Če dobim kšno dobro idejo, ki je približno izvedljiva, se loh lotim
That's the spirit. Na eno plus karmo.
Visok in temačen je Chriss. Idealen bi bil za spletkarskega in samovšečnega Morgotha. Samo še član društva more postat.
Temačen res ni treba, da je IRL, ker je bil Morgoth grozljiv onkraj grumpy lorda. Kar pomeni masko (ali make-up) in potem kak hud kostum. Pomaga pa odnos, ki se ga razbere na fotki.
Zdaj stavim svoje žetončke na Zupana.
Drugače ni pogoj, da so na fotkah samo člani društva (sicer nimam pojma, kdo je Chriss), imajo pa člani prednost. Sploh pri fotkah, kjer je potrebno veliko ljudi, pomaga, če pridejo tudi zunanji.
Škrate imamo tri, še Samo in Pepi. :P
Nekaj je simpatiziranje s škrati, drugo je pa polna oprema za fotkanje.
Računaj, da če bi slikali, kako nesejo Azaghâla iz bitke, rabiš 5 škratov minimalno (kralja in vsaj 4, da ga nosijo, pa more zgledat svečano, zato bi bilo 6 še bolje), plus vilinska in človeška trupla po tleh. Okej, to zadnje je opcijsko, ampak je dejansko lažje izvedljivi del tele fotke.
Mîm je imel dva sinova, to bi šlo, ampak spet rabiš 3 kostume, pa ti niso bili bojevniki.
Potem je še boj med škrati in Thingolom ter škrati in Bernom s kolegi, v tem primeru me skrbi pa tudi perspektiva (škrat mora biti občutno manjši). Ki je problematična tudi povsod drugje, ampak pri teh prizorih, ki sem jih omenila, si lahko zamislim, kako ne stojijo skupaj, temveč (pri Maedhrosu in orkih) je škrat sključen in na tleh, pri pogrebu pa samo škrati stojijo. Tako da se da laže fejkat velikost. Se mi zdi.
Maš kako drugo idejo? Tudi za perpektivo štimat? (Tko, kot je v filmu, ko je ta večji spredaj in ta manjši zadaj, je baje ful težje narest, kot si mislimo, in dvomim, da se bo Blaž the fotograf s tem špilal.)
Pa še tebi ena karma za sodelovanje. To je vsa nagrada, ki jo lohk dam, hehe. Kot žetončki za forum.