Z mano gre Tjaša, Anže je pod vprašajem, za Rebeko še preverim, a gre res zraven, ker sem nazadnje pred nekaj urami videla, da išče prevoz, hotela je pa it čimprej.
Rebeka naj bi šla s Perotom. V tem primeru bi si razerviral prostor zase, če bom lahko šel .
Lejte tole carsko tabelco s prevodi Three is company:http://lotr.wikia.com/wiki/Three_is_Company
Če kdo rabi kaj iz knjižnice - javite do jutri ob 12h! Sicer bom vzela standard (LOTR, Hobit, Silmarillion), ampak nujno pa javite za IGRE (!!!). Ker te zasedejo ogromno prostora, bom prinesla samo tiste, ki jih boste naročili!
Quote from: Celebriel Bodičejska on November 23, 2017, 04:43:31 pmČe kdo rabi kaj iz knjižnice - javite do jutri ob 12h! Sicer bom vzela standard (LOTR, Hobit, Silmarillion), ampak nujno pa javite za IGRE (!!!). Ker te zasedejo ogromno prostora, bom prinesla samo tiste, ki jih boste naročili!Ali lahko ponovno nalepiš seznam igre ali me usmeriš na mesto, kjer je seznam objavljen.
Ok, mi gremo pol jutri okoli osmih iz Ljubljane: moi, Anže, Tjaša in Leško. Sori, Jurij, Leško te je prehitel, sem prej videla njegovo sporočilo. Če nimaš alternative, sproči, da preverim pri vseh, kok mamo prtljage, če lahko petega vozmo s sabo.