Username: Password:

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Topics - Pepi

Pages: [1]
1
Klepet / Veš, poet, svoj dolg
« on: March 19, 2018, 11:13:37 PM »
Okej, zdejle sm mal potoval po internetih in iskal ideje, kaj, poleg hudobnga đinija, bi se kle, na forumu, še lohk šli. Ena ideja, k se mi zdi, vsaj v teoriji, še kr prima, je spletanje rim -- vsak nov post se mora rimat s prejšnjim. V bistvu je to edino (uradno) pravilo, če čmo, lahko pa zadevo ohranmo vsaj mal topično (LotR, društvo, w/e). Al pa tud ne. I'm not your mum.  :) Ko se enkrat rimata vsaj dva zaporedna posta, dovolm, da rimo pretrgate in začnete z novo (v izogib znucanju). Ni pa nujno. A probamo? (Morebitni palindromi, btw, so street cred v Rakovniku!)  :h14013:

Pa bi mogoče začel. Me zanima, če mi rata izsilt omembo moje muze že v drugem verzu. :D

Kadar jemo, jemo jo do daske ...
2
Gondorska knjižnica / Nov na forumu? Predstavi se!
« on: May 07, 2017, 12:26:44 AM »
Prejšnji forum je ta topik zagotovo mel, ane. Vem, ker sm preveru. Zdej ... večina kle ns je itak običajnih osumljencev, ampak kaj pa če?! Kaj pa, če pride kdo nov? Zategadelj tud tukej odpiram tole temo, namenjeno krajšim predstavitvam. Po moje je lepo. Primer, da prebijemo led.

Živio. Sem Domen. Prihajam iz Medvod. S Tolkienom sem se prvič srečal, ko je leta 2001 izšel Jacksonov Gospodar prstanov. Od takrat sem kar fan. V prostem času rad igram računalnik. Včasih hodim v službo. Šef nas je na lanski novoletni zabavi proslavil za varuhe slovenskih cestišč. Od računalnika najraje igram Hearthstone. Včasih grem tudi na youtube in gledam videe. Še posebej všeč so mi videi na temo Gospodarja prstanov. V naravo hodim bolj malo. Najraje sem doma. Ko sem bil še majhen, sem na morju pogosto ribaril. Nekoč sem iz vode izvlekel kamen.

~ Domen, varuh slovenskih cestišč

3
Klepet / Videi. Iz internetov.
« on: April 27, 2017, 08:26:42 PM »
Še kr orjemo ledino s temi topiki, an! Zdle sm nabasov na en totalno epski guide za Rosomahove kremplje. Niso iz adamantiuma, so pa iz ... palčk od lučk?
http://9gag.com/tv/p/aMdJyN/diy-logan-x-men-wolverine-automatic-claws?ref=fbp

4
Domišljija ne pozna meja / Game of Thrones!
« on: April 20, 2017, 08:26:39 PM »
Ravnkar sm dubu odličn razlog za odprtje tegale topika, ane! Prve uradne slike 7. sezone! KR hudo!  :blank:
http://watchersonthewall.com/first-game-thrones-season-7-promo-pics/

5
Klepet / Uganke!
« on: April 17, 2017, 02:58:34 PM »
Tud kle velja, da un, k pravilno odgovori, pol zrihta novo uganko. Ena LotR-ovska to kick things off.
(Ne vem še, kaj je odgovor.)  :D

6
Klepet / Spam
« on: April 13, 2017, 03:15:43 PM »

7
Klepet / Serije
« on: April 10, 2017, 08:46:06 PM »
Še to!

Gledaste kej? Js sm pred kratkim dokrajču Netflixovo Železno roko. Še mal prej pa Lukkejđa, tko da sm v bistvu čist prpravljen na Defenderse, k nej bi se zgodil isto letos. Morm rečt, da mi je bla in ena in druga serija zmerno do pretežno meh. Iron fist je v sivem povprečju nekje celo sezono, Luke Cage, je pa v prvi polovici dejansko kul, v drugi pa totaln krep. Tko da sta tm tm. Gledu sm pa predvsm zato, ker mi je po drug stran Netflixov Daredevil vrjetn ena boljših vsedmoumetličenih stripkovskih fajterščin, kr tko, nasploh.


8
Klepet / Filmi
« on: April 10, 2017, 01:09:36 PM »
Gremo se pogovarjat o filmih! Da bo tko kot včasih!

Zadnja stvar, k me je navdušla, je bla Moana! Nebroj enih zabavnih (in takih, da je zjutri pol laži dan začet) komadov. Med drugim si tud mal Bowieja sposodjo. Trenutno mogoče moja najljubša Disneyeva risanka!  :D

Pages: [1]