Živjo in lep pozdrav! Sem Matic in prihajam iz Ljubljane, Slovenija. Sem študent arheologije. Z deli profesorja Tolkiena sem se srečal ob izidu prvega filma trilogije, a slednje nisem smel gledati, saj sem bil po besedah staršev še premajhen. Namesto mene so v kinomatografih uživali moje starejše sestre in brat, sam pa sem se zelo kmalu lotil knjig, ki so me nemudoma prevzele. V društvo sem prišel po več srečnih naključjih kakšnih 5 let nazaj. Na tem mestu vidim, da moja predstavitev ne bo tako kratka, ker sem se zapisal. Oprostite.
Zanima me mnogo različnih stvari, ki med seboj so ali niso povezane. Že večino svojega življenja se redno ukvarjam s športnimi dejavnostmi kot so košarka in telovadba, v zadnjih letih pa tudi metanje frizbija in ples. Vedno sem užival v petju in glasbi, zadnji dve leti pa igram kitaro. Zelo rad igram računalniške in namizne igre, predvsem strateške so mi pri srcu. Izredno uživam v sprehajanju po gozdovih in opazovanju čudnih dreves in mahu. Rad imam gobe! Redno berem različne arheološke knjige ali članke, občasno zelo rad preberem kakšen fantazijski, znanstveno-fantastičen roman ali mango. Od vseh stvari pa najraje izdelujem. Izdelujem številne stvari iz lesa, kovine in drugim naravnih ter umetnih materialov, ki so večinoma namenjeni ali povezani z mojimi hobiji in t. i. "geekovstvom". En izmed najljubših hobijem je LARP (Live Action Role-Playing), s katerim se ukvarjam že kar nekaj let. Zelo rad izdelujem kostume!
Zelena je najlepša barva in moja najljubša barva. Imam alter ego, orka po imenu Zurbag. Vidiš ga lahko na moji profilni sliki. Sem mnenja, da so orki zelo zanimiva rasa. So moja najljubša rasa v Srednjem svetu.
~Matic, ne znam se predstaviti na kratko
Looks like meat's back on the menu, booooys!
"Ok prvo vprašanje, kdo so Istari?" by Yibor, 2017