Meni se zdi, da je Sansa to naredila nalašč. Ne, ker ne bi mogla obdržat skrivnosti, temveč ker bi raje imela Jona kot Dany na položaju in je vedela, da je to simple način, da se kaj zgodi.
Na tej točki navijam zanjo. Me zanima, kakšen bo njen konec, a jo bodo ubili al oženili s Tyrionom?
Ne, sej to mi je čist jasn, da je naredila zanalašč, da ji ponesreč ušlo, valda je bla taktika, sam sej zato mi je še bolj neumn, res mi je retarded. Pač, prisegla je, da bo tih. Ve kok je pomembna ta informacija, in ve da je pomembno za Jona, da to ne pride ven. Nevermind then, al kaj. In valda pove Tyrionu, lih zato, ker ve, da bo tko se kej naredil glede tega. Pač, na kurac mi gre ves telenovelast podton celotnega dela.
Sansa s Tyrionom? Beauty fades, dumb is forever.
Hahaha, Burek, hude, všeč mi je, sploh 7*.
Drgač pogrešam tvoje kratke in sladke recnezije delov iz prejšnjih sezon, tist je blo tko priceless.
V resnici se ne spomnim, kako sem stavila na NMNju ... ampak evo.
1* Jaime bo ubil Cersei - to sm kr ziher, da bo.
2* Daenerys ubije Jona, ker ne more shendlat ogrožanja prestola.
3* Arya ubije Daenerys, revenge pa vse to. Gospod Baratheon (spet) prevzame prestol, Arya je Queen in the shadows.
4* Sansa bo Warden of the North
5* Hound ubije Mountaina, pri tem umre tudi sam
7* Greyworm pomoje dejansko preživi
6* Varys pomoje ne bo preživel, pomoje ga bo že Daenerys ubila, sumim da še pred Jonom.
7* Euron ne zna štet do 3, tako da ne bo pogruntal, da ni oče Cerseiniga sina. (
) Ubil ga bo Greyworm-
8* Bran ne bo naredil več nič bistvenega, ker že zdej v resnici ni.
9* Tyrion pomoje preživi, edini Lannister, ker na tej točki ni taktično da ga ubijejo, in to sezono je očitno to faktor
10* Brienne bo pomoje šla za Jamijem, ubila jo bo Cersei.
PS: O fak, Pepi, to je POINT TE SEZONE!!! Mal sm crknila od smeha, sam res je!!