Username: Password:

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - Moriarty

Pages: [1] 2 3 ... 6
1
Fëanorjeva delavnica / Re: JMS in Kreativni natečaj 2018!
« on: October 23, 2018, 01:04:52 PM »
Sploh ne  :)   pustite si kreativno svobodo in naredite kolikor izdelkov želite, le če mate dovolj časa in idej  :D

In ja, še z moje strani, super da imamo letos nagrade že pošlihtane, pa še tok posebne! Hvala Nerlisi in ostalim  :beauty:

2
Klepet / Re: Plac za najet za gejmanje v Ljubljani?
« on: September 07, 2018, 03:49:00 PM »
Ne vem kok kej laufa, oz. kolko je kej zasebnosti, ampak sem najprej pomislila na tole:

https://ljubljana.ziferblat.net/

EDIT:Aja ups, pozabi oprosti. Očitno ne delujejo več. Morda pa obstaja še kaj podobnega po Lj

3
Domišljija ne pozna meja / Računalniške igre in technical problems
« on: September 07, 2018, 03:47:35 PM »
Okej, evo začenjam en topic, k se mi zdi da manjka, lah pa da ga samo nisem našla  :D

Torej tukej lahka govorimo raznih o igrah k jih igramo, k so nam najljubše, al pa najslabše, jih kej kritiziramo, pohvalmo, se povežemo med sabo itd. A so boljše konzole al so boljše pc igre? Kaj so prednosti in slabosti obojih? Hkrati pa lahko govorimo oz. sprašujemo tudi če ima kdo težave s katero izmed iger oz. s konzolo ali pa mu na računalniku kaj ne dela in se med nami morda nahaja kak mojster ki bi znal pomagati.
Uglavnem, da začnem mogoče. Katera igrce radi igrate, pa na katerih tehnoloških pripomočkih?  ;)
Men se ful dopade npr. Skyrim od TES, všeč so mi kake take valda investigative igre povezane npr s Sherlockom, CSI, itd. recimo L.A. Noire mi je hud špil (pač tak investigative iz 50ih let, mafija pa korupcija pa tko..carsko..). Potlej so mi itak Assassin's creedi všeč, samo jih je že tolk velik da jim ne sledim več, pa mal sem jim nehala sledit ker so tok menjavat začel karakterje. Portale zdej igram pa so mi hudi, itak igram Counter strike: GO, všeč so mi kaki taki k lahka z igranjem vplivam na odločitve karakterjev oz. njihovo prihodnost in izid igre, Witcherja 3ko sem igrala pa mi je bil carski, samo mam mal preveč potato laptop da bi lahko igrala brez da bi mi laggal. Noro mi je všeč koncept No Man Sky igre, samo mogoče ni čist tko izpadl kokr smo mislil da bo (pa tut spet mam mal preveč potato komp da bi lahko res špilala), pa Mortal Kombat mi je npr zabavno igrat protu komu. Shadow of Mordor mi je bil kul, predvsem zarad teh orkov pa te njihove armije k so mi ble čist epske pa zabavne  :D   Pa itak se še najdejo špili, pa en kup sem si jih na Steamu kupila k jih morš še sprobat hehe.
Drgač sem pa tut na Playstationu začela mal bl igrat, pa sem igrala coop z Aljažem, Borderlands 2. To je pa tok nor špil ane, čist notr padeš. In zdej pridm do svojga problema.

A je kdo od vas konkretno igral Borderlands 2 na PS3jki? Pa dokupval kake dodatke oz razširitve? Ker midva mava neke probleme, k ne veva kako jih rešit. K sva probala že skor vse, razen nisva še vse skup resetirala. Pa bi blo much appreciated, če bi ker kaj vedel o temu oz. znal pomagat  :adore:

4
Domišljija ne pozna meja / Re: NA MEJI NEVIDNEGA 2018
« on: August 12, 2018, 12:57:33 PM »
Lahko so pa npr vsi, ki participirajo pri izvajanju teh nalog, recimo ko jo opravijo, vključeni v žrebanje za neko večjo nagrado?

5
Domišljija ne pozna meja / Re: NA MEJI NEVIDNEGA 2018
« on: August 12, 2018, 12:43:31 PM »
Zdej največje vprašanje je, a bi bil ta quest box od NMNja (torej splošne naloge in questi) ali bi bil to od GGja, za potrebe NMNja (torej vse bolj Tolkiensko obarvane).

Sej, nagrade so lahko neki mejhnga. V smislu, kak piškot, bonbonček, al pa en mali souvenir al pa kej tazga. Lahko pa je spet vmes en večji quest, ala treasure hunt (kjer oseba zbere random ljudi za svojo odpravo) pa na koncu dobijo neki večjiga. Če bi se seveda komu to dal speljat  :)

6
Domišljija ne pozna meja / Re: NA MEJI NEVIDNEGA 2018
« on: August 10, 2018, 03:30:28 PM »
Huda fora! Dejansko bi lahko mel gg neke vrste quest box  :D  prilagojen sevesa za potrebe NMNja. Pa bi se lahko sovpadala s kakšnimi aktivnostmi, ki bi jih nmn ponujal al pa splošno kako drugimi nalogami, ki bi se dale izpolnit tam.

7
Interesne skupine / Re: Delavnica "Story (K)night"
« on: August 07, 2018, 10:51:56 AM »
Orki smo že potrdil dobro zamisel!  :h14023:

8
Interesne skupine / Re: Frizball in Trolball
« on: August 05, 2018, 07:46:22 PM »
Hahahaha lej mene pa Manco!
Manca pazi se, še zmeri te lahka nabijem pa čeprav me vodiš!  >:D

Jst se vam pridružim ko pridem z morja, do takrat pa sprobejte lokacijo!

9
Fëanorjeva delavnica / Re: JMS in Kreativni natečaj 2018!
« on: August 04, 2018, 02:23:24 PM »
Evo, zdej pa še uradno objavljamo naslov in kratka navodila za JMS natečaj 2018! Pustite si umetniško svobodo in da vam možgani pa mislijo švigajo sem ter tja. Spodbujamo tudi, da greste izven svojih con udobja, pa se zadeve morda lotite na malo drugačen kreativni način kot ponavadi  :C

Če komu kaj ni jasno ali pa ga kaj podrobneje zanima, pa naj le povpraša in bomo skušal razrešit!


10
Interesne skupine / Re: Frizball in Trolball
« on: August 04, 2018, 12:54:24 PM »
O ja hudo  :D   Lah se odbija od sten pa pade v polje pa velja, pa gremo še s temi tamalimi žogicami k se še bolj odbijajo! Pol bo pa res ko en squash vse skupej!

11
Interesne skupine / Re: Frizball in Trolball
« on: August 02, 2018, 03:39:35 PM »
Top šit! Vsi pridt!

12
Interesne skupine / Re: Frizball in Trolball
« on: July 31, 2018, 12:50:22 AM »
FUGUR!
Mečem frizbi, valda...kdaj si mel v mislih? Jst grem v petek na morje za en teden. Tko da pred tem sem all for it!  :D  Al pa za tem. Sam raj vidm prej  :)

13
Fëanorjeva delavnica / Re: VLS 20
« on: July 22, 2018, 08:26:22 PM »
Evo tudi iz moje strani. Super sem se mela na vlsju, bil je vrhunski! Tko zaradi družbe, kot hrane in programa. Mam občutek da sem se z nekatermi od vas še bolj zbližala pa spoznala in se na splošno izjemno zabavala pa nasmejala, zarad česar sem res vesela  :C
Mal sem depresivna, da je že minil in se ne morm več družit z vami, ker se mi je vse ful hitro odvil.

Lahko rečem pa tut v imenu Lexa, da je tut on neznansko užival z vami in v vaši pozornosti!Zdej sva pa obadva tok crknjena, da sva se samo počla na kavč in čilirava  :still_dreaming:


Aja, pa Pero, še enkrat...ne morem verjet, sej ti znaš pet!  :D Nevem res zakaj se šparaš pa branš ultrastarja če ga pa obvladaš!14
Fëanorjeva delavnica / Re: VLS 20
« on: July 10, 2018, 10:05:32 PM »
Se strinjam s planom Rebeka! Pa še Manco peljem? Carsko  :C

15
Fëanorjeva delavnica / Re: VLS 20
« on: July 03, 2018, 01:49:58 PM »
Lahko pomagam pri snemanju utrinkov delavnic in tega, čeprav moj telefon ne dela baš nekih dobrih posnetkov  :D
Drugače sem pa mislila iti letos z avtom ali sama, ali pa mogoče še enega peljati (ker mam zadej psa), in bi lahko pomoje komot še kako društveno robo peljala! Sem pa mislila iti že najbrž bolj zgodaj popoldne v ponedeljek  :)

Pages: [1] 2 3 ... 6