Username: Password:

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - Moriarty

Pages: [1] 2 3 4
1
Fëanorjeva delavnica / Re: VLS 20
« on: July 22, 2018, 08:26:22 PM »
Evo tudi iz moje strani. Super sem se mela na vlsju, bil je vrhunski! Tko zaradi družbe, kot hrane in programa. Mam občutek da sem se z nekatermi od vas še bolj zbližala pa spoznala in se na splošno izjemno zabavala pa nasmejala, zarad česar sem res vesela  :C
Mal sem depresivna, da je že minil in se ne morm več družit z vami, ker se mi je vse ful hitro odvil.

Lahko rečem pa tut v imenu Lexa, da je tut on neznansko užival z vami in v vaši pozornosti!Zdej sva pa obadva tok crknjena, da sva se samo počla na kavč in čilirava  :still_dreaming:


Aja, pa Pero, še enkrat...ne morem verjet, sej ti znaš pet!  :D Nevem res zakaj se šparaš pa branš ultrastarja če ga pa obvladaš!2
Fëanorjeva delavnica / Re: VLS 20
« on: July 10, 2018, 10:05:32 PM »
Se strinjam s planom Rebeka! Pa še Manco peljem? Carsko  :C

3
Fëanorjeva delavnica / Re: VLS 20
« on: July 03, 2018, 01:49:58 PM »
Lahko pomagam pri snemanju utrinkov delavnic in tega, čeprav moj telefon ne dela baš nekih dobrih posnetkov  :D
Drugače sem pa mislila iti letos z avtom ali sama, ali pa mogoče še enega peljati (ker mam zadej psa), in bi lahko pomoje komot še kako društveno robo peljala! Sem pa mislila iti že najbrž bolj zgodaj popoldne v ponedeljek  :)

4
Tale komadič mi tut deluje tko zlo luštno pa fantazijsko  :adore:


5
Domišljija ne pozna meja / Re: Harry Potter
« on: January 17, 2018, 11:01:58 AM »
Mogu bi objavit tisto sliko, k jo je Zupan sfotošopiral :D

6
Fëanorjeva delavnica / Re: Izdelava članskih izkaznic
« on: December 15, 2017, 12:17:23 AM »
Uuff...jst pa grafično oblikovanje pa photoshop si nismo prjatli :D
nevem če bi basic stvari znala nardit haha

7
O to bi blo ful lušno! :D

Jst sm sicer tut mal bol za kak termin po novem letu

8
Domišljija ne pozna meja / Re: Game of Thrones!
« on: August 28, 2017, 01:29:41 PM »
Oooooooh shit....tele finale so ble pa epske :D

Dejte pogledat hit da lahka kej pričamo!

9
Gondorska knjižnica / Re: Nov na forumu? Predstavi se!
« on: August 21, 2017, 10:48:28 AM »
No. 2 al No. 3 are actually the same person, just different 'time periods'. Just sayin

In ja, zarad James 'Jim' Moriartyja mam tak 'vzdevek'. Pač, he's awesome. Pa ime je awesome :)
Zadnja leta mam povsod po špilih, forumih, kjerkol ta vzdevk. It grew on me  ^-^

10
Gondorska knjižnica / Re: Nov na forumu? Predstavi se!
« on: August 18, 2017, 02:50:20 PM »

11
Domišljija ne pozna meja / Re: Game of Thrones!
« on: August 18, 2017, 12:32:57 PM »
Drgač v peti je blo men top srečanje Jona in zmaja. prepoznal ga je kot Targaryjena, juj <3  Čist mi je pa čudn tisti pildek ki ga Arya najde v LF spalnici in ne vem kaj hočjo s tem narest .... bo Sansa zdej wannabe Cersei al kaj? Kaj bi imelLF od tega da bi Aryjo naščuval proti Sansi??

Jaaa to je blo res luštno, kak se mu je zmajček pustil božat, to bo še hudo. A mislte da bo Jon kdaj jahu zmaja?

Glede tega, kako je LF tko na izi podtaknu Aryi to pismo, pa hoče vnest nek prepir med Starke mi pa tut ni čist nč jasno in si razbijam glavo. Prvo kot prvo, a ni Arya tko nek stealthy assassin, kako je lahko kr LF jo spregledal in ji tako past postavu, ona se je pa kr takoj ujela na limance?  :o Drgač pa res nevem kaj točno hoče dosečt s tem LF. What are his options here really?

Še glede 4ga in 5ga dela...butl Jamie, k se je hotu delat heroja pa je jahu direkt proti zmaju s sulico v rokah. Suicide mission!  :h14011:  Sam scena je bla pa vseen huda...aja pa, kako je padu v tolk globoko vodo, če je pa meter stran po njej s konjem dirjal...kak sta z Bronnom potem tut tko v izi v tistih oklepih preplavala stran in ju noben ni isku, mi tut ni jasno.

Scena/miting med Jamiejom in Tyrionom je bla tut luštna! Napetost med njima, ampak Jamie ga je še usejn poslušu.
In kaj je to zdej s Cerseine strani? A se je res kr tko prpravljena dobit z Dany? A je res, da je noseča? (jst mislm, da če je res obstajata dve opciji: al je to nek twisted eksperiment s strani Qyburna, al pa bo otrok umrl še predn se bo rodil).

Pa scena s tihotapljenjem je bla huda! Kako se je Davos poskusu prešmuglat mimo unih dveh stražarjev, pa bi mu skor ratal, če se nebi Tyrion vmes pršetal...in kako je potem Gendry jima buče razbil!  :h14013:

Aja pa....halooo! Kaj pa to k je Gilly najdla/prebrala?? Zdej mamo končno potrjen, da se je Rhaegar loču od svoje žene in poročil z Lyanno, which means Jon is officialy half/half! He ain't no bastard  :))

SPOILERJI ZA 6ti DEL!


Ej, na freefolk subredditu (tm, kjer zadnje čase dobivam vs za moj lajf relevantn info) je en majstor naredu nek izračun in dejansko nej bi šlo za (minimalno) 4 dni. Nobenih stvari, k jih je majstor predpostavu, sicer nism šu preverjat, ampak ajd, v bistvu si res želim, da obstaja neka plausible razlaga, tko da tole kupm by default. 4 dni se mi ne zdi preveč za lase prvlečn. Mal že, ne pa preveč. Je pa ta ne briga za čas ob ogledu tud mene motila, ampak itak je cela sezona kot bi bil Westeros neskončno mejhn.


Men se zdi 4 dni mal velik cajta, dvomim da bi tolko cajta lahko zdržali na tisti skali. Meni je izgledalo tko max. 2 dni. Ravno toliko, da je Thoros umrl, pa da je jezero spet zmrznlo. Sam kaka scena ane...oni sami na tisti skali, vsenaokoli polno zombijev, in potem še nad njimi chilling Belohodci. Pač ja, v tej sezoni je vse to hitro premikanje in potovanje mal za lase prvlečeno, ampak ajde...rečmo da je Gendry res hitr teku nazaj do zidu, pa so takoj poslal vrana, pa je Dany itak z zmaji ful hitro prhitela do tja.

Drgač pa..a noben ne bo omenil, s kakšno lahkoto je Beli kralj sklatil zmaja z neba? In kolk močno je zalučal tisto ledeno sulico? Bolš zadel in ciljal kot balista, pa še takoj je učinkval na zmajčka (btw, a vemo katerga je sklatil? Rhaegala ali Viseriona?). Aja in zakaj se ni spravil na zmaja, ki je bil direktno pred njim...na tleh...na katerem bi vsi pobegnili? Is he that stupid, al se je hotu važt, al pa je sam plot hole.

In Sansa-Arya dinamika je recimo da fajn. Mal se mi zdi, da so šli prehitr skoz in je Arya ratala precreepy prekmalu, ampak OK, preživim, če bo to pokenslalo Littlefingerja na kak spektakularen način.


Ah ne, meni je pa čisto nepotrebno to pričkanje, k ju furajo med njima, oz. ta Aryina nastrojenost proti Sansi. Da ji teži za nek šit, k se je zgodil miljon let nazaj, pa prot katermu ni mogla nč. Res je čist prehit postala creepy, oz. revenge driven crazy little girl. Ona bi kr vsem glave posekala. Res ne morem verjet (tako kot je Pepi reku), da kr naenkrat za Sanso navijam. Samo dejansko je edina bla k je racionalno razmišljala.
Zakaj hoče LF vnest prepir med njiju, potlej da pa Sansi en ful dobr nasvet? Wth?

Ehm, kaj bruhajo zmrzmajzombiji? Ogenj ali led?

Now we're asking the right questions! Mene tut to ful zanima...pomoje je led, al pa tak mal drgačen ogenj. Čeprou nekateri pravjo, da mogoče še usejn bruha ogenj, in da bo stopil zid al pa usaj del tega. Čeprou jest mislem da ne, da nebodo tko pršli čez zid. Kako pa vi mislte, da bodo Belohodci s svojo armijo pršli skoz? A mislte, da se bo to zgodil že v naslednjem delu, al potlej šele v 8i sezoni?

Simpatična je bla pa tut scena na koncu med Dany pa Jonom. Tadva bosta tok skupej končala...we all know it. Pa kaj pol če sta teta pa nečak..haha. Pomoje sploh ne bosta vedla, dokler še ne bo prepozn :P
Aja, a mislte, da bo Jon v naslednji epizodi zvedu za svoje poreklo?

12
Gondorska knjižnica / Re: Nov na forumu? Predstavi se!
« on: August 18, 2017, 11:58:46 AM »
Ravno toliko kolikor sta Gaarg in Zurbag resnično ime. So yes  ;D

Never thought about it, ampak More-arty je fantastična izpeljanka/razlaga!

13
Domišljija ne pozna meja / Re: Kunikon
« on: August 18, 2017, 11:50:20 AM »
Jst mislm da bi lahko šla! Pa tut sliši se zanimivo  :))

14
Gondorska knjižnica / Re: Nov na forumu? Predstavi se!
« on: August 18, 2017, 12:12:52 AM »
A te zares poznamo?  ::)


I am Groot!  :h14027:


Kako mi lahko kej tazga rečeta! :(

15
Gondorska knjižnica / Re: Nov na forumu? Predstavi se!
« on: August 17, 2017, 08:54:32 PM »
Ojej ojej, sploh nisem videla tega threada  :-[
A se moram predstaviti, čeprav me že večina poznate? :D

Pages: [1] 2 3 4