Slovensko Tolkienovo društvo Gil-galad

Star Wars

Boki · 99 · 19033

Boki

• Brez občutka
    • View Profile
    • Vitezi in Čarovniki
Konec leta nam bodo dostavili Vojna zvezd - Zadnji jedi.
Iskreno upam, da ne bo nekdo spoznal svojega družinskega člana, da ne bodo dirkali in se streljali na ledenem svetu in da se kdo ne bo upiral skušnjavi - together, we can rule the galaxy.
Delaj dobro!

Pepi

• Škrati
  • Bifur ali Nebifur
  • *
    • View Profile
    • Diversi diversa putant
Js sm trejler pogledu včer al predvčerišnem, pa se že ne spomnm niti enga detajla. Kar se mi zlo malkrat nrdi. 
"Profesor gre levjiga!" - Valentinčič

gaarg

• Orki
  • Gilgaladrielrond
  • *
    • View Profile
Men pa presenetljivo zgleda ful zanimiv in se ga trenutno kr veselim.
“If the human brain were so simple that we could understand it, we would be so simple that we couldn’t.”
-Moran Cerf, neuroscientist

Zurbag

• Orki
  • Sluga tajne vatre, nositelj plamena Anora
  • *
    • View Profile
Teaser sem 2x pogledal in se mi zdi precej slab. Vem, da je samo teaser, ne trailer, ampak niso pokazal niti ene stvari, ki bi me ful zanimala.

Če bo Kylo Ren bil od zdej naprej brez badass čelade, bo pa samo še grozn gledat vse skup :D

:|-
Looks like meat's back on the menu, booooys!

"Ok prvo vprašanje, kdo so Istari?" by Yibor, 2017

Boki

• Brez občutka
    • View Profile
    • Vitezi in Čarovniki
Kaže na malce temačnejši ton, a upam, da izvedba OK, brez posiljene komedije.
Rogue One mi ni izgledal odlično z vsebinskega vidika samo zaradi posiljene smešnosti. Če bi se držali začrtane zasnove, bi bilo bistveno bolje. Upam tudi, da bo pri E8 bolje izvedena končna vizualno-slušna izkušnja. Felerja z Rogue One si ne smejo dovoliti, sicer bom odgovorne obsodil na 5 let težkega dela v družbi Jar Jar Binksa  :()))).
Delaj dobro!

gaarg

• Orki
  • Gilgaladrielrond
  • *
    • View Profile
A smo mi gledali isti trailer?

“If the human brain were so simple that we could understand it, we would be so simple that we couldn’t.”

Zurbag

• Orki
  • Sluga tajne vatre, nositelj plamena Anora
  • *
    • View Profile
Ja. To je drgač uradno samo teaser - Star Wars: The Last Jedi Official Teaser.
Looks like meat's back on the menu, booooys!

"Ok prvo vprašanje, kdo so Istari?" by Yibor, 2017

Zupan!

• Ameba
    • View Profile
Iz teaserja je videt, da je Luke čist obupu nad vsem in hoče umret kot zadnji jedi, potem bo Rey rekla "neeeeeee, uč mene, uč mene!" in potem jo bo treniral. Kylo Ren bo mel X-tisoči najstniški izpad, v katerem bo razbil svojo čelado, ampak všeč pri tem teaserju mi pa je: ambient, rdeč dim, ki pride takoj za napisom "this christmas" in tista knjiga tut hudo zgleda! Nimam slabih/dobrih pričakovanj (ker me je izučil že pri Hobbitu  ::)) ampak verjamem pa, da mi bo 8ka bl všeč, kot mi je bla 7ka...usaj upam  :) Pa navijam za čim več Poe & Finn bromance momentov.

Yibor Železnopesti

• Škrati
  • Angmarski kralj-čarodej
  • *
    • View Profile
Mi je kr žal, da nisem šel na otok, ko sem bil na Irskem.
Dwarf!

HA!

gaarg

• Orki
  • Gilgaladrielrond
  • *
    • View Profile
To bo najboljši film iz SW franšize, boste videl!

Pepi

• Škrati
  • Bifur ali Nebifur
  • *
    • View Profile
    • Diversi diversa putant
Ne, sj js verjamem, da bo kul in se filma valda veselim! Sam teaser mi pa ni zadogajal baš nič. Mogoče sm ga narobe gledu.  :|-
"Profesor gre levjiga!" - Valentinčič

Boki

• Brez občutka
    • View Profile
    • Vitezi in Čarovniki
Z SW je kot s Hobitom. Mnogi s(m)o vihali nos, ko je prišel prvi ven, a smo pridno pogledali vse dele. Kravatniki pri Disneyju želijo zabavo za vso družino. Torej ne sme biti krvi, grdih besed in moralnih sivin. Če pa sivine že morajo biti, potem je treba zraven vtakniti humor. Zatem mora biti vse skupaj politično nadkorektno. E7 je spodrsnilo na izvirnosti. E8 bo uspešnica, kajti ljubiteljska baza je ogromna in zaljubljenec v SW bo navkljub morebitnim nenaprednostim iskal predvsem značilno SW vzdušje. Ne pozabimo, SW NI znanstvena fikcija, temveč je klasična fantazija z močnim poudarkom na pravljičnosti. To je fino, kajti v sagi je ravno prav vsega, kar imamo radi. Liki so v veliki meri arhetipski in narejeni z obiljem karizme.  E7 je opravila svoje delo bistveno bolje, kot mogoče mislimo, saj nam je primerno oblikovala pričakovanja za E8. Rogue One je hotel biti resnejši, temačnejši, a mu pri tem malce spodleti zaradi mestoma posiljenih humornih vložkov. Franšiza letos slavi 40 let obstoja, zato razmišljam o kakšnem fanfiction natečaju. Izročilo je dovolj bogato.
Delaj dobro!

erunno

• Ameba
    • View Profile
May the 4th be with you btw :P

Če bomo pa imeli natečaj bom pa goljufal z Staw Wars Legends kontinuiteto un uporabil za ozadje dogodke iz galaktične hladne vojne (čas Star Wars: The Old Republis mmo  - slabih 4000BBY) XD.

Boki

• Brez občutka
    • View Profile
    • Vitezi in Čarovniki
Še nekaj zanimivega. Kaj vse ljubitelji naredijo ...
Delaj dobro!