Username: Password:

Recent Posts

Pages: [1] 2 3 ... 10
1
Domišljija ne pozna meja / Re: Game of Thrones!
« Last post by Ulmiel on July 22, 2017, 11:23:31 PM »
Ijo, Burek in Pepi, na ves glas sm se režala pri vajinih postih. xD Carsko xDKončno pogledala včer prvi del. Men je uvod z Aryo čist epskocarski, ona mi je res kul lik. To z obrazi sem jaz pospravila v priučeno magijo, ki se jo je naučila v templju many faced boga in je to to ... ker itak ni neke logike za tem, videli smo ljudi vseh velikosti in oblik se spreminjat v popolnoma drugačne ljudi.


So jo pa streniral v assassina in pomoje čist legit lahko pofejka gibanje in retoriko kogar hoče. Itak je Frey bolan v glavo, karkoli bi naredil, se nobenemu ne bi zdelo čudno. Vsekakor pa noben ne bi upal izpostavit, da se čudno obnaša.


Vse ostalo je še zelo v povojih. Prvi deli so itak zmer počasni, kot je Pepi že rekel. Veliko hoje. Po zemljevidu, po plaži, po gozdu ... stuff like that. Tisto z Edom in vojaki ob ognju me ni neki ful zmotilo, je pa res, da temu ne pripisujem zaenkrat še čist nič razen enga mini celebrity fillerja. Mogoče bi bilo fino, da tako ostane?

Aja, s Houndom mam pa tud jst mal problem. Če bo zdej ratal en tak Crowley iz Supernatural, bom mal jezna (pa sm ful fan Crowleyja, sam to dvoje ne gre skupaj). Taf lajf, sam v resnici je dušca. Dej ne no. Pa res sem navijala na to, da bi sam podjebaval s tistim ognjem. na koncu se bo izkazalo da je true priest ognjenega boga, ki ga je kušnil že v mladosti. *sigh* Pa res je bil tko carsko nagnusen lik.
2
Fëanorjeva delavnica / Re: VLS Organizator - Velike Lašče
« Last post by u. on July 21, 2017, 09:25:54 PM »
js bom en komplet pa hočem bit med prvih 10! :)
3
Fëanorjeva delavnica / Re: VLS Organizator - Velike Lašče
« Last post by Burek Legolas on July 21, 2017, 02:20:25 PM »
VLS Organizator - edicija Velike Lašče je skoraj končana! Počasi bomo začeli pobirati naročila, da lahko damo igro v tisk in bo na voljo na VLSju. Igra je po moje res dobra, najbolj zabavno pa je seveda obujanje spominov in zabava ob raznih nenavadnih kombinacijah, ki nastanejo!

Cena kompleta bo predvidoma 17€ (odvisno od stroškov pošiljanja), vključuje pa:
18 povsem novih nalog, ki zajemajo vse od Snemanja Hobita do razreševanja Zamašene kanalizacije!
70 kart oseb, predmetov in vplivov, ki odražajo dogajanje v Veliki Laščah! Se vam bo v nalogo prikradel Branko, Backstabber? Ali pa boste morali vsak krog zbuditi Nerliso, Zaspanko? Boste pri nalogi prisiljeni uporabiti Namizni nogomet, ali pa boste nekomu prinesli Knjigo iz knjižnice? Boste odigrali malo Ambientalne glasbe, ali pa na pomoč poklicali Gazupek?
Prvih 10 pa bo prejelo tudi posebno darilo: komplet posebnih tokenov, ki bodo označevali Zlatnike, Žuželke in +/- učinke!Edicija Velike Lašče se lahko uporablja kot posamezna igra, še bolje pa deluje v kombinaciji z originalno edicijo Soča. Tudi teh je na voljo še nekaj kompletov!
4
Domišljija ne pozna meja / Re: Game of Thrones!
« Last post by Pepi on July 21, 2017, 08:58:22 AM »
Aktualn beautifuldeath je tud kr epski! Hudi detajli (volčji odsev pa ta šit).

5
Domišljija ne pozna meja / Re: Game of Thrones!
« Last post by u. on July 21, 2017, 08:06:03 AM »
hehe
6
Domišljija ne pozna meja / Re: Vitezi in Čarovniki
« Last post by Boki on July 20, 2017, 08:03:00 AM »
Najprej hvala za opombe. Očitno nisem dovolj dobro pojasnil, da je magus Astrum Argentum rector, neformalni vodja Omizja. Sedež, pravzaprav nekakšen prestol Ipsissimusa, rexa superiorja je prazen, zato je magus (po hierarhiji Golden Dawn, ki sledi 10-stopenjski lestvici,  je magus 9. stopnja, 10. je ipsissimus) aktualno najmočnejšega magijskega ceha neformalni vodja, ki ga preostali Omizja kličejo rector. Torej nekdo, ki je prvi med enakimi in vodi sestanke, a odloča se s soglasjem. Omizje je drugače neformalno. Ipsissimus je astrološki fenomen, ki se realizira v določenih kriznih primerih. Če ni krize, ostane samo pri potencialu, ki se ne izrazi in se ne manifestira. Za potrditev manifestacije pa imajo posebno astrološko sistematiko, nekakšen sistematski pregled.
Jože je bolj presenečen in v pričakovanju kot prestrašen, saj magus skoraj nikoli ne poziva uradnike na obisk Omizja.
7
Domišljija ne pozna meja / Re: Game of Thrones!
« Last post by Mantaur on July 20, 2017, 01:00:34 AM »
Ne, moraš izbrati vsaj kako tako besedo, v kateri se C bere K, ne S. A to sploh obstaja v angleščini, če je naslednja črka E?

Celt (lahko se prebere s K ali S).

Diploma iz anglistike upravičena!
8
Domišljija ne pozna meja / Re: Game of Thrones!
« Last post by Moriarty on July 19, 2017, 07:11:08 PM »
:O
Oprosti Celebriel! Tok sm bla notri v odgovarjanju pa potopljena v got, da sm tako neumno napakico nardila :D honest to god mistake. I will punish myself for this foolish error!  :h14011:
9
Domišljija ne pozna meja / Re: Vitezi in Čarovniki
« Last post by Burek Legolas on July 19, 2017, 03:51:53 PM »
Ravno te dni berem Kingovo knjigo On writing. Njegovo drugo pravilo je "prislov ni tvoj prijatelj, sploh ne v dialogih". Če dovolj dobro opišeš situacijo, bo bralcu jasno, kako nekdo nekaj pove, brez da mu stvar agresivno porineš v obraz.

Quote
Equit maximus Jože Ravnikar je bobnal s prsti po gladki površini velike mize. Pogledoval je proti dvignjenemu prestolu, namenjenem Ipsissimusu in iskal v senci skrit obraz magusa Astrum Argentum. Neformalni vodja Omizja je zagotovo temeljito proučil Jožefove fluide. Končno je spregovoril z mogočnim, a rahlo hrapavim glasom:
»Se zavedate prihoda zahtevnih časov?«
Jožef je oklevajoče prikimal. Ni čisto razumel magusovih besed.
Glas je suvereno nadaljeval:
»Ste pripravljeni na žrtve, ki jih takšni časi zahtevajo?«
Jožef še vedno ni vedel, kam magus meri. Zakaj me je sploh poklical? Oprezno je prikimal:
»Gospod rector, vedno smo pripravljeni na žrtve, a ukrepamo, da jih preprečimo.«
Rector je vzdihnil:
»Moto obveščevalne me vedno navdihuje,« in skoraj zašepetal. »Mogoče boste kmalu soočeni z žrtvami.«

Mogoče sem otročji, ampak "Neformalni vodja Omizja je zagotovo temeljito proučil Jožefove fluide." se mi sliši zelo smešno. :D

Kolikor razumem sceno, je Jože precej prestrašen, preden začne Ipsi govoriti. Bobnanje s prsti po mizi (vsaj meni) nakazuje na nestrpnost in neučakanost, ne pa strahu.

PS: Ali je Rector magus Astrum Argentum Ipsissimus, neformalni vodja Omizja vse ena oseba?
10
Domišljija ne pozna meja / Re: Game of Thrones!
« Last post by Burek Legolas on July 19, 2017, 03:38:25 PM »
Ne, c se prebere kot s, če je pred e, i, y, sicer pa kot k. Razen pri kakšnih tujkah, kot recimo cello. Mogoče je pa kakšna tujka na ce-.
Pages: [1] 2 3 ... 10