Username: Password:

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Topics - Burek Legolas

Pages: [1]
1
Interesne skupine / Material za plašče
« on: June 19, 2018, 11:43:06 AM »
S Kajo že nekaj časa razmišljava, da bi si zrihtala hude tople plašče za na VLS! Lodn in volna sta zelo draga, zato trenutno gledava Melton: http://www.fabricuk.com/fabrics/859-italian-melton.html


Material je 70% volna, 30% poliester, Zupan zagotavlja, da bo fajn :D Na voljo je v črni, temno modri, dveh rjavih, nekaj sivih, olivno zeleni, pa tudi v nekaj drugih, bolj pogumnih barvah.


Ker je poštnina precej draga, bi bilo fajn naročit v večji količini, da si to razdelimo. A še koga zanima nakup?


Za klasičen, polkožni plašč, rabimo ca. 3,5 m blaga. Skupaj s poštnino pride to 50-55€. Za polni, tričetrtkrožni plašč, rabimo ca. 5 m (65-70€). Potem si ga lahko sami izdelate, midva bova to zaupala šivilji.

2
Fëanorjeva delavnica / VLS Organizator - Velike Lašče
« on: June 27, 2017, 02:43:25 PM »
Nekateri že veste, da se letošnje poletje obeta prva razširitev za igro VLS Organizator - edicija Velike Lašče! Cilj razširitve je, da naredimo igro bolj dinamično in raznoliko, seveda pa vključimo tudi nove osebe, predmete in dogodke, ki so zaznamovali naše štiri VLSje v Laščah!

Razširitev je v fazi dopolnjevanja zadnjih kart, zelo pa bi bila dobrodošla vaša pomoč, predvsem pri iskanju posrečenih slik in citatov. Lahko jih nalimate kar v tale topic! :D

Bilbo, si prinesel piške?

3
Domišljija ne pozna meja / Novi in prihajajoči filmi
« on: May 14, 2017, 12:14:58 PM »
Ne vem, koliko vas je fanov Aliena, ampak NMN sodeluje pri organizaciji premiere Alien: Covenant v Kinu Bežigrad v četrtek. Tam boj video igre, VR očala in replika facehuggerja za fotkanje!

Na NMN Facebooku je tudi nagradna igra za 2-krat 2 vstopnici. :)

Pages: [1]