Burek & Pepi
Zakon! Kje je un smajli k ploska? No to
Te vajine kritike si moram nekam shrant, predn se forum spet sesuje.
Celo uspelo mi je pogledat pred vikendom, yay!
Tele Dornijke bi res lahko bile hude, an. Ksena in mini Ksene. Pa niso, že celo serijo so mi WTF. V tej epizodi so mi itak sam zato kul, ker iz njihovega zaprtja naredijo res hudo sceno s Cersei. PA vem da večini ni mar, sam fak, ta dodelanost Cerseijne obleke me ubija, zdej ma kr ene bodice, jst hočem taka hodit po svetu no. <3
Drgač mi je bila huda scena tudi z bankirjem. Cersei mi je res grozen lik, sam tud tolk hud, da sam awesome. Se pa strinjam, da je vse skupaj prenapihnjen, zato da se da Cersei šanso, ker realno gledano bi Daenerys lahko celoten Westeros namazala na kruh s svojo premočjo, vsaj glede na to kok so hajpal njeno moč cele sezone nazaj. Še men je nelogično, da se zdaj neki matra, pa nisem baš nek ekspert za tovrstne zadeve. :P
Kar mi je res živc potegnil je padec Tyrellov. A dej nehi. Kr tko mal, levom zlatnom rukom al kaj? Kr neki. Neki badass, pol jih pa tako presenetijo? Eurona in njegovih premikov sploh ne bom komentirala, k še jst tega ne morem kupit, pa sm fan Ksene.
Upala sem na boljšo sceno z Daenerys in Jonom. Jon mi je kul, sam Daenerys me mal začenja najedat s tem attitudom. Ne spelje ga tko kot Cersei ali pred njo Tywin, ni evil, obenem ni tko suverena v svoji "dobroti" kot Ned in Jon ... nekje vmes mi je, tko kt da bi se mal lovila. Ne vem, mal več sem pričakovala od te scene, ker sta načeloma oba mi kul, pa še Tyrion je posred, pa je na koncu sam tko, da Jona majo vsi za bebca, dej naber si ta dragonglass pa spizdi, on pa jim ne more dopovedat, da je vojna za Westeros lih en kurc vredna, če Night King uleti na jug. Tyrion bi mu imo moral verjeti in prepričat Dany. Mogoče še namerava.
A lahk končno Melisandra umre? Od vseh likov, k so se že stegnl no ... Ta ženska mi je pa sam debil. Isto postaja Littlefinger. Sanse ne bom komentirala.
Sicer pa se mi je cela epizoda tko gledala, kot da so vmes minili vsaj trije meseci. Pa so to nekak pozabil napisat. Ker pol recimo, da Jon dejansko lahko pride do Dragonstona, Lannisterji do Tyrellow, Unsullied do C. R., Jorah ozdravi (pa recmo da ga je archmaester pustil mal dlje pri miru, ko je vidil, da se stanje izboljšuje). Or what?
Burek, pri spoilerju sem mal pričakovala Never gonna give you up. In zdej ga mam v glavi, ker sem sam naslov napisala. Itak.