Username: Password:

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Topics - gaarg

Pages: [1]
1
Interesne skupine / Delavnica "Story (K)night"
« on: August 07, 2018, 10:46:45 AM »
Predlog za novo delavnico, gre pa tako, da si nekdo spomni zgodbo, ne preveč dolgo in jo pripoveduje. Lahko je zlo outlandish, lahko se dogaja v kateremkoli svetu s komerkoli. Nujno mora imeti tudi nek logičen zaključek. Kar bi stvar naredilo zabavno (po moje) je, da bi se lahko določili zgodbo sproti izmišljevati IN da ostali, ki poslušajo lahko večkrat vmes karkoli vprašajo. Level up bi bil mogoče da bi lahko glede na intervencije zgodba šla v čisto drugo smer. Lahko bi se šli celo dograjevanje zgodbe, da nekdo začne pripovedovanje in potem nadaljuje nekdo, ki se javi.


Jaz bi ful sprobal to, ker mamo tok ene domišljije pa impro skillsov v društvu da jim je treba postavit kakšen izziv!

2
Domišljija ne pozna meja / The Truth About Star Wars: The Force Awakens
« on: August 06, 2018, 10:11:09 AM »
En zlo zanimiv prispevek Stefana Molyneuxa o filmu The force awakens.Morm priznat da tok globok še mene ni zapelu film pa se zmer zafilozofiram k gledam te ameriške spektakle pa probam pogruntat kaj je za njimi in kakšna sporočila prenašajo.
Priporočam v ogled, morm pa opozorit da je kr kritičen pa zna izpast pristranski do določenih skupin.

3
Klepet / Angband (pekel)
« on: April 01, 2018, 12:16:24 PM »
Postejmo, kaj nam bi uničevalo posmrtno življenje. Jaz zelo težko prenašam zvok žičnate krtače po zarjavelem železu. Če bi moral to poslušat ure in ure bi se mi zmešal, tko da če obstaja nekje hudič mi bo to naštimal v večnosti!

Kaj je vaša peklenska muka?

4
Klepet / Zlobni duh iz Arde
« on: March 25, 2018, 09:09:26 PM »
Pravila so podobna, kot v topiku z zlobnim duhom torej; Zaželimo si nekaj, zlobni duh pa naredi iz tega manjšo ali večjo katastrofo, nato pa se postavi novo prošnjo. Le da bomo tukaj protagonisti Tolkienovih zgodb in si bomo zaželeli nekaj, kar bi nam na tisti točki v zgodbi pomagalo. Zlobni duh (najbrž nek mr M. hehe) pa bo v slogu stvar pokvaril.
Predlagam da najprej obdelamo Gospodarja prstanov.


Frodo sredi Mordorja: Dobri duh, naj na poti do Gore Pogube ne srečam nobenega sovražnika!5
Fëanorjeva delavnica / MLS delavnica poslikave majic in jedilnih prtičkov
« on: February 25, 2018, 11:38:32 AM »
Ker smo zastavili letošnji MLS kot nekakšen brainstorming in teambuilding za jubilejni VLS, bomo s tem povezali tudi več delavnic. Ena od njih se bo delno (poleg poslikave majic) osredotočila na poslikavo tekstilnih jedilnih prtičkov s Tolkienovskimi motivi!


Ker bi radi, da izpadejo čimbolj primerni in dolgoročno uporabni, bomo uporabili blago (u. se je javila, da jih zarobi, hvala u.!) primerne dimenzije, barve in se zmenili za način okrasitve, ki nam bo ustrezal.
Kot se zgodi, gredo ideje in kreativnost svojo pot, vseeno bi se bilo pa na začetku fino odločiti, kakšen material točno bo za nas najboljši, kakšne dimenzije prtov si želimo, kako jih bomo zlagali ali sestavljali (če jih bomo) in ali bodo okrasitve enotne ali vsepovsod po prostoru  :D


Gazupek vas prosi, da nekako do jutri zvečer predlagate, kakšni se vam bi zdeli najbolj primerni prtički, potem se bomo pa odločili glede na najboljše predloge oz največ istih!
GO GO GO!
6
Domišljija ne pozna meja / Glasba, ki bi komot bila fantazijska
« on: February 22, 2018, 12:04:08 PM »
Men sta te dve super, Kate in Claudia razturata violine in vokal (v živo sta posebno dobri):

Dajmo v ta topik razne izvajalce, komade in plošče, ki tako ali drugače ustvarjajo fantazijsko vzdušje!

7
Fëanorjeva delavnica / Voščilnice 2018
« on: December 04, 2017, 04:12:08 PM »
A naberemo par idej, ljudi, materiala, naslovov in prostor (v tem vrstnem redu) in gremo v akcijo?
9
Ujeto v kamero, glasbo, na papir ... / Kdo v Ardi?
« on: May 23, 2017, 07:07:11 AM »
Topik, v katerem nalepimo fotke oseb, ki nas spominjajo na like iz Arde. Lahko cele figure, lahko portreti. Idejo sem dobil, ko sem v dokumentarcu zagledal tegale Radagast/Bombadila (Garech Browne):


10
Domišljija ne pozna meja / Fantazijske slike
« on: April 23, 2017, 11:05:54 AM »
Tako je, različne fantazijske slike, ki so pritegnile vašo pozornost. Ravno sem videl tole objavljeno na Tolkien societyju na fb, pa nisem hotel tam izpostavljati dejstva, da se mi zdi nekak...ne da je kej narobe s tem ane, pa dobr je naslikana, sam je zlo...hmm


11
Klepet / Labirint!
« on: April 21, 2017, 01:22:29 PM »
http://www.labyrinth-ljubljana.com/?gclid=Cj0KEQjw2-bHBRDEh6qk5b6yqKIBEiQAFUz29oxxkDdmaftTJLv87U-N-MVn5n3XS1skCVqL6XBtJBMaAv7o8P8HAQ

Tole sem preskusil v obliki dveh skupin po 3 prjatlov kake 10 dni nazaj.

Priporočam izkušnjo. Ne bom razkrival, kaj vas čaka noter (tudi sem podpisal papir, da ne bom hihi, ampak itak ne bi hotel spoilat), bom pa poskusil malo narest reklamo, ker se mi zdi, da je izkušnja vredna svoje cene.

Gre torej za čisto zaresen labirint, ki vas postavi pred zelo jasno nalogo. Da bi jo uspešno opravili zahteva nekaj orientacije, sklepanja, team-worka in nekaj malega spretnosti. Ne bi priporočal, če se bojite teme, bi pa tu dodal, da ne gre za kakšne poceni jump-scare, ki jih jaz itak sovražim.

Stvar fura par tipov, ki so se jo potrudili postavit, jo stestirali miljonkrat, da deluje in je zabavna. Komot si predstavljam delegacijo Gilgaladovcev v akciji v labirintu.

In ne, niso me plačali, da jim delam reklamo, samo se mi zdi, da se take reči bolj primejo, če se jih pove prek poznanstev, kakor prek reklam.

12
Klepet / Zahvala pepiju za nov forum
« on: April 12, 2017, 09:59:46 AM »
Vsaj naj s slikco izrazi hvaležnost!


13
Gondorska knjižnica / Špekulacija imena Gil-galad
« on: April 10, 2017, 08:53:49 AM »
Je to le derivacija imena Gil-gameš? Prosi debatirajte

#modizbrištetolepohitrempostopkuplztnxbye

14
Klepet / Food Fight!
« on: April 10, 2017, 08:41:51 AM »
Vsak, ki pride prvič pogledat sem not dobi v glavo vodni balonček nabito poln stopljene gorgonzole!

15
Fëanorjeva delavnica / Delavnica uničevanja botov
« on: April 10, 2017, 08:37:41 AM »
Predlagam da jih s kladivom,

lp gaarg

Pages: [1]