Username: Password:

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - Ulmiel

Pages: [1] 2 3 ... 10
1
Fëanorjeva delavnica / Re: VLS 20
« on: July 15, 2018, 09:32:30 PM »
OMAJGAD NADCARSKO!!!

2
Fëanorjeva delavnica / Re: Sijoča zvezda
« on: July 15, 2018, 02:56:24 PM »
Jeeej, dbest, mi je všeč, da je vam všeč in da je namera uspela: nahajpat še s SZjko. Ker če je cela SZjka predVLSjevska, ni smisla, da jo dobite na VLSju in najverjetneje preberete pol doma. :)

Sicer pa je tudi men ta številka prov posebna, res ste se lepo odzvali s prispevki. <3

Meta, drgač nisem nameravala nič nosit, ker v praksi nihče pol tega ne lista, sploh si ne predstavljam tega na VLSju, ampak zakaj ne, škodit ne more. :) Bom prinesla.

3
Fëanorjeva delavnica / Re: VLS 20
« on: July 13, 2018, 08:31:44 AM »
zakon! :)

4
Fëanorjeva delavnica / Re: Sijoča zvezda
« on: June 19, 2018, 07:11:13 PM »
Omajgad, kok ste bili pridni vsi, hvala! :) In ja, Pepi, navijam za rebus in pošlji ko ga maš, ker to pa mora bit, držim na pavzi celo szjko, sam da je rebus :D

5
Fëanorjeva delavnica / Re: Sijoča zvezda
« on: June 17, 2018, 01:47:38 PM »
Jutri je rok za oddajo prispevkov za SZjko!  :-*

Ne pozabit, pošljite kar na moj mail. hvala!

6
Ravnokar prebiram od začetka SZjke za en članek za prihajajočo SZjko in v poročilih z rednih srečanj (ja, včasih so jih pisali in zdaj za nazaj ugotavljam, kako krasen arhiv dogodkov je nastal s tem) je razbrati, da je v začetnih letih društvo sodelovalo na tovrstnih srečanjih (predvsem srednjeveških, seveda) tudi po desetkrat letno, tko, res, ajd 6-10 pa res!

Tako da zelo podpiram, da se udeležimo, fajn reklama, fajn druženje, Opatija je lepa, pa kostume lahko ponucamo. :) Če hočejo predvsem LARP, bi lahko kaj takega enostavnejšega larperji zasnoval?


Za avgusta se sicer ne morem javit, točno tist vikend je višek sezone. AMpak sem hotela izrazit podporo :D

7
Fëanorjeva delavnica / Re: Sijoča zvezda
« on: May 24, 2018, 12:12:46 PM »
Sori za double post, ampak je pomembno: 25. junija sem jaz na dopustu, tako da je ta rok nesmiseln. Prestavljam ga na 18. junij, ker sumim, da se bo kaj zamujalo in da gre naprej vse v lekturo in oblikovanje še preden grem na dopust. Hvala za razumevanje.  :C

8
Fëanorjeva delavnica / Re: Sijoča zvezda
« on: May 24, 2018, 09:05:17 AM »
Uuuu, zakon ideja, Beka! Glede na to, da so naši bratci, bi skor moral kej not uštulit. Če koga najdeš, let me know, da jih kontaktiram pa to. :) Hvala ful. :*

9
Fëanorjeva delavnica / Re: Sijoča zvezda
« on: May 22, 2018, 12:54:10 PM »
Omajgaaaaaaaaaaad!  :adore: :adore: Škratje??  :adore:


PS: Meta  :-*

10
Fëanorjeva delavnica / Re: Sijoča zvezda
« on: May 22, 2018, 12:39:19 PM »
To bi bil moj holy grail. :) Ampak za to moramo imeti člane, ki bi bili pripravljeni pisat članke o Tolkienu, pa po zadnjih statističnih ugotovitvah mojih zasebnih virov teh ni (veliko - in se opravičujem vsem tistim, ki pripravljate prispevke o Tolkienovem svetu, da vas mečem v isti koš, veste, kdo ste, res hvala za vaše delo!). Kaj moram narest, da vas angažiram? Podkupujem lahko s humusom in cimetovimi rolicami, grozim lahko z bičem lektorice  (ima vsaj dva) in cimetovimi rolicami Z ROZINAMI.

Stvari ne rabijo bit tolk strokovne, da se ustrašite in nič ne napišete. Imate najljubše poglavje v Gospodarju prstanov? PA v tem poglavju profesor opiše pokrajino? Pripravite krajši prispevek o tej pokrajini, kdo je tam živel, kaj se je tam dogajalo. Ali vam je posebno ljub kakšen lik ali kakšno srednjesvetsko bitje? PRedstavite raso, ali zgodbo lika! Ogromno časa je že minilo od teh krajših prispevkov, ki smo jih pisali žnj let nazaj. Ne se ustrašit tega, češ, saj je bilo vse že napisano in opisano. Najverjetneje ni bilo ali pa se nihče več ne spomni da je bilo.:) Jaz lahko komot nanizam ideje in določim folk, sam res sem vesela, ko se kaj javite, da nimam občutek, da delamo to glasilo pod prisilo.

11
Fëanorjeva delavnica / Re: Sijoča zvezda
« on: May 22, 2018, 08:37:44 AM »
Dragi moji, na MLS ste prejeli zvezdico in nobenega feedbacka? To pomeni da je bila tako slaba da je raje ne komentirate, al da je noben ni prebral? :P

 Rebeka, teb sem jo še dolžna, ane? Mogoče bi bilo hitreje, da sem ti jo poslala v Vietnam. :P Dobiš v četrtek. :) Nik, ti si bil že na Portugalskem, dobiš ko prideš nazaj, ok? Če še kdo fali, povejte, mal pozabljam.


Naslednja SZjka bo na VLSju. Kar pomeni, da je super priložnost za to, da v SZjko kane nekaj nostalgije. Ima kdo kakšno idejo in motivacijo za pisanje kakšnih luštnih prispevkov na ta račun? :) Za deseto obletnico se je na primer pisalo gilgaladova čudesa. Bi kdo napisal katere legendary zadeve so se rodile v zadnjih desetih letih v društvu? Lahko delate v paru ali trojčki, to je zmeraj zabavno, sploh pri prispevkih, kjer se je treba predvsem spomnit preteklih zadev. Kakšen bolj firšen član s kakšnim malo bolj ne-frišnim, da bo tudi tafrišen na tekočem s forami? :)

Pa ne sam to, nočem vas ukalupit s svojimi standarndimi idejami, dejte mal pomigat v to smer, kaj bi želeli, da se izpostavi za 20. obletnico društva!  TKO RESNO, NE PIŠEM TEH POSTOV ZA FORO!!


Rok? 18. junij. Mate več kot dovolj časa. Na delo!  :h14013:

12
Sam to sploh ni slaba ideja! Kar me spomni na to, da je na društvenih prtih miljon voska. A se to sploh da dol dobit?

13
Fëanorjeva delavnica / Re: Društvena srečanja
« on: May 14, 2018, 10:46:30 AM »
Jst 27. ne morem, 3. in 10. junija bi pa šlo, če boste kej prestavljali zaradi vremena.

14
Profesor in Arda / Re: The Fall of Gondolin - samostojna knjiga
« on: April 10, 2018, 12:17:22 PM »
Oooo, tega se pa veselim!

15
Fëanorjeva delavnica / Re: MLS 2018
« on: March 26, 2018, 10:44:56 AM »
Odlično! :)  :h14001:

Pages: [1] 2 3 ... 10