Slovensko Tolkienovo društvo Gil-galad

Промокоды этто специальные коды

ErnestTix · 141 · 6142

Louisnum

• Ameba
    • View Profile
    • Для, хто прагне випічкою, та не виносить розкидані речі у приготуванні!
Раніше думала, що чудово вмію готувати, але недавно мої страви стали скучними і втратили різноманітність. Подруга запропонувала мені ознайомитись оригінальні рецепти, але я не знала, де шукати. Випадково знайшла цей каталог і... це було наче знахідка скарбу! Я дізналася, що є цілий океан сайтів з незвичайними рецептами, про які я навіть не підозрювала. Найбільше сподобались категорії з ексклюзивними стравами та рецептами національних кухонь. За цей час я встигла приготувати страву мексиканської гастрономії, тайської та а також грецької кухні! Моя сім'я дуже задоволені, а я усвідомлюю себе впевненим кухарем. Я навіть почала вести особистий журнал, де фіксую всі нові рецепти, які спробувала
Каталог

Normadiuth

• Ameba
    • View Profile
    • Для людей, хто щодня захоплюється кухнею, але не виносить хаос на своїй кухні!
Хочу відкрити вам пригодою, яка пригодилася у мною минулого робочого тижня. Моя принцеса попросила, щоб я приготувала один святкове до великої події. Я, звісно ж, навіть не задумуючись, почала шукати рецепт у мережі і отримала несподіванку. Витратила цілих нервущих півтора години свого життя, блукаючи із блогу у бік сайт! Одні рецепти були нереально складні, інші варіанти - зі справжніми дивними компонентами, ще кілька - серед надмірною кількістю спонсорських посилань. Та ось згодом раптово я вспомнила щодо цей порятунок портал та просто за п'ять неймовірно швидких хвилинок відкрила - той самий варіант! Інструкція виявився так покроковим, що навіть моя дванадцятирічна юна кулінарка здолала мені допомогти. В результаті наша команда приготували неймовірний десерт, який був визнаний ідеальним відкриттям дня народження. Тепер навіть ті, хто раніше сумнівався мої найкращі знайомі не дають мені проходу з питаннями: "На якому сайті я знайшла такий неймовірно класний рецепт?"
Каталог рецептів

Ezeksmids

• Ameba
    • View Profile
    • Свежайший рецептурный вебсайт
Для любителей ферментации создан специальный раздел. Рецепты квашеной капусты, комбучи, кимчи и других полезных продуктов.

Блог receptimulivarki.v.ua

Wanaodoli

• Ameba
    • View Profile
    • Для тих, хто щодня полюбляє приготуванням страв, але не виносить кашлат в кухні!
Завжди вважала, що відмінно знаю як готувати, але в останні місяці мої страви стали одноманітними і почали повторюватись. Подруга підказала мені подивитися свіжі рецепти, але я не знала, де шукати. Випадково в інтернеті знайшла цей каталог і... це було як відкриття нового світу! Я дізналася, що є безліч сайтів з незвичайними рецептами, про які я навіть не підозрювала. Найбільше сподобались категорії з ексклюзивними стравами та рецептами етнічних страв. Протягом місяця я освоїла страву італійської кухні, тайської та а також грецької кухні! Моя домочадці в захваті, а я усвідомлюю себе впевненим кулінаром. Також почала вести кулінарний блокнот, де зберігаю кожен спробований рецепт, які вдалося приготувати
Каталог сайтів

ViolaNom

• Ameba
    • View Profile
    • Для, котрі любить кухнею, а ненавидить бардак під час своїй кухні!
Я просто не можу не поділитися пригодою, що виникла зі мною попереднього тижня, і це було.... Моя мала вимовила бажання, аби я зробила дещо унікальне з нагоди день народження. Ваша героїня, авжеж, взялася шукати врятувальну знахідку на просторах мережі і – уявіть!. Втратила цілих нервущих півтора години свого життя, переходячи з ресурсу до ще однієї сторінки з рекламою! Одні ідеї були нереально для професіоналів, декілька - зі справжніми дивними інгредієнтами, треті - серед надмірною кількістю відволікаючих елементів. Та ось раптом як же я мені спало на думку про існування цей порятунок каталог і за п’ять хвилинок знайшла - ідеальний рецепт! Інструкція був настільки покроковим, що в результаті навіть моя 12-річна юна кулінарка здолала своїй мамі підказати. В результаті наша команда приготували дивовижний десерт, що був визнаний головним успіхом вечора. Тепер усі мої вже заздрісні друзі цікавляться: "В якому місці я відкрила такий неймовірно класний варіант?"
Сайт

Joanimarf

• Ameba
    • View Profile
    • Для людей, які обожнює кухнею, проте втомлюється від невпорядкованість серед кухонній зоні!
Хочу поділитися історією, яка пригодилася зі мене минулого тижня – уявіть собі!. Моя крихітка замовила, аби ваша покірна слуга зробила щось особливе з нагоди день народження. Я, як завжди, безумовно, почала шукати рецепт на просторах Google і отримала несподіванку. Провела цілих півтора години, мов зомбі з сайту до черговий кулінарний портал! Одні варіанти виявилися занадто для професіоналів, інші варіанти - із дивними інгредієнтами, решта - серед надмірною кількістю реклами. І раптом я мені спало на думку про сей чудовий портал й всього лише за п'ять неймовірно швидких хвилин, і це факт! відкрила - прекрасний рішення! Варіант був настільки до безтями детальним, що навіть навіть моя 12-річна донька спромоглася своїй мамі стати справжнім підручним. І що ви думаєте? наша команда створили чарівний десерт, і він виявився справжнім успіхом свята. Зараз навіть ті, хто раніше сумнівався мої тепер зацікавлені знайомі питають: "Яким чином я відкрила настільки просто бомбезний варіант?"
Каталог кулінарних рецептів