Jst sm tut dobila darilo od svojega skritožička!
Paket me je očitno že par dni čakal doma, ampak nisem prej mogla do njega ker sem bla v Izoli. But now I'm here!
Tole me je prčakalo na mizi:
In ko sem previdno odprla (šalim se...nestrpno raztrgala
) papir sem našla sfotokopirano Sherlock Holmes Casebook: The Hound of Baskervilles in sporočilce mojega božička. Predn sem prebrala sporočilce in odprla buklo, sem bla prepričana, da je to sfotokopirana knjiga in že sam pogled na nekej od Sherlocka me je ful razveselil
Po natančnejšem pregledu sem pa ugotovila, da je to pravzaprav neke vrste igra kjer rešuješ zapletene primere, kar je darilo sam še poboljšalo! Ko sem obrnila pa še mal papir naokol, sta pa še dve kocki ven padli, sem se jih kr mal ustrašla
Uglavnem, darilo mi je zelo všeč, komej čakam da se poglobim v buklo in mal naštudiram kako se igra in sprobam!
Nisem vedla, da sploh obstaja nekej tazga. Moj božiček ve kaj mi je všeč, Sherlock pa še igre!
Mi je blo pa pa zanimivo in smešno, ker sem isto od mojga za božič dobila en Sherlock boardgame. Tko da mam zdej veliko za raziskovat hehe.
Dost nakladanja! Mam to srečo, da sem objavla darilo mal kasnej in se vas je že kr nekej zvrstil in ste ugotovil svoje božičke, tko da vas ni več tolk velik ostal. Po pravici povedan, mi je zelo težko rečt kdo bi bil moj SS letos. Tut ni blo baš nekega rokopisa iz katerga bi lahko probala kej razvozlat
Uglavnem iz par sklepanj, ki jih lahko potegnem bi prvo rekla, da je bila
Rebeka moj božiček. Mam prav?