Slovensko Tolkienovo društvo Gil-galad

Serije

Pepi · 494 · 82381

Pepi

• Škrati
  • Bifur ali Nebifur
  • *
    • View Profile
    • Diversi diversa putant
Še to!

Gledaste kej? Js sm pred kratkim dokrajču Netflixovo Železno roko. Še mal prej pa Lukkejđa, tko da sm v bistvu čist prpravljen na Defenderse, k nej bi se zgodil isto letos. Morm rečt, da mi je bla in ena in druga serija zmerno do pretežno meh. Iron fist je v sivem povprečju nekje celo sezono, Luke Cage, je pa v prvi polovici dejansko kul, v drugi pa totaln krep. Tko da sta tm tm. Gledu sm pa predvsm zato, ker mi je po drug stran Netflixov Daredevil vrjetn ena boljših vsedmoumetličenih stripkovskih fajterščin, kr tko, nasploh.

"Profesor gre levjiga!" - Valentinčič

gaarg

• Orki
  • Gilgaladrielrond
  • *
    • View Profile
Jest sem na sredini četrte sezone Sopranotov pa so mi še zmer zelo zabavni. Ne najboljša serija, kar sem jih kdaj gledal, ampak vseen super zabavn.
“If the human brain were so simple that we could understand it, we would be so simple that we couldn’t.”
-Moran Cerf, neuroscientist

Pepi

• Škrati
  • Bifur ali Nebifur
  • *
    • View Profile
    • Diversi diversa putant
A nis bil to že tko ... pred pol leta in še na tastarem forumu?  ;D

gaarg

• Orki
  • Gilgaladrielrond
  • *
    • View Profile
vmes sem za en mesec pozabu, da to gledam, včer sem se pa spet spomnil :D
“If the human brain were so simple that we could understand it, we would be so simple that we couldn’t.”

Guts80

• Ameba
    • View Profile
Black Mirror
Westworld
Stranger Things

Tko, za referenco, kaj mi je všeč ...

gaarg

• Orki
  • Gilgaladrielrond
  • *
    • View Profile
lol, jaz bi od serij zadnjih par let naštel točno te tri, edin izdelki Louis Ck-ja so mi še ljubši (Louie, Horace & Pete)

Samwise

• Ameba
    • View Profile
Predlagam sledeče:

The Expanse (če vm je všeč SCFI)
The Exorcist
Taboo
Last Kingdom

Yibor Železnopesti

• Škrati
  • Angmarski kralj-čarodej
  • *
    • View Profile
Luke Cage je kr ql, je pa proti koncu mal meh ja.
Dwarf!

HA!

Pepi

• Škrati
  • Bifur ali Nebifur
  • *
    • View Profile
    • Diversi diversa putant
Po moje začne it sideways prbližn tm, kjer Cottonmoutha, k je bil še kr markantn zlikovc, zamenja čist totalno over the top Diamodback. Drgač me pa ma, da bi se lotu serije Dimension 404. Zgleda kul, je o nečem, kar me zanima ... je v bistvu omnibus, kar mam totalno rd. Ampak ma pa tud oceno 6.4, kar je za serijo dokej mal. Je kdo že slučajno gledu?

Yibor Železnopesti

• Škrati
  • Angmarski kralj-čarodej
  • *
    • View Profile
Katere Marvel ali DC serije bi predlagal ali rekl da so ql.
Aarov je bil super do kake 3/4 setone potem pa bz. Flash me je tudi minil okoli 3 sezone.
Luke Cage me je res pritegnil ampak ja ko so Cottonmoutha odstranil je vse skp ratal mal meh. Agente se vedno gledam ceprav imajo vzpone in padce.
Veliko sem slisal o DD kok je dober. Po drugi strani mas pa tiste neki v prihodnosti k zvenijo kot najvecji crap.
Dwarf!

HA!

Pepi

• Škrati
  • Bifur ali Nebifur
  • *
    • View Profile
    • Diversi diversa putant
Kot rečeno -- Daredevil! Jessica Jones tud ni slaba. Pa men se je v bistvu ful dopadla tud Agent Carter. Taka kulska, pulpy atmosfera. Drgač mam pa kr neki časa v paci tud Stan Lee's Lucky Man. Mogoč to strictly speaking ni lih Marvel, ampak zgleda zanimiv!
« Last Edit: April 12, 2017, 09:14:03 am by Pepi »

Ulmiel

• Orthanc, utrdba zlobnega vešča Sarumana
    • View Profile
Jst končno gledam Breaking bad, zadnje dele 4. sezone (ki ima itak samo presenetljivih 8 delov). Noro dobra serija, mene je čist šokirala.

Čakam na Stranger things, javite, kdaj bodo, jst to zmer zamudim. Pa Luciferja, ki pride enkrat maja.

Empire še pogledam, sam počas bodo rabil zaključit, al sem se jih pa sam mal naveličala. Cookie rešuje sceno.

BBT sem že pokopala, mi je žal, da še vztrajajo.

Zupan!

• Ameba
    • View Profile
Jst sem skenslala vse Marvel in DC, ker so dolgočasni postal (Daredevil in JJ sta bla kr fajn, najboljša mi je bla Agent Carter, pa so jo skenslal  :'( :'( ). Do nedavnega sem gledala Grimm, ki je ravnokar končal svojo 6. in zadnjo sezono, zdej pa čakam na Doctor Whoja pa baje, da je The Expanse ful dobr, je reku Burek :P

Priporočam pa za čist navadno kratkočasenje: Grimm, Lucifer, iZombie; Hudo zgodbo majo pa: Sherlock, Doctor Who ddddd, Blindspot (1. sezona, zdej je že tko mal...) in delno Grimm

Celebriel Bodičejska

• Noldië
  • Ta title izgubim z naslednjim postom
  • *
  • Fëanor!
    • View Profile
Vsi fani Agent Carter - a to vam je bila druga sezona tudi všeč? Ker meni je bila prva zelo simpatična, drugo sem pa zdržala samo en del pa pol, preden sem morala izklopit zaradi second hand embarrassmenta. Prav negledljivo je postalo.

Drugače pa zaostajam s TV Marvelom. JJ pa Daredevil sta mi bila zakon, AOS že dolgo ne gledam več, novih dveh serij pa še nisem sprobala. Bo treba, ker imam še vedno rada celo idejo tega vesolja.
"A king is he that can hold his own, or else his title is vain." Maedhros
"Aran se ya polë yava aranierya hya anesserya alacendë." Maitimo Nelyafinwë

Im Celebriel estannen, im i elleth-e-Gódhellim. Dorthon hîr vi Chimring.

Zupan!

• Ameba
    • View Profile
Mja 2. sezona je bla slabša, sam še vedno velik bolj prebavljiva in gledljiva, kt pri kakih drugih Marvel in DC serijah (Arrow, Agents of SHIELD, ...) Vsaj men no. Je pa res, da mam kr fetiš na tisto obdobje, pa mi je mogoče zato blo lažje gledat.

Jst si nekako ne upam začet novih gledat, ker me zmeri razočarajo. 1. sezona je super, potem jim pa zmanjka idej in rata brezveze in nedodelano - praktično samo da je. Pa mi je drugače Marvel res zakon, ampak se bom rajši spet nazaj v filme vrgla, usaj dokler mi ne rečete, da je Iron Fist v 3. sezoni še vedno zakon, recimo  ;D