Username: Password:

Recent Posts

Pages: 1 [2] 3 4 ... 10
11
Fëanorjeva delavnica / Re: Fangornova knjižnica
« Last post by maticp on January 16, 2018, 03:08:16 PM »
Pozdravljeni, bi si bilo mogoče izposoditi Silmarillion v okolici maribora ali celja ?
12
Domišljija ne pozna meja / Re: Harry Potter
« Last post by Pepi on January 16, 2018, 02:35:10 PM »
En fan made Heripotr prequel je pršu. Nism še pogledu.


13
Vstopnice za razstavo pridejo v predprodajo v začetku februarja.
14
Gondorska knjižnica / Re: TODO
« Last post by Pepi on January 16, 2018, 11:21:47 AM »
Aha, okej, vidm kaj mislš. Un je res kr hitr, haha. Sm vmes po moje rešu problem, tko da bi login-anje zdj mogl špilat normalno.
15
Gondorska knjižnica / Re: TODO
« Last post by Ulmiel on January 16, 2018, 11:08:40 AM »
Ne vem kako se mu v resnici reče. :D Na desni strani je login gumbek, ko pridem na forum, ga lahko takoj kliknem in imam notri shranjeno uporabniško ime, in me koj vpiše. Ne rabim klikat log in ipd. Nisem pa stalno logirana ker sem na več compih ponavad, pomoje zato ne shrani stalno.
16
Gondorska knjižnica / Re: TODO
« Last post by Pepi on January 16, 2018, 09:44:37 AM »
Ja, čez vikend sm updejtu forum na zadnjo verzijo in mislm, da je patch reševal tud nek bug v zvezi s sejami. Ampak ne vem če čist dobr zastopm. To, da se seja konča med pisanjem posta, je normalno in se je (vsaj meni) včasih zgodilo tudi prej (ko se je pač iztekel nek nekje definiran interni timeout). Kateri gumbek je to hitri gumbek? :D
17
Gondorska knjižnica / Re: TODO
« Last post by Ulmiel on January 16, 2018, 09:23:53 AM »
Ne, men čist normalno vse dela, me pa ni hotel prijaviti na hitrem gumbku, da se mi je session končala med pisanjem posta in da moram ponovno poskusiti, že od včeraj. Zdaj sem se spomnila, da lahko poskusim tudi z zavihkom, tam pa dela normalno.


HIhi, kjut debeli smajliji  :adore:
18
Gondorska knjižnica / Re: TODO
« Last post by Pepi on January 14, 2018, 05:24:39 PM »
A ima še kak uporabnik Firefoxa sledeč problem?Torej kaj je narobe s to sliko? Prostor za vnos besedila je praktično neobstoječ. Problem se (očitno) pojavlja zgolj pri WYSWYG editorju (trenutno privzeta opcija). Kratkoročno si lahko pomagate s klikom na knof , ki preklopi na tekstovni editor. Srednjeročno se bo pa zadeva valjda rešila. Je pa to nekaj, kar danes opažam prvič in to izključno pri Firefoxu (hell, celo IE nima teh problemov).
19
OK, na Rebekin super predlog je zdaj plan, da se gre septembra, pa zraven še na Oxonmoot, ki bo letos od 21. do 23. septembra.

Trenutno zainteresirani: Blaž, Nerlisa in jaz.

Predlagam, da se gre tako, da je Oxonmoot zadnja stvar na sporedu (ali vsaj proti koncu), da imamo potem cel teden za zadnje priprave na NMN.

Bi šel še kdo? Ker mislim, da bo počas treba rezervirat prenočišče in to.
20
Domišljija ne pozna meja / Re: Meteorita
« Last post by Boki on January 09, 2018, 08:03:30 AM »
Eden od panelov bo zagotovo bolj pisateljske narave, kaj več pa ne. Tudi letos bo, če ne bo kakšne katastrofe, Festival fantazijske književnosti, ki je prvenstveno namenjen literarnemu ustvarjanju. Bo pa veliko poudarka na znanosti in njeni vlogi v fantastiki. Tudi meni bi bilo bolj všeč, da so stvari, povezane s filmom, TV, video igrami, prvenstveno na NMN. Seveda pa kostumi sodijo na vsako konvencijo nam ljubih žanrov.
Pages: 1 [2] 3 4 ... 10
SMF spam blocked by CleanTalk