Za Brana bi js reku, da on lahko vse vid, ampak valda ne naenkrat. Ker bi se mu zmešal. Tko k če bi mel eno ful debelo knjigo brez kazala in bi pol v njej hotu najt neki specifičnga (brez vedenja, da to sploh obstaja). Sam mu je dal info, da obstaja.
Najboljša razlaga prizora, čist se strinjam. Kr če ne bi se mu res zmešal, že tko je mal premaknjen.
Pa men je Tyrion čist hud, oz. Peter kot igralc, ne vem, med najljubšimi ziher.
V glavnem. Men je bil kul del, sem pa slišala že od večih, da jim je bil mal "meh". Najboljši del epizode Sansa & Arya in Littlefinger. Ne vem, a toliko podcenjujem Sanso al pa ne vidim več teh plot twistov, ker sem bila prepričana, da bo napadla Aryjo in bo cel masaker, ker bo Arya sam pobila pol ljudi v obrambi. In je blo čist noro. Si pa tud jst nisem predstavljala, da bi Littlefinger tako odreagiral, s cmihanjem, ne vem, bolj bi mi pasal k njegovem liku da bi tud umrl s takim pol nasmeškom, "jst vem še ful več stvari, k jih ti ne, ampak zdej je vseen, si se zajebala", da bi folk okol njega mal zaskrbel.
Drgač pa res moj najljubši moment, končn lahk rečem, da mi Sansa ne gre sam na živce skoz.
Kar se tiče cele scene okoli THE meetinga, mi je blo čist hudo. Euron je debil in bo ostal debil, sam res sem mu verjela, da je sam spokal kufre pa šel. xD sej pravm, mogoče sm ratala debil za plot twiste.
Se mi je zdelo pa veliko bolj logično, da bi Cersei pristala v premirje po tem ko je videla zombija in po tem, ko je govorila z obema bratoma. Ker sej je zlobna in preračunljiva, sam neumna pa res ni. In se mi je zdel čist smiselno, da ustavi bitko za Westeros dokler se sever ne popuca, da je vidla v tem dost veliko grožnjo. Zdej so iz nje naredil Mad queen. Vino te ne naredi paranoičnega, tako da ne vem, kaj točno jemlje, sam tale razdor z Jamiem se mi zdi ful pomemben. In netipičen za njen karakter. Sej je sama seb najbolj pomembna pa Jamie je bil zmer eno štengico nižje kot njeni otroci, ampak vseen, res je dobesedno edini njen zaveznik na tej točki. No, zdej še to ne več, al kaj. Ni mi logično res ne.
Ok, Daenerys in Jo-pardon, Aegon, valda, it was to be expected. Kar me bolj žuli je zdej to, da jih mal sumim, da bodo v naslednji sezoni naredili celo sceno iz tega da sta v sorodu. Čeprov je Martin sam rekel (a smo to tu na forumu objavil, Pepi, si bil ti?), da v Westersu to mogoče ni blo tolk zlo čudn, razen starš-otrok in brat-sestra, kar so obsojal. In si predstavljam, da Daenerys mogoče ne bo panike, Aegonu bo pa čist, ker ma moralca Neda Starka. Does not compute. In zihr je zanosila, in pol bo še to pol sezone šlo, omajgad, otrok tete in nečaka. Fak, vseen upam da ne. Ampak to me skrbi. DA bo na koncu Game of thrones ljubavna priča, k pol mogoče crknem od smeha in zažgem vse skup.
Aja, pa zmaj je čist prehitro stopil Zid. Sori, čist prehitro. Upam, da ga Bran pohopsa v naslednji sezoni.
Sem pa videla eno hudo teorijo, da Cersei umre šele pri porodu - napovedana ji je smrt od roke mlajšega brata. Kar je v bistvu tud njen otrok.
Joj, Burek, res čakam na tvoj post.
Tole je res awesomness. XD "I'm sorry your dragon died. Here's a bit of dead dragon." *crk* xD Sam tega ne morem dat v SZJko! xD