- Zakaj Cersei zašepeta Jamieju "never betray me again" glih zdej? Kaj je zadnje čase naredu takšnega, da bi si to zaslužu? A sm jst kej spregledal? Al sam mora bit mal badass skos?
Ker se je sestal s Tyrionom.
To, plus, po moje ker je je narobe usmrtil Olenno.
Drgač pa, Burek! Na westeros.org obstaja (za vsako epizodo posebi) thread, k se mu reče
Rant and Rave Without Repercussion in je res hudo, k gledaš, kako se komentarji skoz sezone iz tečnih lovelenj pik sprevračajo v čist valid in da ne rečm lucidne opazke.
Sm pa tud js končno ugotovu, kaj me konceptualno mot pr
wight-hunt subplotu. Če ne bi blo tega subplota, ane. In bi se vsi gonil okrog tega, kako svet prepričat, da je sranje resno, bi js kot povprečn gledalc slej ko prej reku:
"Ja faaak, ane, zakva pa čist simpl ne grejo gor po enga zombija in ga pokažejo folku?" Še v isti sapi bi si pol odgovoru, da je to čist prekmečko za prkazat. Pač neki, kar bi izvedu Martin Krpan. Za GoT sm vseen upov, da je mal bl convoluted k to. In to add insult to injury -- oni so šli iz tega narest spektakl. Iz nečesa, kar bi morala bit v najboljšem primeru opomba, ne pa grupič s kopico protagonistov. Al neki. Sj mogoče ne znam najboljš ubesedit, hehe, ampak nek grenak priokus vseen o(b)staja.
EDIT:
Čeproooov, an, neki sem si zamislila, da bi lahko Bran vdrl v misli Viseriona in ga vodil. A je to po kakršnikoli teoriji možno?
To bi moral bit možno, ja.
« Last Edit: August 24, 2017, 08:01:33 am by Pepi »
"Profesor gre levjiga!" - Valentinčič