hahaha, ne, sej sm resno mislila - čist sm si sama kriva, sej vem da do ponedeljka zvečer ne smem hodit na net, če nočem spoilerjev.
SPOILER ALERT!
Varys mi je bil res še eden redkih totally awesome likov. Način, kako gre, mi je mogoče najbolj beden ever. Tyrion. Resno? Sej je že Celebriel napisala, se lahk sam strinjam. Pa vedla sm da bo slej ko prej umrl, ja, sam da ga pa Tyrion izda, mislm ...
ne vem. Men je bil del tako katastrofalno beden. Pozitiva: in general res boleče prikažejo, kaj se v praksi zgodi ob takih bitkah, tist je blo težko gledat. Mal je drgač, če so vojaki, pa bitka, al pa če tm žgejo in koljejo civilste. Tko da dam jim credit za to. Če je bil namen, da se nam Daenerys čist zagravža: great work. To da je šla v napad, potem ko so predali mesto, mi je ne sam čist neetično ampak tud z njenga vidika "neekonomično". zmagala si ruševine in požgan folk. čestitke.
Sej vem, no, ok, sej vem, da so rabil podlago zato, da se Jon, Neodločni, prvi njegovega imena, spravi k stvari in mukoma sprejme ta prestol, ki ga noče. Ampak vseen.
A je še kdo porajtal, kok je s tem zadnjim enim zmajem kr naenrkat blo lahko požgat vse zobotrebce, ki so jih naredil za pobijanje zmajev, in so jih imel na vseh koncih? tko, še dobr, da ji je en povedal, da se to da, al kaj.
V glavnem. Vidl res ful pomembnih smrti, ampak cel del se mi je pri smrti Varysa čist uprl in pol mi je blo kul sam še zarad Lene, ker mi je awesome igralka, in zdej še nje ni več in to je to.
Burek, lahk bi naredil recenzijo, da mal crknem od smeha.