Slovensko Tolkienovo društvo Gil-galad

Nedokončane zgodbe => Fëanorjeva delavnica => Topic started by: Ulmiel on December 13, 2017, 08:48:01 AM

Title: VLS 20
Post by: Ulmiel on December 13, 2017, 08:48:01 AM
WTF; kako še nimamo odprtega topica za VLS 20??

V glavnem! Letos praznujemo 20 let, wiuwiuwiu!
(https://media.giphy.com/media/iPTTjEt19igne/giphy.gif)


In za dvajseti VLS bo seveda program off the effing roof, tako da res toplo priporočam, da si zabeležite v koledarjih, da takrat obstajate samo v Srednjem svetu. Za to je treba najprej določit datum. :) Na včerajšnjem sestanku smo se pogovarjali o julijskem VLSju, ker čedalje več članom avgustovski datum ne ustreza več. Ampak rabimo glas ljudstva.

VLS je potrjen za 7 dni, namesto 5 dni, da bo ornk slavje. :) Datum 9/15.julij ni mogoč zaradi koče, ki je takrat rezervirana za lovce. Lokacija za VLS je namreč že znana - Dobindol. Wiii!

Za ostale stvari lepo prosim glasujte. Tudi komentarji so dobrodošli, lahko komentirate, kdaj bi želeli VLS, če vam podani datumi ne ustrezajo, a nameravate pridt za cel teden ali manj, in seveda če imate kakšno idejo za program - ki se zaenkrat še ne ustvarja konkretneje, ker imamo pred tem še nekaj dogodkov, ampak toliko ... brainstorming je zastonj in vedno dobrodošel. :)


TL, DR verzija, ki se bo konstantno dopolnjevala z relevantnimi podatki:


(http://shrani.si/f/2w/10z/1xgOsD0B/gg-praznuje7.png)
Lokacija: Dobindol na Dolenjskem
Trajanje: 7 dni
Datum: 16. - 22. 7. 2018

Tema: Razendel
[size=78%]
MWA!
Ulmiel[/size]
Title: Re: VLS 20
Post by: Zurbag on December 13, 2017, 08:57:30 AM
Wop Wop!  :h14023:

Topic je bil v izbi IO, ne vem pa kako nam je uspel, da ga tuki nimamo. Še dobr, da imamo tebe, Nerlisa! :D

Men sta oba datuma kul, predvsem pa začetek julija. Če grem na Drachenfest, bo konec julija sicer neroden, ampak verjetn ni take krize.
Title: Re: VLS 20
Post by: u. on December 13, 2017, 09:22:17 AM
Juhu!
VLS 20 bo sigurno epskiiii :D


Kakšne so kaj ideje za temo, ste se že kaj pogovarjali? Lahko bi imeli premirje v 3. dobi, ko kralj Aragorn k sebi povabi vse svoje podanike :) (to je samo zato, ker si hočem končno narets proper haradski kostum)
Title: Re: VLS 20
Post by: Awarandea on December 17, 2017, 10:22:46 PM
Jst bi samo odstranla programsko vodjo prosim. Ker bomo po novem letu naredili ekipo za VLS in vsekakor ne bo ena oseba. :) Šefica se itak ve kdo bo.  :P


Vem da smo se že nekaj let nazaj pogovarjali, da bi za 20. imeli bolj vilinsko sceno, Gil-galad. :) Se bi kar spodobilo. Saj za delavnice res ni problem, če ni tako znan. Se mi zdi pa odlično za glavni večer!
Title: Re: VLS 20
Post by: Zurbag on December 17, 2017, 10:39:20 PM
Gil-galad, Umbar ... nad tema sem bil najbolj navdušen, ko smo nazadnje braintormal :)
Title: Re: VLS 20
Post by: Ulmiel on December 18, 2017, 08:36:42 AM
Jst bi samo odstranla programsko vodjo prosim. Ker bomo po novem letu naredili ekipo za VLS in vsekakor ne bo ena oseba. :) Šefica se itak ve kdo bo.  :P


Erm, sej ni napisan programski vodja ampak programska ekipa. :)


Drgač sem za idejo Gil-galada. Pa da je vse mal bolj vilinsko. Ampak tko, po hobitsko vilinsko  (tj. kot so vilinci prikazani v Hobitu), k so ga še žural, ne sam lebdel v etru. :)
Title: Re: VLS 20
Post by: Awarandea on December 18, 2017, 09:31:43 PM
Okej, jst sm direkt prebrala programski vodja. A je kdo vmes popravil al sem pač avtomatsko tako prebrala.  ???

Title: Re: VLS 20
Post by: u. on March 12, 2018, 08:52:05 AM
A boste MLSjevci kej poročal?
Title: Re: VLS 20
Post by: Zurbag on March 12, 2018, 10:08:18 AM
Informator informira!

Imel smo zelo fajn sestanek o VLS20, na katerem smo govoril o glavni temi, željami o različnih aktivnostih in programu, kuharju/ih itd. Spodaj bom spisal seznam po točkah in loh drugi, ki ste bli na sestanku, še dopolnite :)

1) Organizacija poteka po skupinah - Ustvarjalne aktivnosti (zaenkrat Lešnik), Športne aktivnosti (zaenkrat Pero), Tehnika, Okrasitev itd. Čimprej bi si razdelili naloge in se razporedili po skupinah, poleg tega bi pa še vedno imeli neko glavno organizacijsko skupino, ki ima pregled na vso organizacijo.

2) Tekom vikenda smo napisali tudi seznam naših najnaj VLS aktivnosti tekom preteklih let in se odločali kaj bi ponovili na VLS20. Ideja je, da smo v 20 letih počeli že tolk zabavnih stvari, da bi letos lahko te ponovili, brez da bi izmuljali ful novih. Najbolj popularne aktivnosti so zapisane na tistem seznamu - kdo ga ima? Vem, da ga je tud Blaž fotkal.

3) Kuhinja! Ne vemo še čist točno kako bomo organizirali kuhanje, ampak zaenkrat se zdi najboljša ideja, da ga vsak dan prevzame nekdo drug. Pomagajo dežurni in Robi.

4) Glavne teme še nimamo. Med pogovorom smo veliko govoril o temi Gil-galad (kot oseba), kjer bi lahko za sobotno predstavitev uprizorili  njegovo smrt. To je verjetno precej depresivno, zato je bila ideja tud, da se po predstavitvi naredi nek kratek govor o društvu, kako je to preživelo svojih 20 let in da gremo še vsaj v naslednjih 20. Tema sicer še ni določena, npr. večkrat smo se že pogovarjali o Umbarju. Brainstorm!

5) Sobotna zaključna žurka! Kaj bi sploh priredili? Strinjali smo se, da nekaj kar nam ne bo vzelo preveč časa pred in med VLSjem, ampak bo še vedno izpadlo super. Odloča se glede na tematiko - npr. lutko Gil-galada se obradno zakuri na grmadi in vmes recitira Gil-galadov ep ... spet, a je to čist preveč depresivno in kako se temu izognit? V glavnem, pripravimo nekaj kar nam ne bo vzelo preveč časa, hkrati pa nam bo ostalo v spominu.

6) Skupinski projekt! Celotedenski projekt, ki bo vključeval vse prisotne in jih pritegnil. Kaj točno bi to bilo še ne vemo, ampak ideje so o fotografiranju prizorov, poustvaritev prizorov iz prejšnjih VLS fotk ("nekoč in danes") ...

Razno:
- Zupan izdela kratka VLS vabila, ki jih pošljemo vsem domačim in tujcem. Bistvo vabila naj bo obvestilo o datumu, kraju in splošen hype ob 20. obletnici.
- Izdela se kartonaste ščite, ki jih na junijskem srečanju poslikamo z vilinskimi grbi ipd. (vodi Bwaže).
- Dodaten predlog je bil, da se izdela kratek video teaser, ki gre kronološko čez vseh 20 let društva in na koncu vabi na VLS20. Npr. po tri fotke za vsako leto in na koncu rafal 20 skupinskih fotk ter BuuuumSvetlečZnakVabimoVasNaVLS20ZvezdiceZvezdiceLala.
Title: Re: VLS 20
Post by: Celebriel Bodičejska on March 12, 2018, 01:07:22 PM
4) Glavne teme še nimamo. Med pogovorom smo veliko govoril o temi Gil-galad (kot oseba), kjer bi lahko za sobotno predstavitev uprizorili  njegovo smrt. To je verjetno precej depresivno, zato je bila ideja tud, da se po predstavitvi naredi nek kratek govor o društvu, kako je to preživelo svojih 20 let in da gremo še vsaj v naslednjih 20. Tema sicer še ni določena, npr. večkrat smo se že pogovarjali o Umbarju. Brainstorm!

Drugače smo par let vsakič, ko smo iskali temo za dogodke, omenjali Rivendell, pa potem tega v teoriji prestavljali na 20. obletnico.
Tako da bi teoretično lahko imeli setting Rivendella, v katerem se proslavlja Gil-galadovo življenje in njegovi uspehi (in bi potem dosežke društva preoblikovali v dosežke vilinskega kralja), ne toliko pogreb. Pa se potem lahko poveže dogajanje v Rivendellu okrog vojne Prstana z vojno poslednje zveze in Gil-galadom.

Čeprav grmada z lutko bi bila carska. A lahko koga drugega slovesno pokopljemo, pa da ni res tipo, ki je dal društvu ime. Zakaj Gil-galad ni prišel nazaj kot Glorfindel ali Gandalf? :/
Title: Re: VLS 20
Post by: gaarg on March 12, 2018, 01:15:18 PM
Kar se mene tiče je Rivendell super lokacija. Če bi bili v soči bi blo še bolj, ampak ajde, rabimo neki rezerve za vls 30 :)
Title: Re: VLS 20
Post by: Zurbag on March 12, 2018, 02:46:42 PM
Uuu Rivendel se sliši super! :) Tud vse (ta dobre) rase so tam dobrodošle in v lotru je še poglavje Many meetings, če bi ravno tisto dobo izbral :)
Title: Re: VLS 20
Post by: Yibor Železnopesti on March 12, 2018, 06:15:39 PM
Sam še lokacijo damo na Sočo v spomin korenimam, pa je pravi Rivendell :P
Title: Re: VLS 20
Post by: Mantaur on March 12, 2018, 08:09:16 PM
Če hočeš korenine, se lahko nagužvamo v Antonovo hišo v Čepovanu :)

Meta, tole je bila pa zmagovalna ideja. Upraviči srečevanje, pa še Gil-galada se obrne na manj depresivno tematiko. Koga lahko še vseeno ogrmadimo :)
Title: Re: VLS 20
Post by: Awarandea on March 24, 2018, 08:02:39 AM
To! Lih sm hotela napisat, da res ne bi imela nene umbar, ne pogreba.  :-\
Tko da s svoje strani potrjujem Rivendell in slavje Gil-galadu!  :h14001:


Huda ideja ta s ščiti.  :D  wiuu. Komi čakam.


Kar se tedenskega projekta tiče, je treba pa tko premislit, dane zaposli res ceeel teden. Ker smo v praksi videli,daposameznike to ful izmuči. Lahko čez cel teden, samo ne preveč megalomansko. Jst definitivno ciljam letos tudi na izležavanje, branje, itd.  8) [size=78%] u izi.[/size]
[/size]
[/size]
[/size]
Title: Re: VLS 20
Post by: Pepi on April 25, 2018, 10:05:14 AM
Dubu sm en mail. Že v prvi besedi naslova je typo. Zurbag? A si to ti poslov? Al je bil nš hišni melkor boki?
Title: Re: VLS 20
Post by: Burek Legolas on April 25, 2018, 02:42:54 PM
Ne ne, to je tko mišljeno. O čem govori ta email? (o) Praznovanju, seveda!

Al pa tut ne pa je Zupan zasral :D
Title: Re: VLS 20
Post by: Zurbag on April 25, 2018, 03:38:34 PM
Ja, moj lapsus, ker je Copy/Paste naslov :D Važn, da se ve kdaj je VLS!
Title: Re: VLS 20
Post by: Awarandea on May 23, 2018, 01:39:50 PM
Hej! Ima kdo kakšno uro ekstra časa in bi mi pomagal razposlat vabila starim članom? na listi imam 70 naslovov. Pa če mi jih nekdo prevzame 30. :) Pošljem vabilo na mail, potem se sprinta 30x in kupi 30 kuvert. Potem pa samo še napisat izbrane naslove. Tenkjuuu!
Title: Re: VLS 20
Post by: Banshee on May 23, 2018, 08:41:28 PM
Ahoj! Meni ni treba posebej pošiljati vabila v papirni obliki, ker sledim forumu (čeprav ne izgleda tako) in mailom.
Title: Re: VLS 20
Post by: Burek Legolas on May 24, 2018, 09:24:04 AM
Prinesi na sestanek, pa si razdelimo!
Title: Re: VLS 20
Post by: Awarandea on May 24, 2018, 09:56:08 AM
Mi je že Beno skočil na pomoč in bo on zrihtal. :) Jst grem pa svoj batch razposlat pred sestankom.
Title: Re: VLS 20
Post by: Awarandea on May 27, 2018, 09:30:21 PM
Prijavnice za VLS so online!  :h14013:Title: Re: VLS 20
Post by: Mantaur on May 28, 2018, 12:35:07 AM
Ahoj! Meni ni treba posebej pošiljati vabila v papirni obliki, ker sledim forumu (čeprav ne izgleda tako) in mailom.
Ampak mi smo neubogljivi otroci in smo ti reč vseeno poslali.
Title: Re: VLS 20
Post by: Zurbag on May 28, 2018, 08:54:28 AM
Hohoooooooo!!!  :h14001: :h14001: :h14001:
Title: Re: VLS 20
Post by: Awarandea on June 03, 2018, 10:41:22 AM
Tooo, trenutno pridemo na VLS jst, Matic, David pa štirje slovaki!  :h14023:   Bomo nardil kr Mordorsko žurko namest Razendela...  :CTitle: Re: VLS 20
Post by: Yibor Železnopesti on June 03, 2018, 12:32:27 PM
Jaz online prijave ne najdem.

V vabilu ni linka do prijave, na Gg strani pa je isto besedilo kot v mailu brez neke povezave do obrazca za prijavo.

Title: Re: VLS 20
Post by: Celebriel Bodičejska on June 03, 2018, 02:28:04 PM
Klikneš na prvi strani na pasico Veliko letno srečanje: Prijave in regstracija; in lo and behold, obrazec za prijavo.

Direkten link: http://drustvogil-galad.si/vls/prijava/
Title: Re: VLS 20
Post by: u. on June 03, 2018, 03:32:51 PM
js in miran mava že en teden nakazan avans, sam tok :D
Title: Re: VLS 20
Post by: Zurbag on June 03, 2018, 04:10:29 PM
Sem že hotel dat link do prijave pod Novice, pa sem si rekel Ah, valda bodo vsi vidl na glavni strani :D
Title: Re: VLS 20
Post by: Yibor Železnopesti on June 03, 2018, 09:08:00 PM
Sem že hotel dat link do prijave pod Novice, pa sem si rekel Ah, valda bodo vsi vidl na glavni strani :D

Jah mal je krneki, da klikneš novice, zato da prebereš vse podatke o VLS, med drugim tudi o prijavi in registraciji, potem pa morš it pa nazaj na prvo stran za prijavo.

Kahko bi imele tudi novice link in povezavo do prijave. Že zato, ker smo pišiljal vabila folku na mail, tko da jim prihraniš to da more hodt še na spletno stran. Just saying...
Title: Re: VLS 20
Post by: Zurbag on June 03, 2018, 09:37:09 PM
Je čist res, bom dodal :) Ampak mede me dejstvo, da če želiš priti do spletnih novic, moraš najprej na glavno stran, kjer je slika za prijavo precej očitna.
Title: Re: VLS 20
Post by: Yibor Železnopesti on June 03, 2018, 11:23:00 PM
Je čist res, bom dodal :) Ampak mede me dejstvo, da če želiš priti do spletnih novic, moraš najprej na glavno stran, kjer je slika za prijavo precej očitna.

Je očitna, sam v želji po informacijah pač klikneš novice in pol k bereš tisto, nekak naravno pričakuješ da je povezava nekje tam.

Tista slikca o vls na prvi strani mi je šla čist v pozabo.
Title: Re: VLS 20
Post by: Zurbag on June 25, 2018, 07:38:34 PM
DELAVNICA VILINSKIH ŠČITOV!

Enkrat je dal nekdo idejo, da bi za VLS izdelali kartonaste ščite za obesit na stene in stebre ter jih porisali z vilinskimi grbi. To mi je bla takrat mega super awesome ideja in ker nimam pojma kdo je to govoril, se kr javim, da speljem delavnico, bi pa potreboval vsaj par ljudi za pomoč oz. čim več, tem bolje :h14034: Datum delavnic bi bil dogovorjen naknadno.

Dejmo tukaj ideje za izdelavo in grbe, ampak zaenkrat je moj plan tak:
1) dobimo se na lokaciji (mogoče pri meni doma, pri Robiju ... se zmenimo)
2) prinesemo plahte kartona = valovite lepenke (ga imam doma velik, sicer se gre dodatno iskat še na Rudnik)
3) razrežemo kartone na pravo velikost in obliko
4) nalepimo razne detajle kot je "jeklen" rob ščita
5) po potrebi utrdimo z dodatno plastjo kartona ALI lesenimi letvicami na zadnji strani
6) porabmo društvene akrilke (kupimo dodatne) in z mačkom nanesemo osnovno barvo
7) sušenje po potrebi pospešimo s fenom
8 ) narišemo grbe
9) na zadnjo stran pritrdimo vrvice za obesit
10) High fives all around! :h14013:

Dodatne opcije za razmislit so še kaširanje podlage, utrjevanje robov z duct tapom, lakiranje pobarvane podlage ...
Title: Re: VLS 20
Post by: gaarg on June 25, 2018, 09:43:13 PM
Predlagam da se to dela na vroč sončen dan. To bo 1900% pohitrilo izdelavo pa ne rabiš fena.
Title: Re: VLS 20
Post by: Zurbag on June 26, 2018, 09:52:29 AM
Predlagam da se to dela na vroč sončen dan. To bo 1900% pohitrilo izdelavo pa ne rabiš fena.
Na to sem pomislu.

UPDATE! Z Robijem sva se pogovarjala in je dal super idejo: kupi se vezana plošča in se jo razreže na velikosti cca 40x70cm, pri njemu doma se na tračno žago izreže še končno obliko ščita, potem gremo pa naprej z barvanjem. Pobarvamo pa loh obe strani, tko da imamo na konc recimo iz 12 ščitov, 24 grbov, ki jih lahko uporabljamo za različne dogodke :)

Les zrihta Robi, za barve in čopiče se bom pozanimal jaz, zdej rabm samo še ljudi, da se zmenmo za datum. V poštev pride tko med tednom kot vikend - moj predlog je drug teden en dan od torka do petka ali v nedeljo. What say you? SPoročte, da se zmenim še z Robijem.
Title: Re: VLS 20
Post by: gaarg on June 26, 2018, 11:38:28 AM
Hja, sam a ni fajn da so ščiti mal upognjeni? Pa lažji bi bili iz lepenke, les je les pa že tko mamo velik opreme za furat z avti.
Title: Re: VLS 20
Post by: Awarandea on June 26, 2018, 12:14:07 PM
Jst sm drugače ful za les, ker hudo zgleda. Sam ne bom pa tega mela v kleti, ker imam že tko al tko vse prenapolnjeno. :) Tako da če se najde drug skrbnik za te ščite, potem sem za!


Akrilke so večinoma pri meni v ustvarjalni škatli. Čopiči tudi. Sem za akcijo, ker bom verjetno imela čas kateri koli dan, razen sredo zvečer. :D


Title: Re: VLS 20
Post by: Zurbag on June 26, 2018, 12:50:24 PM
Upognjeni so lepši, to je res, ampak karton se prej al slej uniči, zvija, trga in navlaži. Placa pa približno enako zasedejo, ker gre samo za debelino ščitov in če jih je 12, se niti ne pozna. Na koncu se mi zidjo leseni boljši :)
Title: Re: VLS 20
Post by: Celebriel Bodičejska on June 26, 2018, 03:25:59 PM
Jaz lajko v četrtek in petek. Samo name se ne preveč ozirat, če mate drugi drugače čas, ker sem bl crap od umetnika.  :)
Title: Re: VLS 20
Post by: Yibor Železnopesti on June 26, 2018, 10:23:01 PM
Vezana plošča se dobi tudi debeline 5-7 mm kar naredi cel paket ščitov res lahek in ne zavzame veliko prostora.

S tem da 1 cm vezna plošča te velikosti nese neko težo in jo je težje pritrdit na steno.

Title: Re: VLS 20
Post by: Awarandea on June 29, 2018, 10:22:15 AM
Ima kdo možnost dobit kakšen hlod lesa, z lubjem? :D Bi bilo super, če bi imeli par takšnih "naravnih" krožnikov za večerjo. Sam mi ravno letos nimamo več drv...  :-[


(https://i.pinimg.com/564x/02/84/fc/0284fc6a8bc0c29d55643983c41cb168.jpg)
Title: Re: VLS 20
Post by: gaarg on June 29, 2018, 12:23:54 PM
Mogoče se da dobit take že zaščitene za dolgoročno porabo pa da niso predragi? Ker če so frižni potem bo lubje kmalu odpadlo pa koščki bojo skoz odpadal, če je pa presušen pravilno pa zaščiteno s kšno smolo ali lakom bi bli pa obstojni za nadaljnja srečanja, kar ne bi bilo slabo kot investicija!
Title: Re: VLS 20
Post by: Zurbag on June 29, 2018, 12:38:39 PM
Na starem lesu bo lubje prej al slej odpadlo in bilo lep dom za črve, tko da predlagam sveže kose. Najlažje bi blo verejtno kr na motorko en del hloda razžagat, ampak trenutno nimamo mi doma nč dost širokega. Zgleda pa ful lepo in srednjesvetsko :)
Title: Re: VLS 20
Post by: Awarandea on June 29, 2018, 03:28:06 PM
Ja jst tega ne bi šparala. :D Uporabimo za VLS pa vržemo kasnej na ogenj.  :)  Sem zdej že bratu zatežila, naj čekira če ima kakšn sosed drva na vrtu. :D Da bi mu ukradel eno poleno hehe. Sej tud če mamo samo ene 4 kose, bi bla huda scena.
Title: Re: VLS 20
Post by: gaarg on June 30, 2018, 12:04:55 AM
Na starem lesu bo lubje prej al slej odpadlo in bilo lep dom za črve, tko da predlagam sveže kose. Najlažje bi blo verejtno kr na motorko en del hloda razžagat, ampak trenutno nimamo mi doma nč dost širokega. Zgleda pa ful lepo in srednjesvetsko :)
Sej se da zaščitit, da je dolgoročno uporaben, samo gre neki materjala za to, ker je tok razgibana površina ane
Title: Re: VLS 20
Post by: Yibor Železnopesti on June 30, 2018, 02:06:49 AM
To se gre pa v gozd z motorko in iz enga srednje frušnega podrtega drevesa odžagaš 4 kolute.

Title: Re: VLS 20
Post by: Awarandea on June 30, 2018, 02:00:41 PM
A si se lihkar javil, da boš to nared?  :-*  Jst ne znam motorke vihtet...
Title: Re: VLS 20
Post by: Awarandea on July 01, 2018, 10:54:21 AM
Par VLS zadev...


Kot del programa bomo mel dvakrat ali trikrat (odvisno od zanimanja) Tolkien Tea Time. Skratka, pogovor ob čaju in seveda kavi (čaj ima predost samo zaradi aliteracije).
En pogovor bo o srednjem svetu kot inspiraciji v likovni umetnosti, drug bo o njegovi inspiraciji v glasbi. Za glasbo sem si nekaj stvari že pripravila, ker se želim osredotočit na izbrane pesmi in njihove raznovrstne priredbe (Namárië, Road goes ever on). Za likovno umetnost pa vas prosim, da si sami shranite na telefon kakšnega umetnika, ki mu sledite, imate njegovo sliko doma, vam sploh ni všeč, etc. Rada bi se lotila raznovrstnosti, ne samo teh glavnih imen kot so Howe, Nasmith in Lee. Pa če se le da, da imate že prej kaj najdeno in shranjeno. ;)


Iščem dva prostovoljca, ki bi tekom VLSja skrbela, da se snemajo utrinki delavnic, pogovorov, kuhanja, gorjačanja, ... Ni treba velik, samo po par sekund in zdej že vsak mobi snema dobre in kvalitetne posnetke! Da bomo imeli za spomin in youtube dooooh.  8) [size=78%] [/size]
[/size]


Tisti, ki imate možnost šotora, prosim računajte na to! Ker bomo imeli precej gostov in bodo ti za vikend skoraj vsi v koči.


V ponedeljek 16. 7. 2018 bom popoldan šla z društveno robo iz Ljubljane. Kdo še lahko pomaga pri prevozu (dodaten avto/prikolica). Ena oseba bi lahko šla še z mano, če nima preveč robe. :)


V naslednjem tednu bom še ziher ful spisala, zato hodite redno na forum.  :-*
Title: Re: VLS 20
Post by: Moriarty on July 03, 2018, 01:49:58 PM
Lahko pomagam pri snemanju utrinkov delavnic in tega, čeprav moj telefon ne dela baš nekih dobrih posnetkov  :D
Drugače sem pa mislila iti letos z avtom ali sama, ali pa mogoče še enega peljati (ker mam zadej psa), in bi lahko pomoje komot še kako društveno robo peljala! Sem pa mislila iti že najbrž bolj zgodaj popoldne v ponedeljek  :)
Title: Re: VLS 20
Post by: Awarandea on July 03, 2018, 06:57:21 PM
Iza, to bi bilo kr popolno :D Zdej mal bo odvisno, če dobim kakšen job, drugače se pa lahk midve uskladiva in spakirava društveno robo v najina avta :D

Title: Re: VLS 20
Post by: u. on July 04, 2018, 09:03:06 AM
A se kdo javi, da prinese laptop za kotiček nostalgije? pogoj je, da ima hdmi HDMI luknjico in pa kakšen spodoben player za filmčke, recimo VLC.
Title: Re: VLS 20
Post by: Burek Legolas on July 04, 2018, 11:58:10 AM
Bom mel jst laptop s sabo!
Title: Re: VLS 20
Post by: Awarandea on July 07, 2018, 06:06:43 PM
Z Nerliso sva se včeri pogovarjali in glede na pomankanje avtov v društvu, bi predlagala da eno rundo peljemo že v nedeljo čez dan. :) Ker valda bom jst imela v avtu še pivo in opremo za točenje, s tem pa se mi drastično zmanjša prostor, ki bi ga imela za robo. Tko da mi je edina šansa, da gremo en dan prej. A se še kdo javi, da pomaga pri pakiranju in s svojim avtom pelje še en del robe? (stroške prevoza krije društvo)


Mitja, ti si se javil za veliki nakup. A greta s Kajo v ponedeljek? Imata avto al rabim za to zdaj nekoga drugega?


Title: Re: VLS 20
Post by: gaarg on July 07, 2018, 09:43:08 PM
Kaj če bi za robo najeli kombi za eno rundo tja in nazaj? stroška bo manj, izkoristek pa večji. Mogoče lahko daf zrihta oz posodi.
Title: Re: VLS 20
Post by: Awarandea on July 08, 2018, 09:35:46 AM
Ja mogoč ne bi bilo slabo. Bi pa zaenkrat počakala še na Zupija, ker če bi lahko njihovega Dubloja porabili, bi se ful poznalo n placu. :)Title: Re: VLS 20
Post by: Awarandea on July 08, 2018, 10:49:19 PM
Ene par reči, ki bi jih potrebovala za VLS.


Multipraktik. Bo pospešilo kuhanje in zmanjšalo količino solzic.
Stabilizator za fotografiranje s telefonom. Enega imam, bi bilo kul imet mogoče dva. :)
Kakšne večje lesene ali glinene sklede za pojedine.


Marmelade! Javite kdo kaj prinese.Title: Re: VLS 20
Post by: gaarg on July 09, 2018, 12:00:03 AM
Stabilizator ali stativ?
Title: Re: VLS 20
Post by: Awarandea on July 09, 2018, 08:27:59 AM
Stativ.


Drgač pa mal VLS updejta.

Celotedenskih nas je 11 legend.  :h14013: 4 pridejo z enodnevnim zamikom. (samo pol legende :C )

Za vikend pa med 40-45 po mojem. Nekaj se jih še ni prijavilo ampak računajo na obisk.

V soboto bo vilinska žurka z muzko, carsko jedačo in ognjem. Čist po vilinsko ampak tisto verzijo iz Hobita! Manjkalo ne bo niti domače medeno pivo, ki ga škratje pripeljejo iz druge strani Meglenega gorovja.

Prinesite kostume! Če imate na voljo, potem prinesite tudi svoje srednjesvetske lončke in sklede.

Če imate doma kakšne kul LEGO figurce, pa tudi te za potrebe fotkanja prizorov in snemanje animacij (LOTR ali drugo geek tematiko).

!Ne pozabite! Voda v koči ni pitna, zato naj vsak prinese s sabo par litrov, en 6pak bo kr dobr. :) Za pijačo prav tako poskrbite. Za vikend bo točen medeni Pale Ale, pa na zalogi bomo imeli laško in radler. Karkoli drugega si rabite sami priskrbet.
ŠE ENA STVAR. ŠOTORI!
Za vikend bo gužva v koči. Prosim, tisti ki ste označili kočo, pa imate kakšen šotor doma, dajte javit. :) Od četrtka naprej rabim vsaj pet oseb iz koče v šotore. Na voljo so tudi društveni šotori (platneni). Enega imata Meta in Blaž, dva sta na voljo še za druge. Placa notr za 2-3 oseb po tamalem. :) Samo podlogo bi rabili svojo (kakšno blazino).
Title: Re: VLS 20
Post by: gaarg on July 09, 2018, 12:18:42 PM
Hvala za updejt!
Title: Re: VLS 20
Post by: Celebriel Bodičejska on July 09, 2018, 12:55:48 PM
Stativ.

ŠE ENA STVAR. ŠOTORI!
Za vikend bo gužva v koči. Prosim, tisti ki ste označili kočo, pa imate kakšen šotor doma, dajte javit. :) Od četrtka naprej rabim vsaj pet oseb iz koče v šotore. Na voljo so tudi društveni šotori (platneni). Enega imata Meta in Blaž, dva sta na voljo še za druge. Placa notr za 2-3 oseb po tamalem. :) Samo podlogo bi rabili svojo (kakšno blazino).

A nista dva skupaj, en od Ostrog pa en društven? Ker tretji je samo zunanja streha z ognjiščem in klopmi (ki jih ni nujno postavit).

Kakorkoli, tole ful priporočam. Več prostora kot v iglujčku, bolj zračno, pa mal sem se igrala z idejo, da bi se to naredilo čisto po srednjesvetsko (da se zamaskira v njih vse moderno in je lahko to en del Rivendella potem). Podobno, kot srednjeveška društva naredijo srednjeveške tabore. Edin pogoj pri teh šotorih je, da morajo stat na dobro pokošenem terenu, ker nimajo svojih tal. Pa več prostora zavzamejo, sploh če (kot del scene) stojijo vsi skupaj.

Bi se še kdo špilal srednjesvetski tabor?
Title: Re: VLS 20
Post by: Awarandea on July 09, 2018, 01:04:34 PM
V društvu mamo dva šotora, pa en od ostrog. Tko da sem računala enega imata vidva, dva ostaneta. :) Ja super bi blo tud potem malo bolj spedenat v srednjesvetski stil, je pa tko da ne bom težila glede tega, če na spošno ne bomo imel placa in bo treba to izkoristit zaradi praktičnosti. Bomo pa to najlažje urejali kar tam na mestu. Prosila bi le, da prinesete s sabo že blazine za vsak slučaj. :DTitle: Re: VLS 20
Post by: Zurbag on July 09, 2018, 03:20:08 PM
Uuuu js js js! :C Pa loh kr svojega srednjeveškega prinesem, k je tist običajen trikoten.
Title: Re: VLS 20
Post by: u. on July 10, 2018, 09:19:11 AM
če ima kdo še kakšen prazen kozarec za vlaganje, prosim, prinesite! za delanje lučk in delavnico vozlanja. ne unih čist tamalih.
Title: Re: VLS 20
Post by: Awarandea on July 10, 2018, 11:41:42 AM
PONEDELJKOVI PREVOZI

Plan A
Iza + kuža + Manca + nekaj društvene robe
Nik + društvena roba
Pero + Zupan
Beka + pivo (in moja roba)
Burek + Lešnik (gresta v nabavo v Leclerk)
Beno + David + Kačič

V primeru, da Burek dobi avto in lahko gre v nabavo v LJ.

Plan B

Iza + kuža + Manca
Nik + Burek
Pero + Zupan
Beka +  Lešnik
Beno + David + Kačič

Raztovorimo v koči in se en avto vrne v nabavo hrane v Novo Mesto.Kdaj bi načrtovali odhod iz LJ? Jst bi predlagala da se ob 12:00 dobimo pri meni Iza in Nik, ter tisti ki boste z njima v avtu. Da spakiramo društveno robo. :) Pa da računamo da smo med 14:00 in 15:00 v Dobindolu.

Zupi in Pero poskrbita za označevanje poti od Laz naprej.  :) Burek ima čez nabavo. Nik se dogovori z lovci za naš prihod in predajo ključev. ;)
Title: Re: VLS 20
Post by: Zurbag on July 10, 2018, 12:27:49 PM
Aye aye! Bom naredu znake :)
Title: Re: VLS 20
Post by: Burek Legolas on July 10, 2018, 04:32:53 PM
Jst sem se zmenu z mamo, da me pelje. Tradicija se nadaljuje. :D
Title: Re: VLS 20
Post by: Moriarty on July 10, 2018, 10:05:32 PM
Se strinjam s planom Rebeka! Pa še Manco peljem? Carsko  :C
Title: Re: VLS 20
Post by: Mantaur on July 11, 2018, 01:04:16 AM
Beka + pivo (in moja roba)
Najvažnejši avto!
Title: Re: VLS 20
Post by: Zurbag on July 11, 2018, 06:46:53 PM
VLS Mod Podge delavnica!

Predvidoma bo v četrtek dopoldan in me zanima kakšne so vaše želje :) Do sobote (skrajni rok je ponedeljek zjutra!j) mi prosim pošljite vsaj velikost vaših slik, da razrežem les. Če NE boste sami sprintali slik, mi pošljite tudi te. Za tiste, ki jih printate sami, pazite samo na dve stvari: 1) laserski tisk in 2) sliko zrcalite.

Tokrat sem kupil topolovo vezano ploščo, tako da je les svetel in se bo print na koncu lepše videl. Opozarjam, da izjemno temne slike ne izpadejo dobro in da bela "barva" na printu ni barva, ampak nepobarvan papir, torej se beli deli ne odtisnejo na papir - enim to lansko leto ni blo čist jasno :D
Title: Re: VLS 20
Post by: Zurbag on July 12, 2018, 08:31:31 PM
 :h14003: Novi društveni vlskazi! :h14003:

(https://scontent.flju2-2.fna.fbcdn.net/v/t1.15752-9/36988069_10214624536144920_718847001294274560_n.jpg?_nc_cat=0&oh=8fbc6b951f2f977513b0a61e1ad1ec79&oe=5B9F3E19)

(https://scontent.flju2-2.fna.fbcdn.net/v/t1.15752-9/36992486_10214624536344925_3309400038190350336_n.jpg?_nc_cat=0&oh=1d770b3ff866f4a61e4d67b608656a94&oe=5BDD1B4E)
Title: Re: VLS 20
Post by: gaarg on July 12, 2018, 09:46:43 PM
 :ah: Najboljše usmeritvene puščice vseh časov!!  :ah:
Title: Re: VLS 20
Post by: Zurbag on July 12, 2018, 09:50:35 PM
Hvala za idejo o mečih, gospodič magister akademik Gaber!
Title: Re: VLS 20
Post by: Ulmiel on July 13, 2018, 08:31:44 AM
zakon! :)
Title: Re: VLS 20
Post by: Leško on July 13, 2018, 08:43:51 AM
Hudo!

VLS delavnica izdelave vilinskih svečnikov:
Če ima kdo kako prozorno steklenico ali pa kak odvečen kozarec ga naj prinese na VLS :)
Title: Re: VLS 20
Post by: Awarandea on July 13, 2018, 01:17:20 PM
Zuuupiii, ti si car!  :h14032:  Noben se ne bo zgubil :D A se svetjo v temi??
Title: Re: VLS 20
Post by: Zurbag on July 14, 2018, 11:48:24 AM
Sem pomislil, da bi jih s tistim sprejem pošprical, ampak na koncu nisem :P
Title: Re: VLS 20
Post by: u. on July 14, 2018, 09:40:06 PM
en večer imamo neuradno delavnico klingonskih pesmi ob ognju! Qapla'!!!
Title: Re: VLS 20
Post by: Mantaur on July 15, 2018, 12:52:06 AM
<gre naročit bokal krvovina>
Title: Re: VLS 20
Post by: Bwaze on July 15, 2018, 08:30:26 PM

(https://i.imgur.com/hDRUkeh.jpg)

(https://i.imgur.com/iEDDuR5.jpg)Nova edicija Vikingov bo nared za VLS!!!
Title: Re: VLS 20
Post by: Ulmiel on July 15, 2018, 09:32:30 PM
OMAJGAD NADCARSKO!!!
Title: Re: VLS 20
Post by: Branko on July 15, 2018, 09:34:28 PM
FAAAK! Popolno za VLS 20! Še vikingi se bojo igral v stilu!  :C :C :D
Title: Re: VLS 20
Post by: gaarg on July 15, 2018, 10:43:51 PM
Wohooo, toj pa hudo!!
Title: Re: VLS 20
Post by: Awarandea on July 15, 2018, 11:25:31 PM
Wooooooaaaaa!!!  :h14023:  Kok so hudi! Magic pa Go sploh ne bodo prišli na vrsto, samo še vikingi se špilajo cel teden! :D
Jutri je VLS banda! Iiiiii  :adore:
Title: Re: VLS 20
Post by: gaarg on July 16, 2018, 07:31:13 AM
A si mislila rečt DANES!!!  :ah: :ah:
Title: Re: VLS 20
Post by: Zurbag on July 16, 2018, 07:46:43 AM
DOOOOOOOOOOOOOOONS! DOOOOOOOOOOONS JEEEEEEEE VLLLSSSSSSS! DONS JE 20. VLSSSSSSSSS!!!!!!!!!! DOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOONNNNSSSSSSSSSSSSSS! VLSSSSSSS! DOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOONSSSSSSSS JEEEEEEEEEEEEEE VVVVVVVVVLLLLLLLLLLLLLLLLSSSSSSSSSS! HUDOOOOOOOOOO! EPSKOOOOOOOOOOOOOOOOOOO! AWESOOOOOOOOOOOOOME! CAAAAAAAAAARSKOOOOOOOOOOOO! TAURIELINLIKILIJEVSKOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO! VLSSSSSSSS! VLSSSSSSS! VLSSSSSSSSSSS!

 :h14001: :h14001: :h14001: :h14001: :h14001: :h14001: :h14001: :h14001: :h14001: :h14001: :h14001: :h14001: :h14001: :h14001: :h14001: :h14001: :h14001: :h14001: :h14001: :h14001: :h14001: :h14001: :h14001: :h14001: :h14001: :h14001: :h14001: :h14001: :h14001: :h14001: :h14001: :h14001: :h14001: :h14001: :h14001: :h14001: :h14001:  :h14001: :h14001: :h14001: :h14001: :h14001: :h14001: :h14001: :h14001: :h14001:P.S. ful lepi vikingi!
Title: Re: VLS 20
Post by: Awarandea on July 16, 2018, 07:57:24 AM
Zupan je že na gobah.  ???


Torej, ne pozabit na šalce/krigle, pa vodo!! Dejte vsak kakšne 4-6L. :) Se bo hitr poznalo, da ne bo treba že jutri nabavljat...
Title: Re: VLS 20
Post by: Leško on July 16, 2018, 07:57:33 AM
VLSSSSS  :h14023: :h14023: :h14023:
Title: Re: VLS 20
Post by: u. on July 16, 2018, 08:29:34 AM
hudoooo! se vidmo jutr!!
Title: Re: VLS 20
Post by: Bwaze on July 16, 2018, 10:29:57 AM
Eno vprašanje: ima kdo kljuko na avtu oz. si lahko sposodi avto s kljuko? Na VLS bi pripeljali prikolico s šotori, klopi in mizami od Zlatih ostrog, pripeljati jih je treba iz Malih Dol pri Stehanji vasi (blizu izvoza Bič na dolenjski avtocesti).


(https://scontent-frx5-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/fr/cp0/e15/q65/33848341_1785341618189785_2843248979649495040_o.jpg?_nc_cat=0&efg=eyJpIjoidCJ9&oh=94e51f9b9e678aa658b0453545e9b85c&oe=5BCD5DE6)
Title: Re: VLS 20
Post by: gaarg on July 22, 2018, 07:56:32 PM
Prvi sem a?
No, z veseljem poročam, da je bil še en odličen vls poln stvari, ki me zelo zabavajo in nafilajo - od športa do delavnic, debat, požrtij itd... Celo ultrastar sem pel po dolgem času!
Hvala vsem za super teden in organizatorjem, posebno Rebeki za ves vloženi trud!
Title: Re: VLS 20
Post by: Moriarty on July 22, 2018, 08:26:22 PM
Evo tudi iz moje strani. Super sem se mela na vlsju, bil je vrhunski! Tko zaradi družbe, kot hrane in programa. Mam občutek da sem se z nekatermi od vas še bolj zbližala pa spoznala in se na splošno izjemno zabavala pa nasmejala, zarad česar sem res vesela  :C
Mal sem depresivna, da je že minil in se ne morm več družit z vami, ker se mi je vse ful hitro odvil.

Lahko rečem pa tut v imenu Lexa, da je tut on neznansko užival z vami in v vaši pozornosti!Zdej sva pa obadva tok crknjena, da sva se samo počla na kavč in čilirava  :still_dreaming:

(https://preview.ibb.co/cGdUYd/37647999_10214277531445510_6510205921405173760_n.jpg) (https://ibb.co/bNdk6y)
Aja, pa Pero, še enkrat...ne morem verjet, sej ti znaš pet!  :D Nevem res zakaj se šparaš pa branš ultrastarja če ga pa obvladaš!


Title: Re: VLS 20
Post by: Zurbag on July 22, 2018, 08:32:38 PM
VLSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS!!!

Drugi! Drugi sm! Drugi! Vse zgoraj napisano plus čist nooor dogodek in meni osebno najbolši zaključni vikend od vseh VLSjev, ki sem jih doživel (zadnjih 8, če se ne motim). Od totalno dobre žive glasbe v soboto zvečer in odličnega petja v petek ponoči, ko sem res neverjetno užival in še himno nam je ful lepo uspel odpeti, ustvarjalnih delavnic s papirjem in mahom, ogromno smeha, sodelovanja in druženja, do seveda ultrastarja, skviša, trolbola in epskega frizbola in še in še in še! Iza, Branko in David (aka Golja) ste super nova športna pridobitev :D Zihr sem pozabil naštet stvari ... odlična hrana! .... pijača, Robijeva viljamovka in zaska ... Lex! Lex! Lex ... še pozdravt se mi je uspel pravočasno :D Zihr so pomagale dodatne doze viljamovke.

Komej čakam fotke in posnetke! :C

Hvala še enkrat VSEM za družbo in ure, ki smo jih skupaj preživeli! Carsko društvo, carski ljudje :h14001: :h14001:


EDIT: ok no, tretji, tretji treji! Tretji!!!
Title: Re: VLS 20
Post by: Zupan! on July 22, 2018, 08:56:21 PM
Leeeeex!!! Pogrešam teeee :too_sad:


Epski VLS! Sploh včerajšnji večer je bil v vseh pogledih popoln! Cel teden je bila noro dobra družba, hrana, super vzdušje in delavnice. Hvala vsem za organizacijo (Rebeka, epska predsednica!), hvala za super fun quest box (z Uršo nama sicer ni uspelo zakurt ognja, ampak sva se pa naučili vsaj enih 10 načinov kako les NE zagori! In nisem izvlekla questa za Lexov poligon  :'( !! Iza, nardila mu ga bom v Tivoliju!!) in hvala bogovom VLSja, ki so preprečl Maticu, da bi me okužil s svojimi bacili!


Love you guys! Zdej se grem pa zjokat, ker je konc, potem pa spat  :h14001:
Title: Re: VLS 20
Post by: Awarandea on July 22, 2018, 09:53:00 PM
Roba pospravljena. Hvala Juriju in Niku, da sta pomagala vse škatle in vreče zložit nazaj v mojo klet, pa še del moje robe v stanovanje. :D
Včerajšnji večer je bil top! Sicer sem ga planirala velik bolj sproščenega, pa mi ni čist uspelo in je blo še vedno ful dela v zadnji minuti.
Manca in Leško sta omizja naredila res pravljična. In kuharska ekipa z Uršo in Ajdo na čelu tud! Mljask in wow! <3


Dans morm rečt, da bi mi res sedel še en fraj dan, točno tko kot smo ga imeli ene dve leti nazaj. :D Da se bolj v miru izpoje VLS.
Title: Re: VLS 20
Post by: Burek Legolas on July 23, 2018, 12:15:42 AM
Super VLS, definitivno med top 20 VLSjev ever!
Title: Re: VLS 20
Post by: Leško on July 23, 2018, 10:09:17 AM
VLS 20 woop woop! Noro dobr vls, defo bo v spominu ostal do konca! Sobotna večerja je bla pa itak top top, live music, good food, cold beer and a roaring bonfire! kaj več še človek rabi?  :h14034:
Hvala vsem da ste pršl, še posebej pa Beki za organizacijo in Manci, ki je strpno prenašala moje komandiranje  :C


p.s. predlagam, da društvo posvoji Lexa. Huan nima za burek proti Lexu!
Title: Re: VLS 20
Post by: Zurbag on July 23, 2018, 10:17:09 AM
Ja, Lex dobi svojo VLSO karto!
Title: Re: VLS 20
Post by: Ulmiel on July 23, 2018, 10:35:49 AM
Omajgad, ane. Sej ste že vse napisal, jst sploh ne bom naštevala, ker je bilo vsega preveč. Carski VLS, tko res. Ok, moram izpostavit, da je živa glasba odlična ideja, sploh pa v taki izvedbi, res so bili krasni. Sobotni večer je bil perfekten. Večino tega smo tk že na pici predebatiral. Super igre (Morgoth in Dixit, nove zasvojitve!), Vikingov sem čiiiiist premal igrala, ker je spet zmanjkalo časa za vse. Nasploh se mi je zdel, da smo ujeli tako perfektno ravnovesje med uizi VLSjem in hiperdelovnim VLSjem.

Joj, pa Lexi mora obvezno pridt na vse društvene dogodke. <3

Zdej je pa depra, itak. Kot po vsakem VLSju, dans zjutraj mi nč ni blo jasn, zakaj budilka zvoni in ni Zupana z bobnom, pa zakaj ležim v postelji pa zakaj je tolk temno pa hotla sem jest une hude kosmičke z jogurtom pa jogurta ni doma, pa fak, jst bi šla nazaj še pred jutranjo kavo, kaj šele po tem. :)

Najboljši ste. *hug*


PS: kdo pogreša velik črni flumaster? Prinesla sem identičnega in potem pobasala dva, ker nisem vedela da sta dva. Sem mislila, da se moj valja okol. :D
Title: Re: VLS 20
Post by: Zupan! on July 23, 2018, 10:40:47 AM
In svoje GG posodice za vodo in briketke bo dobu Lexi!
Title: Re: VLS 20
Post by: Zurbag on July 23, 2018, 10:53:31 AM
Tole je mojih par fotk in videa!

https://drive.google.com/open?id=1QvWeYgQqW3jU-93GdDzbv1kwm39fdbsF
Title: Re: VLS 20
Post by: Awarandea on July 23, 2018, 02:25:55 PM
Jst sm tud naložila svoje. :) Posnetkov je ogromn od Ultrastarja, pa se mi zdi da je to bolje razdrobit v neko hitrejšo kompilacijo (brez zvoka posnetka). :DTitle: Re: VLS 20
Post by: Bwaze on July 25, 2018, 04:31:14 PM
Naložil nekaj sličic. Predvsem je veliko frizbola in sobotnega večernega programa:

https://drive.google.com/drive/folders/1B18K9fJHctW1ouJmw7TKmse5HIEIA34m (https://drive.google.com/drive/folders/1B18K9fJHctW1ouJmw7TKmse5HIEIA34m)

:)
Title: Re: VLS 20
Post by: Awarandea on July 25, 2018, 04:58:28 PM
Te večerne so tolk huuudeee! Čist ujamejo filing pravljičnega večera kot je bil. :D
Ijoooj, kok je blo lepooo.  :beauty:
Title: Re: VLS 20
Post by: Leško on July 25, 2018, 06:02:38 PM
Kire hude fotke! :D Fak čist preveč pogream VLS!
Title: Re: VLS 20
Post by: Awarandea on July 25, 2018, 06:24:37 PM
Ima še kdo kaj fotk? Da potem naredim selekcijo in objavim? :)
Title: Re: VLS 20
Post by: Zurbag on July 25, 2018, 07:56:12 PM
Ooo ful dobre fotke!
Title: Re: VLS 20
Post by: Branko on July 25, 2018, 08:31:40 PM
Fak, res ste vsi že vse povedal! Očitno se bom kar ponavljal za vsemi vami, ko rečem, da je bil VLS 20 neverjetna izkušnja, katere se veselim vsako leto in za katero se moram zahvaliti prav vsakemu od vas, saj naredite naša srečanja in društvo res nekaj Srednje Svetskega in čarobnega!  :h14009: Vsekakor je bil VLS čist prekratek, dejmo ga spet podaljšat na 10 dni!  :h14013: 
Sicer pa ja, dbeeeeest, ni drugih besed kot hvala vsem vam, ki ste bili tam in upam da se kmalu spet kaj vidimo!  :h14001:
Title: Re: VLS 20
Post by: gaarg on July 25, 2018, 09:57:10 PM
Modre besede podpredsednika jou!


In čist hude fotke kot vedno, hvala Blaž!
Title: Re: VLS 20
Post by: Auranoir on July 26, 2018, 07:15:11 AM
Tako je. Bilo je ČU-DO-VI-TO! Prekratko.
Hvala vsem za to pravljično vzdušje! Zdej vas ful pogrešam.  :'(
Title: Re: VLS 20
Post by: Ada_Mage on August 10, 2018, 07:17:09 AM
Ekhem.
pozdravljeni vsi skupaj!
Moram reči, da je bilo lepo se po dolgem času videti. Bilo je nadvse zabavno, poučno in predvsem precej srce... osvobojajoče. praktično do zadnjega nisem bil čisto prepričan ali bom sploh prišel ali ne.
Tako da hvala organizatorjem za vls 20, Uruviel za objem in Xgladarju za gorjačanje.
Na še mnoge vls-je.
lp G.