To bi bil moj holy grail.
Ampak za to moramo imeti člane, ki bi bili pripravljeni pisat članke o Tolkienu, pa po zadnjih statističnih ugotovitvah mojih zasebnih virov teh ni (veliko - in se opravičujem vsem tistim, ki pripravljate prispevke o Tolkienovem svetu, da vas mečem v isti koš, veste, kdo ste, res hvala za vaše delo!). Kaj moram narest, da vas angažiram? Podkupujem lahko s humusom in cimetovimi rolicami, grozim lahko z bičem lektorice (ima vsaj dva) in cimetovimi rolicami Z ROZINAMI.
Stvari ne rabijo bit tolk strokovne, da se ustrašite in nič ne napišete. Imate najljubše poglavje v Gospodarju prstanov? PA v tem poglavju profesor opiše pokrajino? Pripravite krajši prispevek o tej pokrajini, kdo je tam živel, kaj se je tam dogajalo. Ali vam je posebno ljub kakšen lik ali kakšno srednjesvetsko bitje? PRedstavite raso, ali zgodbo lika! Ogromno časa je že minilo od teh krajših prispevkov, ki smo jih pisali žnj let nazaj. Ne se ustrašit tega, češ, saj je bilo vse že napisano in opisano. Najverjetneje ni bilo ali pa se nihče več ne spomni da je bilo.
Jaz lahko komot nanizam ideje in določim folk, sam res sem vesela, ko se kaj javite, da nimam občutek, da delamo to glasilo pod prisilo.