Tale epizoda mi je bla predvsem dolgočasna, ampak ajde, dejmo še en del "Burek's sick of it"!
- A niso te peščene kače kao neke kul bojevnice? A smo že videli koga iz Dornije dejansko koga ubit (pa ne šteje 4v1), premagat ali dejansko kar koli dosečt?
- Kako je Euron našel ladjevje? Par dni prej še uni niso vedeli, kam grejo. Glede na to, kaj je rekel Cersei, je točno vedel, kje jih bo našel. Kako?
- Kako se je uspel pretihotapit med njih, brez da bi kdor koli opazil drugo ladjevje s faking GOREČIMI IZSTRELKI na krovu? A niso imel enga bogega mulca v krokarjevem gnezdu? Verjetno so se vsi dajal dol, ker kaj bi pa lahko šlo narobe ane?
- Kolk faking VELIKA so ta ladjevja? Theon in Osha sta spizdila najboljše ladje in teh je dovolj, da bi pripeljali s sabo dovolj veliko vojsko Dornijcev, da bi oblegali cel King's Landing. Euron je uspel nabrat še bistveno večje ladjevje! Plus seveda posadke za vse te ladje+bojevniki. Od kje?
- Theon/Reek je sam dolgočasen.
- Najboljši inženirji v King's Landing so 6 mesecev razvijali noro tehnologijo in zgradili balisto? Wow, hats off, to je pa res dosežek. Model je naredil neuničljivega zombi mutanta, sam tale velik lok je pa res neki ekstra. Ampak ne, balista je dvojna, kar je še večja bedarija. Tista mini-me balistica na sredini je sramota.
- Arya je morala najt Buhteljčka (ne vem, kaj je prevod), da ji je povedal, kaj se dogaja v Zimovanju? Đizs no. To je po moje še Ed faking Sheeran vedu.
- Grey Worm je presenetljivo spreten za nekoga, ki še v lajfu ni mel intimnega odnosa z žensko.
- Proces za zdravljenje morning stone je "totalno preveč nevaren in prepovedan in ga ne delamo več in ne sploh razmišljat da bi ga probal". Ta totalno zakompliciran proces je to, da ga obriješ k kebab in namažem z omakco? Nekaj, kar zna narest Samwise brez izkušenj, sam, mal pijan, pri slabi luči, z nakradeno opremo in z na hitro zmešanimi zvarki? Uau, še en fantastičen napredek znanosti!
- Kaj bojo počel Dothraki? Skopljenci (heh, kul beseda) grejo nad Lannisterje, zavezniki nad King's Landing. Kaj pa Dothraki? A bojo mal chillaxal na Dragonstone-u?
- Unsullied grejo nad Costly Rock. A je to res tok drugače, kot če bi šli nad King's Landing? BTW kako bojo prišli tja? A grejo peš čez cel kontinent? Ker to bo ziher ful všeč vsem, ki ne marajo tujcev. Pa trajal bo ene 3 mesece. Z ladjami verjetno ne grejo, ane?
- Kaj je bil ta pogovor med Daenerys in Varysom? Captain Awkward vs. Cringe Man - Civil War al neki. Pa Olenna k kr neki teži zraven. Kaj se je zgodilo s sassy babico? Aja valda, ni več babica lol.
- Sansa in Jon sta saving grace tele epizode, sam a lahko prosim Littlefinger naredi še kaj drugega kot da se smehlja v poltemi? Sej štekam da je nek tak shadowy figure, sam dej no. Pa če bi lahko mel eno epizodo brez Honey Boo Boo in njenih kvazi badass izjav tut ne bi škodl.
To je to, kar se spomnim zaenkrat!
Edit: fak ne vem zakaj sem mislu, da ne smem gledat prejšnjih postov, ker da bojo not že spoilerji za današnjo epizodo. No ja, mal se ponavljamo.