Username: Password:

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - Ulmiel

Pages: [1] 2 3 ... 8
1
Gondorska knjižnica / Re: TODO
« on: January 16, 2018, 11:08:40 AM »
Ne vem kako se mu v resnici reče. :D Na desni strani je login gumbek, ko pridem na forum, ga lahko takoj kliknem in imam notri shranjeno uporabniško ime, in me koj vpiše. Ne rabim klikat log in ipd. Nisem pa stalno logirana ker sem na več compih ponavad, pomoje zato ne shrani stalno.

2
Gondorska knjižnica / Re: TODO
« on: January 16, 2018, 09:23:53 AM »
Ne, men čist normalno vse dela, me pa ni hotel prijaviti na hitrem gumbku, da se mi je session končala med pisanjem posta in da moram ponovno poskusiti, že od včeraj. Zdaj sem se spomnila, da lahko poskusim tudi z zavihkom, tam pa dela normalno.


HIhi, kjut debeli smajliji  :adore:

3
Fëanorjeva delavnica / Re: Sijoča zvezda
« on: January 07, 2018, 03:43:59 PM »
ROK ZA NOVO SZJKO JE 5. FEBRUAR!!


Veste kaj vse potrebujem. :) Sicer vas pa požokam tekom tedna vsazga posebej. :P

4
Fëanorjeva delavnica / Re: MLS 2018
« on: January 05, 2018, 01:07:40 PM »
Bah, dislajkam datum. Ta marec je res čist preveč zabasan.  Na poročilo ne pozabit, organizatorji, težite tam namesto mene!

5
Fëanorjeva delavnica / Re: 3. januar 2018
« on: January 02, 2018, 09:03:07 PM »
Jah, ob 21h nazdravimo, potem pa še mal pohengamo zmer, an ...

6
Fëanorjeva delavnica / Re: 3. januar 2018
« on: January 02, 2018, 04:43:45 PM »
Jaz tudi na pico ob petih. Jesss, tretji januar! :D Se vidimo! :*


U matr, ne smem pozabit darila, ga moram na šiht vzet. o.O

7
Fëanorjeva delavnica / Re: VLS 20
« on: December 18, 2017, 08:36:42 AM »
Jst bi samo odstranla programsko vodjo prosim. Ker bomo po novem letu naredili ekipo za VLS in vsekakor ne bo ena oseba. :) Šefica se itak ve kdo bo.  :P


Erm, sej ni napisan programski vodja ampak programska ekipa. :)


Drgač sem za idejo Gil-galada. Pa da je vse mal bolj vilinsko. Ampak tko, po hobitsko vilinsko  (tj. kot so vilinci prikazani v Hobitu), k so ga še žural, ne sam lebdel v etru. :)

8
Fëanorjeva delavnica / Re: Izdelava članskih izkaznic
« on: December 18, 2017, 08:30:07 AM »
Vsaj kšne dvojne Mercator pike ob petkih, al pa kej.

Joj, Pepi, carsko xD


Jst bi obvezno dala še vzdevek. Lahko je srednjesvetski ali društven, lahko oboje. Skoraj vsi imamo nek nickname, al svojega lika al pa društven hec ... ali pa ga tekom časa fašeš, tako da pomoje to mora bit not.

Rasa se tud men zdi čist luštna.

Drgač pa pozdravljam dodatno stran za zvezdice za vsak članek ki ga oddaš SZjki :P Ali vsaj tisto, da dobiš zvezdico za tisto leto, ko si oddal članek, mogoče bo bolje, glede na to da prisežeš da boš enkrat letno nekaj napisal za Sijočo zvezdo. :P

PS: trenutek navdiha. Lahko bi dodali še funkcijo? Al je preveč spremenljiva. ČEprov kkšne niso. Recimo Bwaže bi lahko imel not funkcijo: ustanovitelj društva, you can't beat that :D Pa častni člani bi tudi to lahko imeli v pasušu ... funkcije ki bi se spreminjale, bi pa pol to popravljal z dodanimi letnicami (tajnik 2005-2009, in pol aktualna npr. blagajnik or something), no ne vem, just a thought.

9
I say 'aye'! Mogoče še enkrat požokaj strica, al mi še jst povprašam, da se naredi pol plan.

10
Fëanorjeva delavnica / VLS 20
« on: December 13, 2017, 08:48:01 AM »
WTF; kako še nimamo odprtega topica za VLS 20??

V glavnem! Letos praznujemo 20 let, wiuwiuwiu!In za dvajseti VLS bo seveda program off the effing roof, tako da res toplo priporočam, da si zabeležite v koledarjih, da takrat obstajate samo v Srednjem svetu. Za to je treba najprej določit datum. :) Na včerajšnjem sestanku smo se pogovarjali o julijskem VLSju, ker čedalje več članom avgustovski datum ne ustreza več. Ampak rabimo glas ljudstva.

VLS je potrjen za 7 dni, namesto 5 dni, da bo ornk slavje. :) Datum 9/15.julij ni mogoč zaradi koče, ki je takrat rezervirana za lovce. Lokacija za VLS je namreč že znana - Dobindol. Wiii!

Za ostale stvari lepo prosim glasujte. Tudi komentarji so dobrodošli, lahko komentirate, kdaj bi želeli VLS, če vam podani datumi ne ustrezajo, a nameravate pridt za cel teden ali manj, in seveda če imate kakšno idejo za program - ki se zaenkrat še ne ustvarja konkretneje, ker imamo pred tem še nekaj dogodkov, ampak toliko ... brainstorming je zastonj in vedno dobrodošel. :)


TL, DR verzija, ki se bo konstantno dopolnjevala z relevantnimi podatki:

VLS 20!
Lokacija: Dobindol
Trajanje: 7 dni

Datum:
Tema:

Programska ekipa (who u gonna call?!):


MWA!
Ulmiel

11
Wow. Noro! Res bi šla pogledat. :D


Edini ustrezni termin je v petek 29. decembra ob 17:00. Bi šel kdo?  :h14001:

Men je ob 17:00 preveč na knap, mi ne bo zneslo iz Postojne ... sam če igrajo tudi po novem letu, bom šla enkrat takrat, če bo kdo za. :)

12
Fëanorjeva delavnica / Re: Sijoča zvezda
« on: December 01, 2017, 01:34:34 PM »
Jst ne bi vedela o kakšnih obljubah sploh govorite, gospod Blagajnik-ima-edini-plačo-v-društvu.13
Domišljija ne pozna meja / Re: NAŠE NAMIZNE IGRE
« on: November 30, 2017, 08:44:04 AM »
u, sam tak topic res rabmo, zakon!


Imperial Settlers - igra plus ekspenšni (wtf, kaj je SLO izraz za to? Dodatek? Razširitev?) 3 is a magic number; Why Can't we be friends; Azteki

Bloody Inn
Welcome to the Dungeon
7Red
VLSO (Soča & Velike Lašče)


Jst rabm več iger. o.O

14
Fëanorjeva delavnica / Re: Sijoča zvezda
« on: November 29, 2017, 01:07:38 PM »
Fak, Pepi, ker projekt! Jst bom že zlo vesela, če boste vstopno geslo za vsako glasilo menjaval. ;)


Drgač se je uredniški tim mal pogovoril in prišel do zaključka, da bi letošnje leto zaključili z dvema izdajama glasila. Zakaj? Ker bi sicer morala dati rok za oddajo prispevkov nekje 10.12., zaradi praznikov, da bi vse pravočasno natisnili do tretjega januarja. In zato, ker je od zadnje SZjke minilo ca. mesec dni, in se mi zdi prekmalu. Obenem bi to izkoristila za premik v datumih izdajanja, tako da se končno rešimo izdajanja glasila tik pred NMNjem, ker je to zadnje dve leti postalo res težko izvedljivo.

Tako da bi naslednje tri zvezdice izšle nekako takole:

na februarsko srečanje ali MLS: rok za oddajo v začetku februarja

na 20. VLS: posebna, obsežnejša izdaja glasila, zato bo rok za oddajo že v začetku ali sredini junija, odvisno od datuma VLSja. Za tole SZjko se bo treba malce bolj angažirat, da bo res bleščeča, tako da malo razmislite, kaj lahko prispevate za to izdajo. Imate goro časa, da kaj napišete, narišete, kakšen strip bi bil kulski ipd.

na novembrsko srečanje/JMS: rok za oddajo konec oktobra ali začetek novembra


Če se kdorkoli ne strinja in meni, da bi morali urediti še tretjo SZjko za 2017, ali se ne strinja z načrtom, naj prosim pove zdaj. Že zato, ker če se gre v delo tretje SZjke za letos, je treba začeti takoj. :) Mnenja so dobrodošla, lahko tudi na PM, če vam je lažje.


15
Fëanorjeva delavnica / Re: Volitve 2017!!!
« on: November 27, 2017, 01:48:24 PM »
Jst bi rekla da ja, naj vse funkcije pridejo v Ilmarin, da je organizacija na tekočem.

Pages: [1] 2 3 ... 8
SMF spam blocked by CleanTalk