Okej, evo začenjam en topic, k se mi zdi da manjka, lah pa da ga samo nisem našla
Torej tukej lahka govorimo raznih o igrah k jih igramo, k so nam najljubše, al pa najslabše, jih kej kritiziramo, pohvalmo, se povežemo med sabo itd. A so boljše konzole al so boljše pc igre? Kaj so prednosti in slabosti obojih? Hkrati pa lahko govorimo oz. sprašujemo tudi če ima kdo težave s katero izmed iger oz. s konzolo ali pa mu na računalniku kaj ne dela in se med nami morda nahaja kak mojster ki bi znal pomagati.
Uglavnem, da začnem mogoče. Katera igrce radi igrate, pa na katerih tehnoloških pripomočkih?
Men se ful dopade npr. Skyrim od TES, všeč so mi kake take valda investigative igre povezane npr s Sherlockom, CSI, itd. recimo L.A. Noire mi je hud špil (pač tak investigative iz 50ih let, mafija pa korupcija pa tko..carsko..). Potlej so mi itak Assassin's creedi všeč, samo jih je že tolk velik da jim ne sledim več, pa mal sem jim nehala sledit ker so tok menjavat začel karakterje. Portale zdej igram pa so mi hudi, itak igram Counter strike: GO, všeč so mi kaki taki k lahka z igranjem vplivam na odločitve karakterjev oz. njihovo prihodnost in izid igre, Witcherja 3ko sem igrala pa mi je bil carski, samo mam mal preveč potato laptop da bi lahko igrala brez da bi mi laggal. Noro mi je všeč koncept No Man Sky igre, samo mogoče ni čist tko izpadl kokr smo mislil da bo (pa tut spet mam mal preveč potato komp da bi lahko res špilala), pa Mortal Kombat mi je npr zabavno igrat protu komu. Shadow of Mordor mi je bil kul, predvsem zarad teh orkov pa te njihove armije k so mi ble čist epske pa zabavne
Pa itak se še najdejo špili, pa en kup sem si jih na Steamu kupila k jih morš še sprobat hehe.
Drgač sem pa tut na Playstationu začela mal bl igrat, pa sem igrala coop z Aljažem, Borderlands 2. To je pa tok nor špil ane, čist notr padeš. In zdej pridm do svojga problema.
A je kdo od vas konkretno igral Borderlands 2 na PS3jki? Pa dokupval kake dodatke oz razširitve? Ker midva mava neke probleme, k ne veva kako jih rešit. K sva probala že skor vse, razen nisva še vse skup resetirala. Pa bi blo much appreciated, če bi ker kaj vedel o temu oz. znal pomagat