Username: Password:

Recent Posts

Pages: 1 ... 8 9 [10]
91
Domišljija ne pozna meja / Re: Novi in prihajajoči filmi
« Last post by Boki on April 04, 2018, 10:14:26 AM »
Za Dan mladosti prihaja Han Solo. Upam, da jim tokrat ne bo ponagajala tehnika.
92
Domišljija ne pozna meja / Re: Fanfest na svoji spletni strani
« Last post by Boki on April 03, 2018, 10:33:32 PM »
Fanfest se precej dobro sliši. Festival fantazijske književnosti se težko zloži v tekočo in zvočno okrajšavo - Faknji ali Faknjifest se mi ne zdi malce smešno, raje imam okrajšavo po Yodino - Fantazijske festival književnosti slovenske.  :C
O festivalu res nimamo še kaj veliko za pisati. Spletna stran je namenjena vsebinam, povezanim s festivalom in nima smisla pesniti, ko ni kaj za povedati. Ko bo program z vsebinami znan, bo pač čas za objavo.

93
Domišljija ne pozna meja / Re: Fanfest na svoji spletni strani
« Last post by u. on April 03, 2018, 07:34:18 PM »
hehe, potem je pa mogoče malo ponesrečeno ime. Ne vem, meni se Fanfest popolnoma sliši kot ljubiteljski dogodek. Pa za reklamo se mi zdi najslabše, da na strani večkrat piše dobesedno to - da nimate še česa za napisat. Škoda. Ko vidim kakšno tako stran, jo samo zaprem, saj ne deluje niti malo resno oz. ažurno. Ne strinjam se, da je vsaka reklama tudi dobra reklama, take stvari ti naredijo več škode kot koristi.
94
Domišljija ne pozna meja / Re: Fanfest na svoji spletni strani
« Last post by Boki on April 03, 2018, 04:09:28 PM »
Ja, treba je marsikaj urediti. Dizajn je zgolj HTML 5, brez nekih posebnosti. Fanfest ni toliko ljubiteljski dogodek kot je namenjen avtoricam in avtorjem in vsem, ki se ukvarjajo z različnimi platmi literarnega ustvarjanja. Niti za zdaj ni o tem kaj veliko pisati. Nekaj na kratko o minulem festivalu in najosnovnejši napovednik o prihajajočem, o katerem še ni kaj veliko za pisati. Sem pa vsekakor zadovoljen s konstruktivno kritiko.
Seveda sem takoj šel malce stvari počistiti. Upam, da sem iztrebil slovnične napake.
Dizajn pa sledi dizajnu spletne strani društva.
95
Domišljija ne pozna meja / Re: Fanfest na svoji spletni strani
« Last post by u. on April 03, 2018, 12:59:22 PM »
Škoda, da zadeva izgleda precej ubogo, oblikovno vsaj 10 let zadaj + slovnične napake, ki so za literarno društvo en velik faux pas (že v naslovu piše Fanest). Napisano je bolj kot neko poročilo in ne kot reklama za dogodek. Mogoče tudi zato ni zanimanja med mladimi?
Fino bi bilo zrihtat kakšen dober PR, dizajn, itd.


96
Domišljija ne pozna meja / Re: Fanfest na svoji spletni strani
« Last post by Boki on April 03, 2018, 06:28:03 AM »
Hvala za opombo. Pozabil sem prilepiti link in na matični strani moram narediti povezavo. Google pa rabi nekaj časa, da stran vključi med zadetke.
Link je tukaj. Stran še ni čisto dokončana. Najbolj me skrbi, ker ni domačih zgodb za natečaj Fantastična antična Celeia.
97
Domišljija ne pozna meja / Re: Fanfest na svoji spletni strani
« Last post by Celebriel Bodičejska on March 30, 2018, 01:00:14 PM »
Kakšen link?

Na netu trenutno najdem samo tole na strani od Celjskega literarnega društva, samo to je za lani: http://cld.si/Fanfest.html
98
Domišljija ne pozna meja / Fanfest na svoji spletni strani
« Last post by Boki on March 30, 2018, 12:26:00 PM »
Fanfest, Slovenski festival fantazijske književnosti je dobil svojo spletno stran. ker smo imeli šele en festival brez zbirke, je stran še precej "tanka".
Še enkrat opozarjam na festivalski razpis Fantastična antična Celeia. Zbrana dela bo ocenjevala mednarodna komisija iz treh držav.
Že kar takoj opozarjam, da dela v angleščini sprejemamo samo od avtorjem, ki jim materni jezik ni slovenščina.
99
Domišljija ne pozna meja / Re: Vitezi in Čarovniki
« Last post by Boki on March 30, 2018, 11:34:16 AM »
Spletna stran samozalozba.eu je postavljena na novo. Nekaj stvari je še v izdelavi, nekatere še niso 100%, a najpomembnejše je gor (napr. Magijska gimnazija, ki bo kmalu v tiskani obliki). Z 31. marcem je Microsoft ukinil javne strani, zato sem stvar naredil na novo. Ker je čisti HTML 5, ne uporablja nobenih piškotkov ali kakšnega drugega načina zbiranja podatkov uporabnikov. Tudi obrazcev ni ali česa drugega. Samo možnost pisanja na moj e-mail naslov. Dovolj sem civiliziran, da vsakomur odgovorim.
100
Domišljija ne pozna meja / Re: Game of Thrones!
« Last post by Boki on March 29, 2018, 01:42:12 PM »
Kar prikupna zbirka srčkanih ljudekov.
Pages: 1 ... 8 9 [10]