Username: Password:

Recent Posts

Pages: [1] 2 3 ... 10
1
Fëanorjeva delavnica / Re: VLS 20
« Last post by Awarandea on Today at 01:39:50 PM »
Hej! Ima kdo kakšno uro ekstra časa in bi mi pomagal razposlat vabila starim članom? na listi imam 70 naslovov. Pa če mi jih nekdo prevzame 30. :) Pošljem vabilo na mail, potem se sprinta 30x in kupi 30 kuvert. Potem pa samo še napisat izbrane naslove. Tenkjuuu!
2
Fëanorjeva delavnica / Re: Društvena srečanja
« Last post by gaarg on Today at 08:46:10 AM »
kot čist popolnoma vsakol eto kot smo tam, pač zavetje bomo rabili!  :h14001:
3
Fëanorjeva delavnica / Re: Društvena srečanja
« Last post by Burek Legolas on Today at 12:04:21 AM »
Napoved za nedeljo je dopoldne fajn, okrog treh pa naj bi se začele nevihte :/
4
Fëanorjeva delavnica / Re: Sijoča zvezda
« Last post by Ulmiel on May 22, 2018, 12:54:10 PM »
Omajgaaaaaaaaaaad!  :adore: :adore: Škratje??  :adore:


PS: Meta  :-*
5
Fëanorjeva delavnica / Re: Sijoča zvezda
« Last post by Celebriel Bodičejska on May 22, 2018, 12:47:56 PM »
A veš kaj bi bilo čist tolkienovsko in hkrati čist gil-galadovsko in zraven še übercarsko?

Če bi škratje pokomentirali, na svoj škratovski način, ki je trenutno the shit Zvezde, kak dejanski škratovski dogodek iz Srednjega sveta. Bitko za Erebor, bitko za Morio, vrtanje za mithrilom, zahtevanje vilinskih devic od Thingola (resno, gospodje, kaj je bilo pa to?) ...  Bevakaša!
6
Fëanorjeva delavnica / Re: Sijoča zvezda
« Last post by Ulmiel on May 22, 2018, 12:39:19 PM »
To bi bil moj holy grail. :) Ampak za to moramo imeti člane, ki bi bili pripravljeni pisat članke o Tolkienu, pa po zadnjih statističnih ugotovitvah mojih zasebnih virov teh ni (veliko - in se opravičujem vsem tistim, ki pripravljate prispevke o Tolkienovem svetu, da vas mečem v isti koš, veste, kdo ste, res hvala za vaše delo!). Kaj moram narest, da vas angažiram? Podkupujem lahko s humusom in cimetovimi rolicami, grozim lahko z bičem lektorice  (ima vsaj dva) in cimetovimi rolicami Z ROZINAMI.

Stvari ne rabijo bit tolk strokovne, da se ustrašite in nič ne napišete. Imate najljubše poglavje v Gospodarju prstanov? PA v tem poglavju profesor opiše pokrajino? Pripravite krajši prispevek o tej pokrajini, kdo je tam živel, kaj se je tam dogajalo. Ali vam je posebno ljub kakšen lik ali kakšno srednjesvetsko bitje? PRedstavite raso, ali zgodbo lika! Ogromno časa je že minilo od teh krajših prispevkov, ki smo jih pisali žnj let nazaj. Ne se ustrašit tega, češ, saj je bilo vse že napisano in opisano. Najverjetneje ni bilo ali pa se nihče več ne spomni da je bilo.:) Jaz lahko komot nanizam ideje in določim folk, sam res sem vesela, ko se kaj javite, da nimam občutek, da delamo to glasilo pod prisilo.
7
Fëanorjeva delavnica / Re: Sijoča zvezda
« Last post by Celebriel Bodičejska on May 22, 2018, 12:23:47 PM »
Dejmo met več Tolkiena in Srednjega sveta. Tolk, da število prispevkov o tem presega skupno število uvodnika, poročil, receptov, zgodb itd. To ne pomeni, da mora bit ne-direkt-Tolkienovih zadev manj, ravno nasprotno: Tolkiena mora bit tolk več.

A je doable?
8
Fëanorjeva delavnica / Re: Sijoča zvezda
« Last post by gaarg on May 22, 2018, 09:05:28 AM »
Sori ja, meni je tud super, prebral sem hari poter stvari k me ponavad spoh ne intrigirajo tok! :P
Pa jest sem mel neko hibridno dvojno naslovnico speto sceno, čist weird.
9
Fëanorjeva delavnica / Re: Sijoča zvezda
« Last post by Pepi on May 22, 2018, 08:43:20 AM »
Dragi moji, na MLS ste prejeli zvezdico in nobenega feedbacka? To pomeni da je bila tako slaba da je raje ne komentirate, al da je noben ni prebral? :P


Super je! Ena boljših letošnjih. Nisem napisu, ker se mi je to zdel samoumevno.  :C
10
Fëanorjeva delavnica / Re: Sijoča zvezda
« Last post by Ulmiel on May 22, 2018, 08:37:44 AM »
Dragi moji, na MLS ste prejeli zvezdico in nobenega feedbacka? To pomeni da je bila tako slaba da je raje ne komentirate, al da je noben ni prebral? :P

 Rebeka, teb sem jo še dolžna, ane? Mogoče bi bilo hitreje, da sem ti jo poslala v Vietnam. :P Dobiš v četrtek. :) Nik, ti si bil že na Portugalskem, dobiš ko prideš nazaj, ok? Če še kdo fali, povejte, mal pozabljam.


Naslednja SZjka bo na VLSju. Kar pomeni, da je super priložnost za to, da v SZjko kane nekaj nostalgije. Ima kdo kakšno idejo in motivacijo za pisanje kakšnih luštnih prispevkov na ta račun? :) Za deseto obletnico se je na primer pisalo gilgaladova čudesa. Bi kdo napisal katere legendary zadeve so se rodile v zadnjih desetih letih v društvu? Lahko delate v paru ali trojčki, to je zmeraj zabavno, sploh pri prispevkih, kjer se je treba predvsem spomnit preteklih zadev. Kakšen bolj firšen član s kakšnim malo bolj ne-frišnim, da bo tudi tafrišen na tekočem s forami? :)

Pa ne sam to, nočem vas ukalupit s svojimi standarndimi idejami, dejte mal pomigat v to smer, kaj bi želeli, da se izpostavi za 20. obletnico društva!  TKO RESNO, NE PIŠEM TEH POSTOV ZA FORO!!


Rok? 25. junij. Mate več kot dovolj časa. Na delo!  :h14013:
Pages: [1] 2 3 ... 10