pod njimi lomit? Zakaj so šli kr čez? A zdej jih pa kr naenkrat boli klinac al kaj?
- Faking končno je škripnu en zmaj, čeprav mi je bla neumna scena, da je eksplodiral v nek ogenj.
- Kaj je bil cel un hype z Lannister samostrelom, ki ni neki ful deloval? Ne moreš potem spet uporabit iste fore, sam da tokrat deluje. Tko se ne piše zgodb, no.
- A lahko nekdo prosim ubije Tinyfingerja?
- Kaj točno se plete Aryi po glavi? Zakaj misli, da je finger skril pri sebi pismo? Kakšen razlog bi lahko bil za to, razen da jo hoče nategnit?
- Zakaj je Sansa poslala stran Brienne? In zakaj je Brienne šla? Kaj je tuki logika?
ok ne da se mi več