Jst sm pogledala del bolj zaradi zunanjih pritiskov, spolierji pa to, pol ne moreš več v lajfu na internet.
Ena funny stvar: znanka je tolk out iz novic, da je videla fotoshopirano fotko z gorečo Notre Dame in zmajem, kao da zato gori in je čist znorela, zakaj ji spoilajo prvi del GoT. XD I thought that was funny as hell. xD
V glavnem.
Spoiler Eh, men je pa meeting med Aryo in Jonom prov lušten, sem bila vesela. Sansa - Daenerys mi gre mal na živce. Sam dobr, Sansa se res trudi že 7 sezon, da mi gre najbolj na živce na svetu. "JSt nisem planirala da bom mela miljon več zaveznikov za to vojno pod streho, kdo bo pa tolk župe skuhal?!" Bitch please. Vsi tretirajo Jona k enga sell-outa, model je pa tko, pripeljal pač zaveznike. A ni rekel, da gre po folk, da bodo lahko sploh kej naredl?? For the people pa to. Ijoj.
Celotna situacija z zmajem me čedalje bolj moti. Itak so pa zajebal situacijo že s tem, ko so zmaja lahko tko mal usuput ubil oz. ne-ubil or something. zdej kar neankrat glavna karta, ki jo je imel "naš" svet rata tko mal ... iz +5 se spremeni v uno +2, ki ti jo nasprotni igralec še zašifta in moraš ti potegnt dve karti.
V glavnem. Tale hype gre zdle mal mimo mene. I am not impressed much. Sam tud ne pričakujem velik, tako da pol v resnici zarad tega mal lažje gledam kot večina folka. :P