Lep post JMSjevski pozdrav vsem Gil-Galadovcem! Počasi se približuje veseli december in s tem tudi tradicionalno obdarovanje drug drugega oz.
Secret santa.
Letos sem bila za organizacijo in izvedbo zadolžena jaz in ker grem čez dober teden na Tajsko za slab mesec, bodo letošnje prijave ter razdelitev po parčkih malo bolj zgodnje.
K tem luštnem in zabavnem obdarovanju vabim vse člane ter prilagam čisto
izi pizi navodila:
1.) Če želiš sodelovati mi privatno pošlji sporočilo na forumu s svojim imenom, priimkom in naslovom do
sobote 17.11. Prijave zbiram do
20:00!
2.) V roku enega dne boste nato dobili sporočilo na forumu, kjer vam bo določena oseba, ki jo boste letos obdarovali. Časa imate do konca leta, da tej osebi pošljete personalizirano darilo.
Prosim držite se tega roka! Mislim, da je več kot en mesec več kot dovolj časa, da nekaj izdelate oz. pripravite.
3.) Za povratni naslov ne pišite svojega naslova temveč uporabite naslov društva! (
Slovensko Tolkienovo društvo Gil-galad, Rožna ulica 35, 1000 Ljubljana)
4.) Ko dobite darilce od svoje babice ali dedka mraza ga
poslikajte in objavite v tem topicu! Tako bomo lahko vsi občudovali in zavidali darila, ki so jih dobili ostali ter seveda ugibali, kdo bi lahko skrivnosti pošiljatelj bil. To je tisto, kar to obdarovanje naredi še posebej zabavno in zanimivo.
Spodaj objavljam tudi seznam sodelujočih (kateri bo konstantno osvežen), da bomo lažje ugibali in delali povezave!
SEZNAM:- Iza K.
- Rebeka Ž.
- Urban R.
- Manca Z.
- Urša P.
- Peter G.
- Matic L.
- Matic Z.
- Nerlisa O.
- Mitja B.
- Jurij K.
- Tadeja P.