Username: Password:

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Topics - Burek Legolas

Pages: [1]
1
Interesne skupine / Material za plašče
« on: June 19, 2018, 11:43:06 AM »
S Kajo že nekaj časa razmišljava, da bi si zrihtala hude tople plašče za na VLS! Lodn in volna sta zelo draga, zato trenutno gledava Melton: http://www.fabricuk.com/fabrics/859-italian-melton.html


Material je 70% volna, 30% poliester, Zupan zagotavlja, da bo fajn :D Na voljo je v črni, temno modri, dveh rjavih, nekaj sivih, olivno zeleni, pa tudi v nekaj drugih, bolj pogumnih barvah.


Ker je poštnina precej draga, bi bilo fajn naročit v večji količini, da si to razdelimo. A še koga zanima nakup?


Za klasičen, polkožni plašč, rabimo ca. 3,5 m blaga. Skupaj s poštnino pride to 50-55€. Za polni, tričetrtkrožni plašč, rabimo ca. 5 m (65-70€). Potem si ga lahko sami izdelate, midva bova to zaupala šivilji.

2
Klepet / Podcasti
« on: April 10, 2018, 11:08:04 AM »
A kdo posluša kakšne kul podcaste? Meni so postali ful fajn način za polnjenje časa - recimo ko pospravljam, pomivam posodo, se vozim itd.


Da še tukaj zatežim s tem, trenutno poslušam The History of Rome: http://thehistoryofrome.com/episodes/


Gre za ful obsežno serijo podcastov (189 epizod po 20-30 minut), ki zelo natančno, ampak tudi ful zanimivo, opisujejo razvoj Rima. Začne se z ustanovitvijo in konča z razpadom kakšnih 1200 let kasnej. Ful priporočam, če imate veliko časa in če vas take stvari zanimajo. :D


Seveda pa že gledam naprej v čas, ko bo tega podcasta zmanjkalo (trenutno sem pri 110. epizodi), zato iščem potencialne predloge!

3
Klepet / Sankanje!
« on: January 02, 2018, 02:27:14 PM »
Kdo bi se šel v soboto sankat na Ljubelj?  8)


Vreme v Ljubljani bolj spominja na mokro cunjo kot na zimsko pravljico, v gorah pa je ogromno snega! Proga na Ljubelju je super: 2,5 km, 320 m višinske razlike. Gor se gre peš (ca. 60-90 minut), na vrhu nekaj pojemo in popijemo, potem pa se odsankamo dol (ca. 15 minut).

4
Fëanorjeva delavnica / VLS Organizator - Velike Lašče
« on: June 27, 2017, 02:43:25 PM »
Nekateri že veste, da se letošnje poletje obeta prva razširitev za igro VLS Organizator - edicija Velike Lašče! Cilj razširitve je, da naredimo igro bolj dinamično in raznoliko, seveda pa vključimo tudi nove osebe, predmete in dogodke, ki so zaznamovali naše štiri VLSje v Laščah!

Razširitev je v fazi dopolnjevanja zadnjih kart, zelo pa bi bila dobrodošla vaša pomoč, predvsem pri iskanju posrečenih slik in citatov. Lahko jih nalimate kar v tale topic! :D

Bilbo, si prinesel piške?

5
Domišljija ne pozna meja / Novi in prihajajoči filmi
« on: May 14, 2017, 12:14:58 PM »
Ne vem, koliko vas je fanov Aliena, ampak NMN sodeluje pri organizaciji premiere Alien: Covenant v Kinu Bežigrad v četrtek. Tam boj video igre, VR očala in replika facehuggerja za fotkanje!

Na NMN Facebooku je tudi nagradna igra za 2-krat 2 vstopnici. :)

6
Klepet / Zlobni duh iz svetilke
« on: May 09, 2017, 10:09:54 AM »
V zgodbah pogosto najdemo like, ki ljudem uresničujejo želje. Ampak pogosto taki liki želje interpretirajo drugače, kot si je oseba zaželela, ali pa dodajo neko čudno pravilo in vse skupaj se za človeka konča slabo. Na primer: "želim si, da bi lahko letel" ... "lahko letiš, ampak samo z zaprtimi očmi". "Hočem dobit 1 milijardo dolarjev" ... "OK, upam da boš lahko pojasnil zadevo davčni inšpekciji". Cilj tegale topica je, da igramo obe vlogi!

Stvar deluje enostavno:jaz bom začel z eno željo. Kdor objavi odgovor, napiše pravilo, ki skuša čim bolj pokvariti mojo željo. Potem napiše svojo željo in stvar se nadaljuje. :)


Dobri duh, izpolni mi željo!
Želim si neomejeno količino pice in piva!

Pages: [1]