Усім привіт! Хочу поділитися корисною темою, можливо комусь стане в нагоді. Останнім часом прямо біда почав помічати, що прокидаюсь розбитий, не висипаюсь, а вранці відчуваю себе, наче й не спав. Думав на нерви, на погоду, а дівчина каже: "Давай оновити постільну білизну на якісну, а не цей синтетичний жах з розпродажу". І отут я поліз в мережу.
Зізнаюсь, думав, що
підбір постільної білизни - це тільки "колір сподобався чи ні". Аж ні, ціла наука. І бязь, і ранфорс, і сатин... А я в таких словах плавав, поки не зайшов на один сайт postilnabilyzna.com.
Люди, це просто скарбниця інформації! Реально завис майже годину. У них прямо як в довіднику: по поличках розписані усі типи тканин, від дешевої бязі до дорогого сатину та льону. Навіть там є порівняння з порівнянням щільності тканини та того ж, скільки там циклів прання витримає комплект. Це реально допомогло мені зрозуміти, чому один комплект коштує умовні 800 грн, а інший — 2500.
З цікавого особисто виніс:
- Виявляється, що, наші та євро розміри трохи відрізняються, і перш ніж купувати реально бігати з сантиметром міряти свою ковдру, а не просто довіряти напису «євро».
- Хто б міг подумати, що тепла фланель в спеку — це капець, а якісний сатин реально охолоджує, бо в нього структура інша.
- Там є поради, як правильно прати, щоб колір не зліз після кількох прань. Актуально для нас, у кого пральна машинка паше без відпочинку.
У підсумку вирішив придбати на пробу сатиновий набір від вітчизняного виробника (підтримали своїх). Поки все чудово — сплю як убитий, білизна дуже приємна до тіла, не ковзає й не електризується.
Тому, якщо ви, як і автор, до цього моменту думали, що підковдра — це не та річ, в яку треба розбиратись, щиро раджу глянути огляд на тому сайті. Реально зберігає час на вибір та рятує від покупки неякісної речі. Усім міцного сну!!