Đizs, jst ne vem, kako bi si ta lajf zrihtala, da bi mi bilo kul, kaj šele kaj bi v posmrtnem.

Itak najprej pomisliš na te stvari, ki so ti zdej super, pa jih pogrešaš, sam ne vem, če imaš to potem celo življenje, ti je še zmeraj tolk kul, še zmeraj tolk ceniš? Jst bi mela ogromen kos zemlje, kjer bi bili gozd, morje in gore, gor bi se odvijal konstanten VLS na enem koncu, na drugem (ne preveč daleč) pa konstanten metal festival, na tretjem pa konstatne plesne delavnice in plesni showi. Vse bi bilo zastonj, družila bi se samo s kul ljudmi. Aja, hrana bi bila beyond awesome in noben se ne bi ukvarjal s tem kaj redi in kaj ne in kako je kdo oblečen in kako kdo zgleda. Ob morju bi imela kočo, kjer bi lahko imela mir pred vsemi in notri bi bile shranjene vse knjige tega sveta. Tko, vse, da bi lahko končno naredila selekcijo.

Aja, pa zraven bi imela klavir in kakšnega Einaudia, da bi mi špilal, pa čaje in kavo kuhal med branjem. Če bi hotel,, bi se lahko občasno zamenjal s kom drugim za špil. da bi se mal spočil. sam govort ne bi smel.
V resnici bi mi to lahko dopizdilo po desetih letih. Kaj pa veš. Zdle mi zveni perfektno.
Men je imel Supernatural zanimiv koncept nebes. Dokaj uradniški, ampak mi je zgledal kot da dejansko bi lahko tko funkcioniral, ker ni enih splošnih nebes za vse, vsak ima svoje notranje želje. Vsaka duša ima svojo "sobo", v kateri se odvijajo njena nebesa. Ena je mela konstanten woodstock.

Drawback? V teh nebesih si sam. Pač druge duše ne morejo pridt v tvoja nebesa in obratno. Ne spomnim se, a se lahko vsaj obiskuješ ampak mislim da tud to načeloma ne. Samo "duše dvojčice", se prav tvoj res taprav soul mate j je lahko del tvojih nebes, v tem primeru si delita nebesa oz. to sobo nebes. Ampak to je bajno redko. Ker je res v resnici bajno redko.
V glavnem, mi je bila zanimiva rešitev, ker mi drgač koncept nebes ne gre v glavo. Kar je večini povprečnega folka ideja nebes, je men tko največji cringe na svetu. In ziher sem da velja tudi obratno. In vsak bi mal drgač, kako boš pol naredil eno ogromno polje, kjer bodo vsi srečni na istem kraju in času in da bodo delal iste stvari. Razen če smo vsi mal zombiji takrat pa je tko k en mental institution, kjer smo vsi 100% vodljivi. Not my idea of heaven though. :P