Username: Password:

Author Topic: Novi in prihajajoči filmi  (Read 1022 times)

Yibor Železnopesti

  • MCU fangirl
  • **
  • Posts: 458
  • Karma: +37/-50
    • View Profile
Re: Novi in prihajajoči filmi
« Reply #15 on: April 28, 2019, 06:26:26 PM »
Aquaman MEH
Spoiler: show

Vizualno res ok, zgodba pa generičen poden. Podvodni superman.

Aja royalty lahko diha zrak, in imajo neke tridente in meče, da njihove lepe face ne bodo zakrite, medtem ko generični vojaki nosijo iron man vodne oklep s puškami.

Najbl zabavno je blo uno, mamo je odnesel zmaj, ampak je začuda živa in živela sama, pa nikol se ni vrnila in zdej, ko si prišel je red scull type quest explainer. Sej se bova pogovarjala pol kako pa kaj, če po naključju preživiš godzillo. Aja tko nekak ja.

Pa to je mistični kraljevi trident, k ga omenjajo legende in smo šli prov treasure hunt ponj in si avtomatsko kralj, plus prijahaš na godzilli iz središča zemlje, ampak dejmo se kr še naprej tepst, ker čeprav pol nasprotnikov vidi kaj imaš, sej se bo chit chat razvil malo kasneje, k jih ful pomre, ko une ladije eksplodirajo.

Nakoncu je seveda premirje in novi kralj poleg tega da je sprejet, dobi še sweet ass princeso, k je palila nanj prec, za razliko od unga arranged moža. (tattooji pa te fore) mamo, oče ženo in vsi skupaj odjahajo(odplavajo) v sončni zahod

Pa aja imamo uber napredno in miroljubno mesto, ampak ko lovimo ubežnike dejmo streljat laserje in uničit ene 10% stavb.
Pa miroljubni smo do živali, za razliko od površinskih ljudi, ampak ko v bitki priplavajo s pravim kraljem jih dejmo poklat na polno. Mogoče zaradi gostije po vojni :D

« Last Edit: April 28, 2019, 07:10:14 PM by Yibor Železnopesti »
Dwarf!

HA!