Username: Password:

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - Pepi

Pages: [1] 2 3 ... 13
1
Domišljija ne pozna meja / Re: MCU - (Marvel cinematic universe)
« on: April 15, 2018, 11:59:59 AM »
A nrdimo še slovenski cast?

Gregor Bakovič - Bruce Banner
(mal mlajši) Demeter Bitenc - Wolfgang von Strucker
Polona Vetrih - Nick(a) Fury
(živ) Bert Sotlar - Thanos (samo glas)
Bojan Emeršič - Tony Stark
Igor Samobor - The Collector
Zvone Hribar - Agent Coulson
Primož Pirnat - Happy Hogan
Vojko Zidar - dr. Strange
Jurij Souček - Groot (samo glas)

... I could do this all day! :D


2
Domišljija ne pozna meja / Re: MCU - (Marvel cinematic universe)
« on: April 14, 2018, 12:20:22 PM »
Ene par jih takoj podpišm. Še za zdj!

3
Domišljija ne pozna meja / Re: Glasba, ki bi komot bila fantazijska
« on: April 12, 2018, 03:55:40 PM »
Kadar slišm ta komad, se zmer počutm k en vilin in gledam, kje je kšna smreka al pa bukev, da jo izljubim.
4
Profesor in Arda / Re: Tolkienove skice
« on: April 12, 2018, 02:33:03 PM »
Mogoče na začetku kej, ampak js tega nism vidu. Zdj pa itak nima cajta. Mora prokrastinirat.

5
Ujeto v kamero, glasbo, na papir ... / Re: Gospodar prstanov - serija
« on: April 09, 2018, 09:03:51 AM »
Mene ful skrbi, da bodo šli v blood, sex and gore, GoT-style.

Tega tud js nočm! Ampak bilokakšn shock value in nasploh nek obči grittiness, je dons vsaj ene petdeset posto vsega, kar na TV pali. In zarad tega pravm, da je GoT mal izrojil sceno, v smislu, da če (neka high fantasy) serija posnema GoT, je kot "kopija" mal v podrejenem položaju. Če ga pa ne, je pa že by design neki, česar folk mogoče sploh noče. V resnic upam, da ni tko, da gre LotR prek tega in da postav nov standard. Tud zato, ker se v ne tok zlo oddaljeni prihodnosti obetajo ekranizacije še ene par takih del, k res hočm, da ratajo.

Za "starejši" folk bolj malo, lahko pa mogoče privabi mladino (LOTR je le star že 17 let - za trenutne najstnike je to predpotopni film).

Zdj bom izpadu res ena stara tečka, na katero bi bil ponosn še sam gaarg, ampak se bojim, da ne. Ko sm bil js str 11 let, ane, je blo gledat (dobr) film kr dogodk. Komi smo ga čakal, pol smo šli v kino s tastarimi, pol smo jedl overpriced gumjaste bombone, pol smo gledal film, pol smo bli ful navdušeni, pol so fotri, k so pol filma prespal, film skurcal, in pol smo mulci o filmu v šoli debatiral še več tednov. Dons, sploh serijo, pogledaš na netu in zravn poješ en čips, takrt je bil pa internet bodisi nepavšaln (si ga plačvov po porabi, vsled česar si ga nucov res izključno samo v primeru iskanja literature, k ni bla na voljo v nobeni izmed petih najbljižjih knjižnc), bodisi neprisoten. (Vsaj v Medvodah.) In po moje je tud to pripomogl k res pristnmu hajpu, k je trajal kr dolg (pr enih še dons, haha).

Ampak v resnic ne vem, če je to res replika na to, kar si ti rekla. To je sam neki, kar morm dat vsake tolk časa iz sebe. Po moje je fora bl v tem, da so se LotR filmi res lepo postaral (kot je reku Boki), so skupi s knjigam še zdj lahko dostopni in da je bil nenazadnje še ne tolk dolg nazaj na sceni Hobit -- zarad katerga si je vsaj, če nč druzga, kšn noob zihr pogledu še Gospodarja. Plus, takrt je blo na tej sceni vseen še mal ledine, k jo je Jackson lepo zoral. Dons je tm sam še luža.

6
Ujeto v kamero, glasbo, na papir ... / Re: Gospodar prstanov - serija
« on: April 08, 2018, 07:18:31 PM »
Mene zanima, kaj lahko (pa rečmo, for argument's sake, da ful huda) serija nardi za fantasy (al pa kr konkretno -- LotR) sceno po svetu (in valda v Sloveniji). Mislm, a je na tej fronti sploh še kej, česar ni dosegu že Jackson s svojo trilogijo? K LotR filmi so bli (vsaj zame, ampak trdim, da še za velik drugih) kr mejnik. Velik ljudi je zadeva začela zanimat zarad uspešnosti filma in film je bil obenem uspešen zarad zanimanja folka -- kar je kr nepremagljiv combo. To je zdej mal težko ponovit, že sam zato, ker je dons preveč vsega in ker smo dal že preveč čez. Plus, pol je kle še GoT, k je ostalim fantazijskim serijam vzel kr neki prostora.  Tko da moja napoved, ane; all things considered, LotR seriji ne ostane prov velik. Posledično prov velik tud ne bo mogla dat. Zadeva bo dobr, mogoče clo supr narjena, vidl jo bo velik ljudi; ampak ne bo mela duše, kot jo je mel LotR (kle se mogoče kdo ne bo strinju, hehe), ne bo postala kultna in zadeva bo, podobno kot Hobit, precej hitr zvodenela in utonila v pozabo..

Mi je pa v bistvu žal, da serija ne bo pač sam še ena ekranziacija Gospodarja prstanov. Zakaj, v bistvu sam zato, ker mam js en tak itch, da me zanimajo še kšni drugi zorni koti. Okej, vidu sm Bakshijevo risanko pa Jacksonov film. Zdj hočm pa mogoče vidt še serijo, pa Tarantinov poskus, pa verzijo z novo generacijo igralcev,  pa modernizacijo v izvedbi bratov Coen ... in n drugih tejkov. :D

7
Ujeto v kamero, glasbo, na papir ... / Re: Gospodar prstanov - serija
« on: April 08, 2018, 03:50:55 PM »
Js se kr veselim. Tud, če bo čist bedno.

8
Domišljija ne pozna meja / Re: Meteorita
« on: April 07, 2018, 09:28:40 PM »
Koga je pa Artač oponašu? Kšne za Meteorito relevantne like al pač svoj standardn nabor slovenskih znanih fac?

9
Domišljija ne pozna meja / Re: MCU - (Marvel cinematic universe)
« on: April 05, 2018, 09:39:08 AM »
Maxthon je skret browser, k ga uporabljata izključno samo ti in un človk, k ti je povedu, da obstaja!

10
Domišljija ne pozna meja / Re: Game of Thrones!
« on: March 29, 2018, 12:40:03 PM »
https://ertacaltinoz.deviantart.com/gallery/57115262/GAME-of-THRONES <- Ful prima galerija mrtvih (prke vrh pa tud ene par živih) characterjev. Valar morghulis! :D

11
Domišljija ne pozna meja / Re: MCU - (Marvel cinematic universe)
« on: March 20, 2018, 09:44:31 AM »
A se za to dobi kak unique achievement/title/tabard/mount?

12
Domišljija ne pozna meja / Re: Nova številka Supernove
« on: March 19, 2018, 08:29:42 AM »
"Poslednji štor" se mi sliš kot neki s precej potenciala za bit zabavno in out of the box. :)

13
Fëanorjeva delavnica / Re: MLS 2018
« on: March 11, 2018, 06:13:44 PM »
Awwwwyiiisssss, supr je blo! Fajn hrana, fajn družba, glih prov pjače, ruma nom več vzel, fajn vzdušje ... Totalno sm se naguesswhojov, nalotrtriviaplastelinov in nalotrtriviaactivityjov. Zdj sm pa zmatran, tko da ena juhca, en Eldrič, pa spat.

14
Fëanorjeva delavnica / Re: MLS 2018
« on: March 07, 2018, 03:47:13 PM »

15
Sej še ni jutri zvečer.

Pages: [1] 2 3 ... 13