Slovensko Tolkienovo društvo Gil-galad

Serije

Pepi · 494 · 82379

Turambar

• Ameba
    • View Profile
Končal z Vikingi, zdej me pa mika Narcos. A je kdo gledou pa lahko priporoča?  ^-^
« Last Edit: April 17, 2017, 12:53:31 pm by Turambar »
───▄▄▄
─▄▀░▄░▀▄
─█░█▄▀░█
─█░▀▄▄▀█▄█▄▀
▄▄█▄▄▄▄███▀

Ulmiel

• Orthanc, utrdba zlobnega vešča Sarumana
    • View Profile
Jaaaa, Buš Buš! :D Kok kul :D

Drgač pa WTF so snemal 5. sezono Breaking bad? 4. sezona deluje kot zaključek. Če so tud to serijo neki umetno nategoval bom čist jezna. Ko smo že pri umetnem nategovanju, 11. sezona Supernatural me čaka.

Pepi

• Škrati
  • Bifur ali Nebifur
  • *
    • View Profile
    • Diversi diversa putant
Pa tud dvanajsta! Pa enkrat v prihodnosti vrjetn tud sedeminšestdeseta!
"Profesor gre levjiga!" - Valentinčič

Yibor Železnopesti

• Škrati
  • Angmarski kralj-čarodej
  • *
    • View Profile
Taboo me je kar navdušil. Imam podobne občutke, kot sem jih imel pri seriji Westworld.
Dwarf!

HA!

Turambar

• Ameba
    • View Profile
Pa tud dvanajsta! Pa enkrat v prihodnosti vrjetn tud sedeminšestdeseta!

Hehehe.
Ta nova sezona je men ševedno kar gledljiva, je pa res, da bodo kmal mogl vesoljce ufurat, če bodo hotl met nove teme.

───▄▄▄
─▄▀░▄░▀▄
─█░█▄▀░█
─█░▀▄▄▀█▄█▄▀
▄▄█▄▄▄▄███▀

Pepi

• Škrati
  • Bifur ali Nebifur
  • *
    • View Profile
    • Diversi diversa putant
Js sm pa prvič v dvanajstih letih resno razmislu o tem, a bi sploh še gledu, in dejansko nehu gledat za 4 tedne (ampak sm se včer pol čist aktualiziru, ker mi je blo dolgčas). Vse je leeeeeejm! Še fajtanje je ratal leeeeeejm! Mislm, včas js kot laik nism tok simpl porajtu, da gre za neko fejk koreografijo in da v resnic noben nobenmu nč noče. Zdej pa porajtam! S tem, da enajsta sezona je bla kr dobra, ane! Tko da je tole zdle res prepad.

Zurbag

• Orki
  • Sluga tajne vatre, nositelj plamena Anora
  • *
    • View Profile
Končal z Vikingi, zdej me pa mika Narcos. A je kdo gledou pa lahko priporoča?  ^-^

Kakšni so se ti zdel Vikingi? Men je bil konec kr zakon, edin tist umor Ragnarjevega sina je bil mal gnil. Mislm, a ne bi moral Ivar dobit smrtne kazni za to?

Drgač pa JOOOOŠKOOOOOOO!!!! Kdaj nas pridš kej pogledat? Zaenkrat samo ignoriraš gilgaladovce na busu.
Looks like meat's back on the menu, booooys!

"Ok prvo vprašanje, kdo so Istari?" by Yibor, 2017

Moriarty

• Orki
  • Edini prstan, kupljen na Aliexpressu
  • *
  • Isha/Ishwë
    • View Profile
Jst sem šele pri 8mi sezoni Supernaturala, pa me je v zadnjih dveh fuul minilo :D 7ma s temi leviathani, pa zdej ta 8ma. Tko no, se najda kaka dobra epizoda, drugače pa...ampak, sej mi true fani pravijo, that it get's better. We'll see :P Me je pa na začetku ornk potegnilo notr. Sam ja, že zdej stvari postajajo dost repetitive, pa kake epizode so res ridikulus. Mislm, nazi necromancers? what haha

Kar se pa tiče Vikingov. Huuuu shit's going down hah. Hudo je blo, da so nardil še dodatnih 10 epizod ane, ampak tist preskok, tistih 10 let vmes k je kr zmanjkal..tisto je blo tko wth is going on? kr odrasli sinovi že, pa daddy se vrača k ga 10 let ni blo :D
Ragnarju se je pa pač čas izteku ne. Ni sicer tko veličastno umrl, kot sem misnla da bo, so se pa usaj držal sage glede njegove smrti. Je pa Aella zato mel hudo smrt ne :D
Smrt tega sina me je pa kr mal presenetla ja, ampak ne spet neki ful, je mel Ivar skor neki proti njemu, itak je pa že od mejhnega psihopat, k ga je mamica skos ujčkala. Po pravic povedan pa nebom tega sina nič pogrešala, mi je šel kr na živce :D
Vrasubatburuk ug butharubatgruiuk!

Zurbag

• Orki
  • Sluga tajne vatre, nositelj plamena Anora
  • *
    • View Profile
Men ta modelčič tud ni bil prav všeč, ampak cela scena umora mi je bila slaba. Smo pa vsi vedeli, da ga bo Ivar prej ali slej ubil. Kar se tiče Ragnarjeve smrti mi je bila pa odlična! Ni bil fajt, ampak vseeno je blo epsko (sploh govor), poleg tega je pa s svojo smrtjo še zadnjič nategnu Angleže :D Potem pa še ves tist del z Odinom in ko Seer reče, da ga je videl iti v Valhallo. Carsko!
Looks like meat's back on the menu, booooys!

"Ok prvo vprašanje, kdo so Istari?" by Yibor, 2017

Yibor Železnopesti

• Škrati
  • *
    • View Profile
Ragnar je umrl epsko in realno :)

Ivar je mal preveč nor, da bi ga ostali in zakoni kr tko pustil pri miru. Je bil pa ta sin, k ga je ubil res nepomemben. še imena si nism zapomnu od njega:P
Dwarf!

HA!

Pepi

• Škrati
  • Bifur ali Nebifur
  • *
    • View Profile
    • Diversi diversa putant
3. sezona Fargota se je začela! Pa Better Call Saul! Fak. Spet bo cela gužva.  >:(

Yibor Železnopesti

• Škrati
  • *
    • View Profile
V kerem timelinu se dogaja Saul. Before al after BB?
Dwarf!

HA!

Pepi

• Škrati
  • Bifur ali Nebifur
  • *
    • View Profile
    • Diversi diversa putant
Before.

Moriarty

• Orki
  • Edini prstan, kupljen na Aliexpressu
  • *
  • Isha/Ishwë
    • View Profile
3. sezona Fargota se je začela! Pa Better Call Saul! Fak. Spet bo cela gužva.  >:(

Joj Fargo, komej sm ga čakala, da pride nova sezona, zdej mi pa moj ne pusti gledat, hoče da pridejo vsi deli prej ven  :( kill me now
Better Call Saul je pa tut že 3. sezona ani? Jst sm sam prvo do zdej pogledala, mal zaostajam. Sem pa slišala, da se začenjajo ali se bodo pri Saulu zdej dogodki poklaplat z Breaking Badom. Wouldn't mind seeing some of the characters again :D
Vrasubatburuk ug butharubatgruiuk!

Pepi

• Škrati
  • Bifur ali Nebifur
  • *
    • View Profile
    • Diversi diversa putant
Haha, no, lohk ti povem, da je bla 1. epizoda 3. sezone Farga odlična. Ma vse, kar so mele njene predhodnice. Ewan McGregor je v svoji (dvojni) vlogi vrhunski, David Thewlis je itak en najbolj kameleonskih glumcev svoje generacije, plus Mary Elizabeth Winstead, k je pa trenutno mogoč ena mojih najljubših igralk sploh. Better Call Saul pa tud teče 3. sezona, ja, ampak me nekak ne potegne najbl. Že ene 3 dni se matram pogledat 1. epizodo, ampak jo vsakič pogledam sam ene 10 minut. Ne steče. Ampak maybe it's me, not them. Sm pa tud js slišu, ja, da nej bi se že tko, v štartu sezone enkrat pojavu Gus. :D